Μπορεί να κινείται αθόρυβα η οικογένεια Μπούση όταν κάνει τις σημαντικές φιλανθρωπικές της δράσεις στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη, αυτή τη φορά όμως ο μεγαλοπρεπής γάμος του μικρού γιού της Ελένης και του Δημήτρη Μπούση στη Μύκονο, του περιζήτητου έως χθες εργένη Γιώργου Μπούση, όχι μόνο ακούστηκε, αλλά έκανε «πάταγο», όπως άλλωστε και η βάπτιση των παιδιών του άλλου γιού της οικογένειας, του Evangelo Bousis λίγες μέρες νωρίτερα στην Αγία Φανερωμένη και στον Αστέρα Βουλιαγμένης!


Ο Evangelo Bousis με τον γιό του Αλέξιο, ο Δημήτρης Μπούσης, η Ελένη και η Βικτόρια Μπούση και ο νιόπαντρος Γιώργος Μπούσης


Υπέροχο ζευγάρι: Η Ελένη Μπούση γνωστή για την έντονη φιλανθρωπική της δράση ως «Μητέρα Τερέζα» με τον ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία σύζυγό της Δημήτρη Μπούση


Η Ελένη Μπούση και ο γιος της  Γιώργος Μπούσης

Ο Γιώργος Μπούσης με τις πανέμορφες αδερφή του και μητέρα του  Βικτόρια  και Ελένη Μπούση

Ήταν πραγματικά ένας γάμος ονειρεμένος που τα είχε όλα από πολύ και ισορροπούσε υπέροχα μέσα από τις αντιφάσεις του: Η παράδοση και η ευλάβεια συνυπήρχαν αρμονικά με το τρελλό κέφι, τα βιολιά και τα λαούτα γίνονταν ένα με την χάουζ μουσική, οι γυναίκες της φιλανθρωπίας γίνονταν ένα με τον κόσμο της μόδας και της show bizz.

Με την Ελένη Μπούση, τον αδερφό της Πέτρο Παλυβό και τη νύφη της Βίκυ Παλυβού

Η στενή φίλη της οικογένειας Μπούση Στέλλα Αλεξία Μάτζαρη ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας A.S. MARINE LTD και γυναίκα της προσφοράς και της φιλανθρωπίας! Πρόσφατα η νέα πτέρυγα του Μαιευτηρίου Έλενα πήρε το όνομά της, μια που χτίστηκε με δικές της δωρέες χρημάτων που έκανε μέσω του Life line Hellas!


Σίσσυ Παπαγεωργίου(sissysworld), Μαρίζα Φασιανού

Η Στέλλα Αλεξία Μάτζαρη  της A.S. MARINE LTD, η Ελένη Μπούση και η Nicole Liadis

Με την γενική Πρόξενο του Παναμά και γυναίκα της προσφοράς  Γωγώ Αθανασοπούλου

Teddi Furla Galanis, Ελένη Μπούση, Μαριάνθη Λογοθέτη

Η γνωστή δικηγόρος Ειρήνη Γραμματοπούλου

 

Πολλοί ελληνοαμερικανοί, και όχι μόνο, από Σικάγο, Νέα Υόρκη, Las Vegas, Παναμά και Βενεζουέλα, αλλά και προσωπικότητες crème de la creme και η «χρυσή νεολαία» από όλο τον πλανήτη, ήρθαν στο νησί των ανέμων για να μοιραστούν την χαρούμενη στιγμή του Γιώργου Μπούση και της Αναστασίας Παντελίδη.

