Από την Δευτέρα 29/6/20 και  έως την Παρασκευή 7/8/20 θα λειτουργεί το Summer camp του  πρότυπου δίγλωσσου βρεφονηπιακού σταθμού υψηλών προδιαγραφών Daisy’s Nursery School της Ναλίτας Καρρέρ στο Καπανδρίτι, που αφορά παιδιά ηλικίας από 3 έως 10 ετών και με  κόστος συμμετοχής μόνο 100 € εβδομαδιαίως

Τώρα που τα σχολεία έκλεισαν και ακόμα δεν έχουμε ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές, δεν υπάρχει πιο καταλληλότερος και απολαυστικότερος  τρόπος για δημιουργική απασχόληση των παιδιών μας από το να τα στείλουμε στο Summer camp του  « Daisy’s Nursery School».(Πληροφορίες:  22950-54550, 6972709151 και  http://www.dns.com.gr/)

Το Daisy’s Nursery School  μέσα από πολλές δραστηριότητες προσφέρει ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, γεμάτο ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές δραστηριότητες που πτα παιδιά θα απολαύσουν, τις ημέρες που τα σχολεία θα είναι κλειστά, κάνοντας τες αξέχαστες!

Στόχοι προγράμματος :

✓ Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ασφάλεια και η διασκέδαση των παιδιών.

✓ Σωστή διατροφή.

✓ Καλλιέργεια πνεύματος, ομαδικότητας και συνεργατικότητας.

✓ Δημιουργία όμορφων εμπειριών και αναμνήσεων για τα παιδιά.

Μερικές από τις δραστηριότητές του σταθμού:

• Πρωτότυπες κατασκευές

• Color golf

• Water games

• Σκυταλοδρομία  create your own path

• Κολλάζ

• Μικροί καλλιτέχνες – Η μικρή μας gallery

• Yoga / bowling/ Tennis

• Μαθαίνουμε για τα μεταφορικά μέσα

• Μουσικοκινητικά παιχνίδια

• Κηπουρική

• Μικροί μάγειρες

• Γινόμαστε φωτογράφοι

• Chalk game ( παιχνίδι με κιμωλίες)

• Κουκλοθέατρο

• Κυνήγι θησαυρού- γινόμαστε πειρατές

• Αθλητικοί αγώνες  

 Χρήσιμες πληροφορίες:

Το πρόγραμμά έχει διάρκεια από Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00πμ -16.00μμ

Κόστος συμμετοχής: 100 € εβδομαδιαίως

Παροχή τριών γευμάτων (πρωινό/snacks/μεσημεριανό)

Οι δραστηριότητές  προσαρμόζονται ανάλογα με την ηλικία του κάθε παιδιού που παρακολουθεί το πρόγραμμά μας .

 Αξίζει να σημειωθεί πως τα παιδιά δεν πρέπει να ξεχνούν να φέρουν καπέλο, αντηλιακό, μπουκαλάκι με νερό και αθλητικά παπούτσια!
Εξάλλου, το σχολείο έχει φροντίσει να λάβει τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την πρόληψη του Covid-19, ενώ οι ομάδες που θα δημιουργηθούν δεν θα ξεπερνούν τα 15 παιδιά σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Το νεοσύστατο «Daisy’s Nursery School»,  στεγάζεται σ’ ένα υπερσύγχρονο κτίριο 1.000 τ.μ μέσα σε κήπο 3 στρεμμάτων και δημιουργήθηκε πρόσφατα από την αγαπημένη μου φίλη και κουμπάρα Ναλίτα Καρρέρ, η οποία εδώ κι πολύ καιρό μου είχε εκμυστηρευτεί το όραμα που είχε να κάνει πράξη ό,τι εκείνη ήθελε ως μητέρα να προσφέρει στο δικό της παιδί. Και αυτό το πέτυχε απόλυτα με την δημιουργία του νεοσύστατου Daisy’s Nursery School!

