Το πολιτικό πλαίσιο της υποψηφιότητάς του για μια θέση στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, μέσω του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, καθώς και το βασικό διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαϊου, για πολιτική αλλαγή στο λεκανοπέδιο, παρουσίασε ο γνωστός δικηγόρος Γιώργος Μπουλούκος, μιλώντας ενώπιον μεγάλου ακροατηρίου σε εκδήλωση που διοργάνωσε στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.
 
Θόδωρος Φορτσάκης ,Γιώργος Μπουλούκος Νίκος Κωστόπουλος
 
Ο Γιώργος Μπουλούκος αναφέρθηκε στις καινούριες προτεραιότητες που γέννησε η πολυετής κρίση, την ανάγκη να υπάρξει συντονισμένη προσπάθεια για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα των τελευταίων ετών, να κλείσουν οι πληγές που άνοιξαν στην Περιφέρεια Αττικής, και να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες για ένα αναπτυξιακό πλαίσιο προωθητικών πρωτοβουλιών στην οικονομία, ώστε να ξαναζωντανέψουν οι τοπικές αγορές.
 
Αργυρης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Παπανικολάου, Γιώργος Μπουλούκος ,Βούλα Κοζομπόλη
 
Στις 26 Μαιου θα δώσει την μάχη για να αλλαξει η Περιφέρεια Αττικής σελίδα, στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη, με την παράταξη «Νέα Αρχή», μαζί με ενεργούς πολίτες και πεπειραμένους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης καθώς και επιστημονικών φορέων και επαγγελματικών ομάδων.
 
Δημήτρης Βερβεσός, Κώστας Ρίζος ,Γιώργος Μπουλουκος Μαρινέττα Γούναρη
 
Δίπλα στον Γιώργο Μπουλούκο βρέθηκαν στηρίζοντας τον σημαντικές προσωπικότητες όπως βουλευτές, συνάδελφοι και συμμαχητές του από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, Ολυμπιονίκες, υποψήφιοι και στους δυο βαθμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φίλοι και συνοδοιπόροι.
Η σύζυγος του υποψηφίου Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, ο Γιώργος Μπουλούκος και η Σίσσυ Παπαγεωργίου
 
 
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟ: O Γιώργος Μπουλούκος είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, με ειδίκευση σε θέματα ποινικού και εμπορικού δικαίου και Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Είναι από την Καλαμάτα. Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στο Κολλέγιο Αθηνών. Είναι απόφοιτος Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων Ελλάδος και της Ένωσης Ευρωπαίων Ποινικολόγων. Έχει εκλεγεί 5 φορές Σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Διετέλεσε μέλος του Προεδρείου ως Ταμίας το διάστημα 2007-2011 και Αντιπρόεδρος τα έτη 2013-2016. Κατά τη διάρκεια της Αντιπροεδρίας του είχε ενεργή και μαχητική συμμετοχή σε όλες τις κινητοποιήσεις του δικηγορικού σώματος. Στο πλαίσιο της δραστηριότητάς του στον Δ.Σ.Α., διετέλεσε υπεύθυνος της επιτροπής αλλοδαπών και υπεύθυνος της νομικής βοήθειας (legal aid) καθώς και εκπρόσωπος του Δ.Σ.Α. στη Βαλκανική Ομοσπονδία Νομικών. Συμμετείχε σε πολλές επιτροπές επεξεργασίας νομοθετικών προτάσεων του Δ.ΣΑ. (ενδ. για την Ποινική Δικονομία, για την διαμεσολάβηση σε αστικές υποθέσεις). Η οικογένειά του έχει διακριθεί για τους εθνικούς και δημοκρατικούς αγώνες της. Ο παππούς του Γεώργιος έπεσε ηρωικά μαχόμενος κατά το έπος του ’40 και έχει τιμηθεί με προτομή τόσο στην πόλη της Καλαμάτας στην είσοδο της ομώνυμης οδού, όσο και στην γενέτειρά του, Αγριλιά Μεσσηνίας. Ο πατέρας του Αριστόδημος και ο θείος του Διονύσης είναι γνωστοί για τους αγώνες τους για την δημοκρατία και υπήρξαν στενοί συνεργάτες του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ο ίδιος έχει ενεργή παρουσία στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ από τα μαθητικά του χρόνια. Ως μαθητής ήταν στέλεχος της ΜΑΚΙ. Ως φοιτητής είχε αδιάκοπη μαχητική παρουσία στην ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, όπου διατέλεσε Τομεάρχης Εξωτερικού και την εκπροσώπησε σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ:. Σήμερα, είναι μέλος της Ε.Κ.Ο. Δικηγόρων Ν.Δ. και του Τομέα Δημόσιας Διοίκησης, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης. Είναι παντρεμένος με την Οικονομολόγο – Ολυμπιονίκη – Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Σταυρούλα Κοζομπόλη , με την οποία έχουν δύο παιδιά, τον Αριστόδημο και τη Δήμητρα.
 
 
Γιάννης Αλεβίζος, Γιώργος Μπουλούκος
 
Γιώργος Μπουλούκος του Αριστόδημου Αμερικής 15, τ.κ. 10672, Αθήνα Τηλ.: 2103642878- fax: 2710300126 Κιν.: 6932917371 Email: [email protected]
Ευη Μπιζή, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, Γιώργος Μπουλούκος, Σταύρος Μητροθανάσης
Γιάννης Αβαρκιώτης, Χριστίνα Τσαγκλή, Αλέκος Παπατσώρης, Βασίλης Αβαρκιώτης, Γιώργος Μπουλούκος
Δημος Μπουλουκος, Γιωργος Μπουλουκος
Νίκος Κωστοπουλος ,Γιωργος Μπουλουκος, Σταυρος Μητροθανάσης
Χάρης Γιαννόπουλος Γιώργος Μπουλούκος Γιώργος Τετώρος
 
 
 
 
Γιώργος Μπουλούκος, Βασίλης Καπερνάρος
Γιώργος Μπουλούκος