Ο κουμπάρος και στενός φίλος του γαμπρού Σπύρος Σκληρός με την μέλλουσα σύζυγό του Ιφιγένεια, από τον Παναμά, η Ελένη Μπούση και ο Δημήτρης Μπούσης από το Σικάγο

Η Γωγώ Αθανασοπούλου, με τις όμορφες κόρες της και τον γιό της Σπύρο Σκληρό από Παναμά


Η Αλεξάνδρα Καλκάνη από Νέα Υόρκη

Με τις γοητευτικές Σούλα Μιστρά από τη Νέα Υόρκη και Εsther Irrthum από την Ελβετία

Ο Θόδωρος Δουζόγλου από την Βενεζουέλα ανάμεσα στις υπέρκομψες Τίνα Δουζόγλου και Γωγώ Αθανασοπούλου από τον Παναμά

Ο Gregory Palyvos και η όμορφη μητέρα του Vicky Palyvos από το Las Vegas

Ο Angelo Palyvos με τη μητέρα του Vicky Palyvos

Peter & Angelo Palyvos 

Joseph Thomas,Anastasia, Vicky& Amanda Palyvos με τον Peter Palyvos

Joseph Thomas,Anastasia, & Amanda Palyvos με τον Angelo & Gregory Palyvos

Το νιόπαντρο ζευγάρι Γιώργος Μπούσης και Αναστασία Παντελίδη, ανάμεσα στον Joseph Thomas, στη Βίκυ και Αμάντα Παλυβού και στον Πέτρο και Γρηγόρη Παλυβό 

Angelo & Gregory Palyvos

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Αλεξάνδρα Καλκάνη

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα ανάμεσα στις Αναστασία, Αμάντα και Βίκυ Παλυβού

Η Nicole Liadis από το Σικάγο

Με την Τίνα Δουζόγλου από τη Βενεζουέλα


Ρούλα Τζουρμέτη, Δημήτρης Μπούσης

Με τον Angelo Palyvo

Με την Teddi Furla Galanis και την Μαριάνθη Λογοθέτη

Γωγώ Αθανασοπούλου

Evangelo Bousis, Peter Dundas, George & Peter Palyvos

Evangelo Bousis, Bianca Brandolini, Peter Dundas

Ο γαμπρός, ο Γιώργος Μπούσης, μόνο τυχαία προσωπικότητα δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και αυτό για δυο λόγους:
Πρώτον, γιατί υπήρξε  ένας από τους 30 καλύτερους της λίστας του Forbes για το 2015, με την εταιρεία του, την Raise, να απασχολεί  100 εργαζόμενους και να  αξίζει περισσότερο από 18 εκατομμύρια δολάρια! Ο ίδιος δεν σταματάει να λέει στις συνεντεύξεις του αυτό που τον έμαθε η μητέρα του, δηλαδή ότι «όταν δίνεις με ένα χέρι, ο Θεός στα δίνει πίσω 100 φορές».


Το όμορφο ζευγάρι, Αναστασία Παντελίδη, Γιώργος Μπούσης

Και δεύτερον γιατί ο Γιώργος είναι ο γιός του επιτυχημένου ελληνοαμερικάνου επιχειρηματία Δημήτρη Μπούση και της Ελένης Μπούση, που είναι παγκοσμίως γνωστή για την σημαντική φιλανθρωπική της δράση ως «Μητέρα Τερέζα»!

Ο πατέρας του γαμπρού ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας Δημήτρης Μπούση και η μητέρα του Ελένη Μπούση,ιδρύτρια του Hippocratic Cancer Research Foundation, που είναι παγκοσμίως γνωστή για την σημαντική φιλανθρωπική της δράση ως «Μητέρα Τερέζα»!

Ο Γιώργος Μπούσης με την όμορφη μητέρα του Ελένη Μπούση

 

Ο Γιώργος Μπούσης είναι ο βενιαμίν μιας πολύ εύπορης οικογένειας, αλλά κυρίως πολύ δεμένης, με έντονη θρησκευτική παράδοση και που έχει κρατήσει αξίες, αρχές, παραδόσεις!