Το Daisy’s Nursery School έχει ως σκοπό να παρέχει:

-1. Δημιουργική Απασχόληση

-2. Summer Camp

-3. Μελέτη παιδιών δημοτικού υπό την επίβλεψη φιλόλογου

-4. Φύλαξη παιδιών στον παιδότοπο του DNS

-5. Ένα ιδιαίτερο εσωτερικά και εξωτερικά περιβάλλον πληρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική 

-6. Υψηλών προδιαγραφών παιχνίδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

-7. Σωστή διατροφή των παιδιών με βάση ποιοτικά προϊόντα που θα μαγειρεύονται μέσα στο κτίριο από ειδική μαγείρισσα του DNS

-8. Σπορ με συνεργαζόμενους ομίλους (ιππασία, τένις, κολύμβηση)

-9. Διοργάνωση Ημερίδων για γονείς και παιδιά

 Οι υψηλές και καινοτόμες υπηρεσίες μοναδικών προδιαγραφών του πρότυπου δίγλωσσου Βρεφονηπιακού Σταθμού, Daisy’sNursery School θα καλύπτουν πρωτόγνωρες για την Ελλάδα υπηρεσίες στον χώρο των βρεφονηπιακών σταθμών.

Το Daisy’s Nursery School στεγάζεται σ’ ένα υπερσύγχρονο κτίριο 1.000 τ.μ., όπου κατασκευάστηκε με τα πιο σύγχρονα και ασφαλή υλικά για να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου βρεφονηπιακού σταθμού, ώστε  οι γονείς να μπορούν να εμπιστευτούν τη διαπαιδαγώγηση και τη φύλαξη των παιδιών τους με ασφάλεια και σιγουριά.

Πιο συγκεκριμένα:

Στο ισόγειο βρίσκονται:  Ρεσεψιόν, το γραφείο της εμπνεύστριας και ιδιοκτήτριας Ναλίτας Καρρέρ, που θα επιβλέπει η ίδια τη λειτουργία του Daisy’s Nursery School, γραφείο διευθύντριας, δωμάτιο μόνωσης νηπίου με κρεβατάκι (για την περίπτωση άρρωστου παιδιού που έρχεται η μητέρα του να το πάρει), τουαλέτες νηπίων, 2 μεγάλοι χώροι απασχόλησης νηπίων, τραπεζαρία, κουζίνα όλη κατασκευασμένη από ινοξ.

Στον 1ο όροφο οι αίθουσες απασχόλησης νηπίων έχουν ονομαστεί σε “Green Room”, “Orange Room” κλπ, ανάλογα με το φόντο της αίθουσας, υπάρχει επίσης το δωμάτιο όπου κάθονται οι δασκάλες, υπάρχει το “milk room” όπου δίνεται το γάλα και αλλάζονται τα μωρά, υπάρχει δωμάτιο ύπνου βρεφών καθώς και δωμάτιο ύπνου νηπίων.

Στο υπόγειο έχουν ήδη γίνει πολλές εργασίες ώστε να δοθεί φωτεινότητα και να λειτουργήσει ο χώρος ως παιδότοπος, ενώ υπάρχουν αποθήκες, καθώς και πλυντήριο & στεγνωτήριο ρούχων όπου θα πλένονται τα σεντονάκια και οι πετσετούλες.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα ρόλερ στα παράθυρα έχουν παιδικά θέματα, ότι όλα έχουν γίνει πολύ σχολαστικά  βάσει των προδιαγραφών που έχουν δοθεί από το υπουργείο και ότι σε κάθε κολώνα του εσωτερικού χώρου έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά

 


Η Ναλίτα Καρρέρ εμπνεύστρια και ιδρύτρια του υπερσύγχρονου Daisy’s Nursery School

Ειδικοί διαμορφωμένοι εξωτερικοί χώροι 3 στρεμμάτων περιβάλλουν τις κτιριακές εγκαταστάσεις και κατατάσσουν το Daisy’s Nursery School σαν μία πρότυπη ευρωπαϊκή βρεφονηπιακή μονάδα, μοναδική  στην Ελλάδα.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο οικόπεδο των 3 στρεμμάτων έχει ήδη τοποθετηθεί:

1)Τεχνητός  χλοοτάπητας ασφαλείας και πάνω του θα τοποθετηθεί μεγάλο φουσκωτό ως τραμπολίνο

2) Δάπεδο ασφαλείας σε άλλο χώρο, όπου τα παιδιά θα παίζουν στα διαλείμματα

3) Μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου (5 Χ 5) με χλοοτάπητα ασφαλείας   σε άλλο χώρο 

4)Αληθινό γκαζόν όπου πάνω του θα μπουν οι κούνιες και ξύλινος πύργος (παιχνίδια)

5)Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής με κίτρινες γραμμές 

Όπως όμως έχουν δοθεί αυστηρές προδιαγραφές στις κτιριακές εγκαταστάσεις και στους περιβαλλοντολογικούς χώρους, έχουν αντίστοιχα δοθεί και στο έμψυχο υλικό που θα πλαισιώνει το Daisy’s Nursery School.

