Πρόεδρος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του London School of Economics (LSE)| Hellenic Alumni Association of LSE, εξελέγη  ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος στις πρόσφατες ηλεκτρονικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Μέλη στο νέο Δ.Σ εξελέγησαν οι:Θοδωρής Καλαμπόκης, Μαρία Αρβανιτίδου, Ιζαμπέλα Τσιρμπα, Μαίη Ζαννή, Άννα Παπαδημητρίου και Κατερίνα Πουρναροπούλου.

Στη φωτογραφία ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος και Πρόεδρος της EENE (Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών) που εξελέγη Πρόεδρος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του London School of Economics (LSE)| Hellenic Alumni Association of LSE και τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ

Στόχος του νέου Προέδρου του LSE είναι, όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος στην ομιλία του κατά την υποβολή της υποψηφιότητάς του, να συμβάλλει από θέση ευθύνης στη μετάβαση του Συλλόγου  στη νέα εποχή.

 

Για να ακολουθείτε την σελίδα μας ώστε να  ενημερώνεστε για όλα τα νέα άρθρα, πατείστε εδώ Follow & Like

 

Αυτό που θεωρεί πολύ σημαντικό είναι  να προχωρήσει στην επόμενη μέρα ο Σύλλογος με όραμα, πρωτοβουλίες, ενότητα και συνεργατικότητα.

Ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου  του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του London School of Economics (LSE)| Hellenic Alumni Association of LSE κατά την ομιλία του όταν έθεσε την υποψηφιότητά του

Για να μας ακολουθήσετε στο Instagram  πατείστε https://instagram.com/sissysworld_com?igshid=kyn3xhob0dwc  και στο Facebook https://www.facebook.com/sissy.papageorgiou.9

Για την πραγματοποίηση του στόχου προτείνει τα εξής:

. Διεύρυνση της βάσης των αποφοίτων που ασχολούνται με το Σύλλογο.

. Ανάληψη δράσεων και πρωτοβουλιών που μεγιστοποιούν τη συμμετοχή και τη διάδραση των μελών, αλλά και ενισχύουν το αποτύπωμα του Συλλόγου στη χώρα.

. Διασύνδεση του Συλλόγου με συναποφοίτους που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό, για συντονισμό δράσεων, εκδηλώσεων εκτός Ελλάδος (π.χ. Λονδίνο, Βρυξέλλες, Παρίσι).

. Εμβάθυνση συνεργασίας με τα Departments του Πανεπιστημίου και ειδικότερα με το Hellenic Observatory, LSE  (στο οποίο έχω την τιμή να υπηρετώ στο Advisory Board).

. Κατάρτιση GDPR compliant μητρώου Ελλήνων συναποφοίτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

. Αναζήτηση συνεργασιών και συνεργειών με επιχειρηματικές ενώσεις και θεσμικούς φορείς (π.χ. ΣΕΒ, ΕΒΕΑ, Ε.ΕΝ.Ε).

. Εδραίωση ετήσιου εμβληματικού event με συμμετοχή κορυφαίων εκπροσώπων του Πανεπιστημίου που θα συμβάλλει στον εθνικό δημόσιο διάλογο.

. Θέσπιση πολιτικής σύγκρουσης συμφερόντων μελών Δ.Σ. με άλλες ιδιότητες ή δραστηριότητες και ενίσχυση του Συλλόγου με νέες θέσεις ευθύνης.

. Θεσμοθέτηση mentoring για όσους αποφοίτους επιθυμούν να βοηθήσουν νέους αποφοίτους ή ακόμα και εν ενεργεία Ελλήνων φοιτητών του LSE.

. Δημιουργία position ή white papers όταν κρίνεται ότι μπορεί να συμβάλλουν στο δημόσιο διάλογο.

Για την επίτευξη αυτών των στόχων ο κ. Αποστολόπουλος σκοπεύει να κινητοποιηθεί με όλους τους τρόπους, πολλαπλασιάζοντας τα δίκτυα του Συλλόγου και τις κοινές δυνατότητες.

Με την ιδιότητά του δε ως Προέδρου της EENE (Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών) θα επιδιώξει να μεγιστοποιήσει τις γέφυρες του Συλλόγου με την Ελληνική Επιχειρηματικότητα – στην οποία  συμμετέχει ενεργά ως Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών (Ιατρικό Κέντρο Αθηνών) με τιμή και ευθύνη.