Ο Γιώργος Μπούσης με την μητέρα του Ελένη

Η μητέρα του Γιώργου, η Ελένη Μπούση, είναι βαθειά θρησκευόμενη και διατηρεί φιλική σχέση τόσο με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο της Μεγάλης Βρεττανίας και Θυάτειρας, κκ Νικήτα στου οποίου την ενθρόνιση πριν λίγα χρόνια είχε  πάει και ο οποίος ήρθε στη Μύκονο για να ευλογήσει το μυστήριο του γάμου, όσο και με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κκ.Ελπιδοφόρο, ο οποίος πριν λίγες μέρες βάπτισε στη Βουλιαγμένη τα παιδιού του άλλου της γιου, του Evangelo Bousis και του συντρόφου του Peter Dundas.
Ο Ελπιδοφόρος μάλιστα είχε παρευρεθεί και σε γκαλά που έκανε η Ελένη Μπούση στο Σικάγο, στα οποία μαζεύονται τεράστια χρηματικά ποσά για την αντιμετώπιση του καρκίνου.
Στο παρελθόν η Ελένη Μπούση διατηρούσε στενή σχέση και με τον Σεβασμιώτατο Χριστόδουλο, τον οποίο θαύμαζε για το ανοιχτό και προχωρημένο του μυαλό, καθώς και με τον Αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο της Αμερικής, ο οποίος είχε συχνά φιλοξενηθεί στο σπίτι της οικογένειας Μπούση στη Βουλιαγμένη.

Με τον πατέρα του γαμπρού, τον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία Δημήτρη Μπούση, που αποτέλεσε φωτεινό παράδειγμα για τον Γιώργο Μπούση

 

Ο πατέρας του Γιώργου, ο  Δημήτρης Μπούσης, είναι Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της αλυσίδας παντοπωλείων, Cermak Fresh Market, η οποία εμπορεύεται τρόφιμα από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Ρωσία, το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό, και μετράει σχεδόν 50 χρόνια κοινής πορείας και ευτυχισμένης ζωής με την μητέρα του, την Ελένη Μπούση, που θεωρείται  μιά από τις πιο σημαντικές φιλάνθρωπες γυναίκες του πλανήτη και έχει αφιερώσει όλη της τη ζωή στο να βοηθά ευάλωτες ομάδες!

Δημήτρης και Ελένη Μπούση

Η τεράστια προσφορά της Ελένης Μπούτση δεν έχει  όρια, μια που Αμερική, Ελλάδα, Αφρική, Κούβα είναι μερικά μόνο από τα μέρη όπου  έχει κάνει κατάθεση ψυχής και έχει βραβευτεί γι αυτό!
Όπως η ίδια μου είχε πει σε συνέντευξη μας το 2018, η οποία έχει δημοσιευτεί στο sissysworld, και αναδημοσιευθεί στα realnews, enikos, pronews και deluxe magazine, η βοήθειά της απευθύνεται σε όλα τα «παιδιά της» εννοώντας  τότε τα «ανάπηρα παιδάκια της», τα «γεροντάκια της», τα «ορφανά της», τους καρκινοπαθείς της!
Κατ αρχήν είναι ιδρύτρια από το 2015  του Hippocratic Cancer Research Foundation με έδρα  το Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών, που έχει  σκοπό την ενίσχυση  ερευνών για την αντιμετώπιση του καρκίνου, χρηματοδοτώντας διεπιστημονικές ερευνητικές ομάδες στο Robert H. Lurie Comprehensive Cancer Center του πανεπιστημίου Northwestern, το οποίο τυγχάνει παγκόσμιας αναγνώρισης και διευθύνεται από τον ομογενή δρ. Λεωνίδα Πλατάνια!
Η Ελένη Μπούση είναι επίσης Πρόεδρος στο Γηροκομείο στο Ιλινόις, το Greek American Nursing Home and Rahabilitation (το Ελληνικό Γηροκομείο)
Η Ελένη Μπούση στηρίζει επίσης τα «ανάπηρα παιδάκια της» που τα βοηθάει καθ όλη τη διάρκεια της ζωής τους, μια που είναι στο Συμβούλιο πάνω από 30 χρόνια και έχει μάλιστα βραβευτεί από τα ανάπηρα παιδιά. 
Τέλος η Ελένη Μπούση βοηθάει και τα «ορφανά παιδιά της», όπως τα είχε αποκαλέσει στη συνέντευξη μας, στο Ορφανοτροφείο του Μεριβελ στο Σικάγο, αλλά και στο ορφανοτροφείο που ίδρυσε η οικογένειά της στην Κένυα, στο οποίο μπορούν να ζήσουν 120 ορφανά!
Όλη αυτή την ατέλειωτη διάθεση για προσφορά και αλληλεγγύη, η Ελένη Μπούση την κληρονόμησε από την γιαγιά της, τον  πατέρα της Βαγγέλη και την μητέρα της Βασιλική Παλυβού που βρέθηκαν από τη Νεστάνη Αρκαδίας  στο …Σικάγο με 100 δολλάρια για να κυνηγήσουν το όνειρο, δηλαδή ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους και τα κατάφεραν να κερδίσουν το στοίχημα, χωρίς ωστόσο ν αλλοτριωθούν ως άνθρωποι και δίνοντας έμφαση στις αρχές της θρησκείας και της οικογένειας!
Κάτι που μεταλαμπάδευσε η Ελένη Μπούτση και στα δικά της παιδιά, που εκκλησιάζονται
τακτικά και την ακολουθούν σε όλες τις  φιλανθρωπικές της εκδηλώσεις από όποιο μέρος της γης και αν βρίσκονται!