Η εμπνεύστρια του Daisy’s Nursery School κα Ναλίτα Καρρέρ και ο σύζυγός της και αρωγός στο καινοτόμο εγχείρημα Στέλιος Κοκκάλας, με την κόρη τους Νταίζη, από την οποία πήρε το όνομά του ο πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός

Η εμπνεύστρια του Daisy’s Nursery School κα Ναλίτα Καρρέρ αναφέρει σχετικά για την δημιουργία και το όραμα του χώρου:

«Μεγάλωσα σε μία αστική οικογένεια η οποία έδινε ιδιαίτερη έμφαση στη μόρφωση των παιδιών της. Τα αδέλφια μου κι εγώ μάθαμε γερμανικά εκ γενετής και στην ηλικία των δέκα ετών μιλούσαμε καλά τρεις ξένες γλώσσες ο καθένας μας.
Έτσι όταν έγινα μητέρα θέλησα να δώσω και στην δική μου κόρη την Daisy (από την οποία δόθηκε και το όνομα στο σχολείο) την αντίστοιχη μόρφωση.

Μεγάλη σημασία δίνει η Ναλίτα Καρρέρ στο  να περνούν τις ώρες τους δημιουργικά τα μικρά παιδιά, όσο δημιουργικά περνούσε (και περνάει)τις ώρες της και η κόρη της Νταίζη, από την οποία άλλωστε πήρε την ονομασία του ο βρεφονηπιακός σταθμός

Για αυτό ακριβώς το λόγο άρχισα να διερευνώ τις προοπτικές που υπήρχαν στον τομέα της προσχολικής αγωγής-εκπαίδευσης και ενός ωραίου και ασφαλούς περιβάλλοντος για να περνά τις ώρες της δημιουργικά ως μικρό παιδί.
Βλέποντας το κενό που υπήρχε, στο να καλύψουν δηλαδή οι βρεφονηπιακοί σταθμοί τα στάνταρ που αναζητούσα, οραματίστηκα την δημιουργία ενός χώρου όπου οι γονείς θα μπορούσαν με εμπιστοσύνη να αφήσουν τα παιδιά τους, ώστε αυτά να μπορούν να παίξουν με ασφάλεια, συνδυάζοντας παράλληλα τη δημιουργική απασχόληση. Να μπορούν να  μαθαίνουν από μωρά να μιλούν αγγλικά, να τρώνε όλες τις κατηγορίες τροφών και να τηρούν τους κανόνες σωστής αγωγής στο τραπέζι.
Επίσης να μπορεί να εξυπηρετηθεί και η πολυάσχολη μητέρα με παιδάκι στο δημοτικό, δίνοντας της τη δυνατότητα να το αφήσει το απόγευμα στο έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό και στο ασφαλές περιβάλλον του Daisy’s Nursery School, μένοντας ήσυχη ότι έχει μελετήσει για την επομένη ημέρα. Αυτό που ήθελα εγώ ως μητέρα να προσφέρω στο δικό μου παιδί, θέλω σήμερα να τα κάνω πράξη στο Daisy’s Nursery School.» κατέληξε η Ναλίτα Καρρέρ.

Η κόρη της εμπνεύστριας Νταίζη Κοκκάλα, η οποία έδωσε το όνομα της στο Daisy’s Nursery School, με τον θείο της Μίμη Πλέσσα

Summer Camp στο Daisy’s Nursery School της Ναλίτας Καρρέρ λοιπόν  για να νιώθετε εσείς ασφαλείς ως γονείς και τα παιδιά σας ν απολαύσουν ένα ευχάριστο, δημιουργικό και εποικοδομητικό καλοκαίρι!