Οι εταιρείες νυφικών FEDRA και ΒRIDALLOFT στηρίζουν και φέτος το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ και με την βοήθεια τεσσάρων επώνυμων γυναικών ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Πιστεύοντας πως κάθε ημέρα είναι μια ημέρα πρόληψης, υπενθυμίζουμε σε όλες τις γυναίκες -με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο- να φροντίζουν περισσότερο τον εαυτό τους, να ψηλαφίζουν συχνά το στήθος τους και να κάνουν συχνά ιατρικές εξετάσεις μαστογραφίας. Yπενθυμίζουμε καθημερινά στις γυναίκες να μην φοβούνται και να αντικαθιστούν το φόβο με την πρόληψη.

Έτσι και αυτήν την χρονιά, δημιουργήσαμε φορέματα και νυφικά σε total pink αποχρώσεις, που φορέθηκαν από τέσσερις επώνυμες Ελληνίδες με σκοπό να μεταφέρουν πιο δυνατά το μήνυμα της ελπίδας, της πίστης σε όλες τις γυναίκες που νόσησαν ή νοσούν και έρχονται αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού καθώς και το δικαίωμα τους στα όνειρα τους. Στόχος είναι η αφύπνιση όλων, ότι η πρόληψη σώζει ζωές. Ως επίσημοι υποστηρικτές στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ διαθέτουμε τα έσοδα από τις πωλήσεις των δημιουργιών αυτών καθώς και των ειδικά για αυτόν τον σκοπό σχεδιασμένων αξεσουάρ, κοσμημάτων, ημερολογίων στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.

Ευχαριστούμε θερμά τις φετινές μας πρέσβειρες που πήραν μέρος στην εκστρατεία μας για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού και συγκεκριμένα την , την Ελένη Βουλγαράκη, την Λένα Δροσάκη, τηνΕιρήνη Παπαδοπούλου και την Δανάη Παππά , οι οποίες φωτογραφήθηκαν από τον εξαιρετικό φωτογράφο μόδας Δημήτρη Κλεάνθους

Τα φορέματα σε pink αποχρώσεις όπως και τα νυφικά μας θα τα βρείτε στα ατελιέ μας BRIDALLOFT ATHENS (Mητροπόλεως 62 Σύνταγμα) και FEDRA (Παύλου Φύσσα 26 Κερατσίνι) καθώς και στα site μας www.bridalloft.gr και www.fedra.gr


Όραμα μας είναι ένας κόσμος χωρίς καρκίνο του μαστού, αλλά ζωή με υγεία και ποιότητα

@bridalloftathens
@fedra_collection
@almazois

photographer : Δημήτρης Κλεάνθους @dimitrioskleanthous

dress designer:
Φαίδρα Θεοδωρίδου @Fedra.theodoridou

hair style:
Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος @Konstantinosp_8
makeup:
Ρία Κανακάρη @riakanakari_makeupartist

shoes: ΚατερΊνα Σαβράνη @katerina_savrani

flowers : EAP event @eap_event