Ο George Bousis με τον αδερφό του Evangelo

Ο Γιώργος Μπούσης, όπως και τα άλλα παιδιά της Ελένης, ήταν ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια  κάθε Νοέμβριο στα τεράστια φιλανθρωπικά gala που διοργανώνει η Ελένη Μπούση, όπου μαζεύει εκατομμύρια δολλάρια που διατίθενται ολοσχερώς για τις έρευνες που κάνει το ίδρυμά της  για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Τα αδέρφια του Γιώργου, Βικτόρια και Evangelo και η μητέρα του Ελένη, στην ετοιμασία του γαμπρού λίγο πριν τον γάμο

 

Ο George Bousis έχει 3 πολύ δημιουργικά αδέρφια:
Τον μεγάλο του αδερφό
Μιχάλη Μπούτση, του οποίου το όνομα συζητήθηκε έντονα στην Ελλάδα, επειδή αγόρασε τον ΟΦΗ, που εκτός των άλλων έχει αναπτύξει και έντονη φιλανθρωπική δράση!

Ο Πρόεδρος του ΟΦΗ και αδερφός του γαμπρού με την γυναίκα του Βύρνα, το νιόπαντρο ζευγάρι, την Βικτόρια Μπούση, τον Evangelo Bousis και τον Peter Dunda

Τον Ευάγγελο Μπούση που προκάλεσε σάλο πριν 2 εβδομάδες όταν βάπτισε τα παιδιά που έχει με τον σύντροφό του Peter Dundas ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος. Ο Ευάγγελος, που είναι και κουμπάρος της Σοφίας Καρβέλα, ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο στο Παρίσι, συνέχισε  ως ηθοποιός κάνοντας μάλιστα και κάποιες εμφανίσεις με την Julianne moore καθώς και στο sex and the city, ενώ τελευταία ασχολείται επιχειρηματικά με μεγάλη επιτυχία με το χώρο της μόδας με τον σύντροφό του Peter Dundas, καλλιτεχνικό διευθυντή στο Emanuel Ungaro και αργότερα στον Cavalli.

Ο Evangelo Bousis με την μόλις 4 μηνών κόρη του που πρόσφατα βαπτίστηκε και πήρε το οπνομα της γιαγιάς της, Ελένη

 

Και την Βικτώρια που έχει 3 νομικά πτυχία και MBA από το MIT και είναι πετυχημένη παραγωγός στο Hollywood, έχοντας κάνει γνωστές ταινίες!

