Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός HOPEgenesis έκοψε πρόσφατα την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην Αθηναϊκή Λέσχη, μέσα σε γιορτινό κλίμα και με τη συμμετοχή πολλών μελών και φίλων του!

Ο Πρόεδρος της HOPEgenesis δρ.Στέφανος Χάνδακας και η πρέσβης του Οργανισμού Όλγα Κεφαλογιάννη

Η HOPEgenesis είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και ασχολείται με το θέμα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα και την καταπολέμησή της.Αποστολή της είναι να παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη σε γυναίκες από τη στιγμή που μένουν έγκυες έως τη μέρα του τοκετού τους.

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Όλγα Κεφαλογιάννη

Η οργάνωση επικεντρώνεται κυρίως στις γυναίκες που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές ή απομονωμένα νησιά στην Ελλάδα. Για να είναι πιο αποτελεσματική η δράση της, η HOPEgenesis έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες προκειμένου να παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στις γυναίκες που κυοφορούν ή επιθυμούν να μείνουν έγκυες.

Ο Πρόεδρος του HOPEgenesis δρ.Στεφανος Χάνδακος και η γνωστή δημοσιογράφος και επίτιμο μέλος του Οργανισμού Αννα Γριμάνη.

Η έρευνα έδειξε ότι οι βασικοί λόγοι για τα χαμηλά ή/και μηδενικά ποσοστά γεννήσεων σε αυτές τις περιοχές δεν είναι αποκλειστικά οικονομικοί. Η ανασφάλεια και η έλλειψη ιατρικών εγκαταστάσεων συνέβαλαν επίσης σε αυτήν την πραγματικότητα. Η HOPEgenesis παρέχει στις γυναίκες που ζουν σε αυτές τις περιοχές ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και φροντίδας. Στόχος μας είναι να αντιστρέψουμε τα ανησυχητικά αρνητικά ποσοστά γεννήσεων στις περιοχές αυτές.

Η αδυναμία αντιμετώπισης της παρούσας κατάστασης θα έχει σοβαρές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις όχι μόνο για τις περιφέρειες αυτές αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα.

Στέλιος Καφαντάρης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Ιφιγένεια Κατσαρίδου

Πρόσφατα η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη έγινε πρέσβειρα του Οργανισμού!

http://hopegenesis.org/gr/


Εύα Παπαδάκη, Βικτωρία Ζώινα

Σοφία Σιδέρη, Σοφία Χανδακα

Εβελίνα Πετράκη, Ελίνα Σμπώκου

Στέλλα Παπαδάκη, Χρήστος Ζαμπούνης

Η Εβελίνα Πετράκη κέρδισε ένα από τα 3 φλουριά της βραδιάς

Χριστόφορος Καπαρουνάκης, Όλγα Κεφαλογιάννη


Ευφροσύνη Πολυζώη


Ο δρ.Στέφανος Χανδακας

ΠΗΓΗ:papadakis press