Evangelo & Victoria Bousis & Peter Dundas

Η όμορφη νύφη Αναστασία Παντελίδη είναι  Ελληνοαμερικανίδα από την Νέα Υόρκη, κοινωνική, χαρούμενη, με έντονη προσωπικότητα και με μεγάλη ζωντάνια, προέρχεται από επιφανή οικογένεια  της Νέας Υόρκης, που ασχολείται με τον χώρο του real estate.

Η Αναστασία Παντελίδη και ο Γιώργος Μπούσης

 
Η Αναστασία μαζί με την αδελφή της Καλλιόπη έχουν δημιουργήσει την Chroma Vintage που ασχολείται με την πώληση πολυτελών ρολογιών. 


Το όμορφο ζευγάρι Γιώργος Μπούσης και Αναστασία Παντελίδη με εντυπωσιακό νυφικό του Peter Dundas

Ο Peter Dundas λίγη ώρα πριν τον γάμο επιβλέπει τις τελευταίες λεπτομέρειες του νυφικού που δημιούργησε για την Αναστασία Παντελίδη

Το αριστοκρατικό νυφικό της Αναστασίας Παντελίδη διά χειρός Peter Dunda χαρακτηριζόταν από τη μακριά ουρά του, το πέπλο που σκέπαζε το όμορφο πρόσωπο της νύφης, τον εντυπωσιακό κορσέ του και το αριστοτεχνικό κέντημα του  με μαργαριτάρια!

 

Προσωπικότητες ισχυρές από όλη την γκάμα, όπως ο πρώην κυβερνήτης του Ιλινόις Bruce Rauner και η σύζυγός του Diana Rauner, η γενική πρόξενος του Παναμά Γωγώ Αθανασοπούλου που ο γιός της ήταν ο κουμπάρος στο γάμο, η χρυσή κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου,  η Στέλλα Αλεξία Μάτζαρη ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας A.S. MARINE LTD, ο Ελληνοαμερικάνος John Koudounis, πρόεδροs και διευθύνων σύμβουλος της Calamos Investments, το top model και γόνος αριστοκρατικής οικογένειας Bianca Brandolini, η Μαρίζα Φασιανού, η Κατερίνα Παναγοπούλου, ο δραστήριος δήμαρχος της Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ο διάσημος σχεδιαστής Peter Dundas, η Σοφία Καρβέλα, η Δανάη Καπράλου, ο Απόλλων Παπαθεοχάρης, ο Θόδωρος και η Τίνα Δουζόγλου και πολλοί ομογενείς επιχειρηματίες καθώς και εκπρόσωποι της show biz.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυάτειρας και Μεγ. Βρεττανίας κκ.Νικήτας και η Αλεξία Μάτζαρη ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας A.S. MARINE LTD

Ο Δημήτρης και η Ελένη Μπούση με τον πρώην κυβερνήτη του Ιλινόις Bruce Rauner και τη σύζυγό του Diana Rauner

Η Σίσσυ Παπαγεωργίου με τον Ελληνοαμερικάνο John Koudounis της Calamos Investments

Ο Evangelo Bousis με την Ευγενία Νιάρχου

Evangelo Bousis, Bianca Brandolini


Με τον δραστήριο δήμαρχο της Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά

Σίσσυ Παπαγεωργίου(με αέρινο πολύχρωμο καφτάνι από την boutique Ailin), Ελένη Μπούση, Μαρίζα Φασιανού, Ειρήνη Γραμματοπούλου

Με τη γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση Στέλλα Αλεξία Μάτζαρη, Πρόεδρο της A.S. MARINE LTD 

Γωγώ Αθανασοπούλου

Evangelo Bousis, Peter Dundas

Evangelo Bousis, Aysegul D’émir,  Σοφία Καρβέλα


Bianca Brandolini, Peter Dundas

Ο Γιώργος Παλυβός με τους γιούς του

Bianca Brandolini( με δημιουργία Peter Dundas), Victoria Bousis

Ο Peter Dundas με την κόρη του Ελένη

Η Μύκονος επελέγη, σαν τόπος τέλεσης του γάμου, μια που είναι αγαπημένος προορισμός του ζευγαριού και κατά την πολύχρονη σχέση τους, περνούσαν τα καλοκαίρια τους στο νησί των Ανέμων!
Η οργάνωση υπήρξε εξαιρετική!
Κατά τακτά χρονικά διαστήματα λαμβάναμε e mail για την επιβεβαίωση της παρουσίας μας ή για κάποια καινούργια στοιχεία, ενώ κατά την παραμονή μας στο ξενοδοχείο Ammos στον Ορνό, είχαν φροντιστεί όλες οι λεπτομέρειες, καθώς και οι μετακινήσεις μας συγκεκριμένες ώρες  με ειδικά αυτοκίνητα.

Οι προσκλήσεις είχαν φτάσει καιρό πριν και ήταν πολύ τιμητικό για μένα ότι προσκλήθηκα ανάμεσα σε ελάχιστους Έλληνες που κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα
Και ήταν πραγματικά εντυπωσιακές και παραστατικές, μια που όταν τις άνοιγες εμφανιζόταν από την μια πλευρά ζωγραφιά  από την «μικρή Βενετία» και τους Μύλους της Μυκόνου και από την άλλη πλευρά εμφανιζόταν ο χάρτης της Μυκόνου και από πάνω του ξεπρόβαλλαν με μια απλή χειροποίητη κατασκευή οι μυκονιάτικοι Μύλοι.


Το γλέντι ήταν τριήμερο, ή καλύτερα…τρικούβερτο γλέντι α λα ελληνικά! Το Σάββατο μας καλούσαν ο Δημήτρης και η Ελένη Μπούση  στο white party στο sea satin και την Κυριακή στο beach party στο Alemagou.
Την Δευτέρα ο γαμπρός και η νύφη μας καλούσαν στο γάμο τους στο ονειρεμένο Αγράρι!

Στο Αγράρι το γαλάζιο της θάλασσας που έγλυφε την εκκλησία μπλεκόταν με το λευκό των τριαντάφυλλων  που υπήρχαν σε κάθε σημείο, από την είσοδο, μέχρι την εκκλησία και από τον ουρανό μέχρι το δάπεδο, ενώ η θαλασσινή αύρα μπλεκόταν όμορφα με τα ακριβά αρώματα των καλεσμένων!


Ένα μικρό ολόλευκο ανθοστολισμένο εκκλησάκι πάνω στη θάλασσα, και δίπλα ν ανεμίζει η ελληνική σημαία, για να θυμίζει  πως όλοι οι ομογενείς κρατούν πολύ έντονα μέσα τους την Ελλάδα!
Ένας επίγειος παράδεισος είχε ήδη βρει τους αγγέλους του : Το ζευγάρι που θα παντρευόταν!

Η Ελένη και ο Δημήτρης Μπούσης έχοντας πίσω τους την ελληνική σημαία

Οι καρδιές των εκλεκτών καλεσμένων, που αποτελούσαν την crème de la creme της ομογένειας,  έκαιγαν σαν τον μυκονιάτικο ήλιο που  δεν έλεγε να ησυχάσει παρ ότι ήταν απόγευμα, οι διαθέσεις  τους ήταν αγνές και καθάριες σαν τον ασυννέφιαστο ουρανό, η διάθεση τους καυτή, και η θετική τους αύρα είχε απογειωθεί, είχε γίνει ένα με τους μυκονιάτικους αέρηδες και είχε διασκορπιστεί μαζί τους σε όλο το νησί!

Αναστασία, Βίκυ και Πέτρος Παλυβός

Οι θείοι του Γιώργου Μπούση, Ελένη και Γιώργος Παλυβός

Αντώνης, Σούλα, Ντορέττα και Μιχάλης Μιστράς

Η Πόπη Γαργαλιώνη με υπέροχη δημιουργία Amaris

Αέρινες τουαλέτες γνωστών οίκων, βαρύτιμα κοσμήματα, διαμάντια μοναδικής κοπής, σαν αυτά που έκρυβαν στην καρδιά τους οι ομογενείς, κυριαρχούσαν στο χώρο.

Η Στέλλα Αλεξία Μάτζαρη,  ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας A.S. MARINE LTD και γνωστή για την φιλανθρωπική της δράση

Η Γωγώ Αθανασοπούλου με τις κόρες της

Η Soula Mystras ανάμεσα στον Δημήτρη και την Ελένη Μπούση

Ο κουμπάρος, ο Σπύρος Σκληρός και η σύντροφος του Ιφιγένεια

Γιώργος και Ελένη Μπούση

Βίκυ και Αναστασία Παλυβού

Η Ελένη Μπούση, υπέρκομψη, πιο όμορφη και φρέσκια από ποτέ, σαν να έβγαινε η ομορφιά της από την εσωτερική της ακτινοβολία, μέσα στη μπλε ρουά αέρινη τουαλέτα της, άστραφτε πιο πολύ και από τα πολλών καρατίων διαμάντια που φορούσε, ενώ δάκρυα συγκίνησης κυλούσαν στο αψεγάδιαστο πρόσωπό της, μια που έφτασε η στιγμή να «αποχωριστεί» το μεγαλύτερο «διαμάντι»της, τον γιο της!

Ο Σπύρος Σκληρός και η σύντροφος του Ιφιγένεια με την Ελένη και τον Δημήτρη Μπούση

Ελένη Μπούση, Βίκυ Παλυβού

Εξίσου εντυπωσιακή και η όμορφη κόρη της Βικτόρια μέσα στην αέρινη φούξια τουαλέτα της!

Γωγώ Αθανασοπούλου, Βικτόρια Μπούση

Ο κουμπάρος ο Σπύρος Σκληρός με τις αδερφές του

 

Το μυστήριο ευλόγησε  ο σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Μεγάλης Βρεττανίας και Θυάτειρας κκ.Νικήτας!

 

Το νιόπαντρο ζευγάρι! Τον γάμο της Αναστασίας Παντελίδη και του Γιώργου Μπούση ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυάτειρας και Μεγ. Βρεττανίας κκ.Νικήτας και κουμπάρος ήταν ο επιχειρηματίας του Παναμά Σπύρος Σκληρός. Η σύντροφόςστου Ιφιγένεια και η αδερφη του γαμπρού Βικτόρια ήταν παράνυφες

 

Οι καλεσμένοι είχαν καθήσει στις άσπρες καρέκλες, ενώ την είσοδο της έκανε και «επίσημα» η Ελένη Μπούση κρατώντας αγκαλιά την νεοφώτιστη 4 μηνών εγγονή της και συνονόματη της Ελένη και η Βικτόρια Μπούση κρατώντας αγκαλιά τον νεοφώτιστο 1έτους ανεψιό της Αλέξιο!

Γιώργος Μπούσης- Αναστασία Παντελίδη

Η Βικτόρια Μπούση με τον ανεψιό της Αλέξιο

Η Ελένη Μπούση με την εγγονή της Ελένη

Ο γαμπρός γοητευτικός μέσα στο sur mesure κοστούμι του, ήταν γελαστός και ευτυχής, ενώ δεν παρέλειψε να φιλήσει το χέρι του νονού του και να πάρει την ευχή του, δείχνοντας τον σεβασμό, την σπουδαία ανατροφή που έχει πάρει και την προσήλωσή του σε αρχές και παραδόσεις!

Ο Γιώργος Μπούσης φίλησε  το χέρι του νονού του για να πάρει την ευχή

Το ζεύγος Ελένης και Δημήτρη Μπούση με τους νονούς του γιού τους Γιώργου

 

Τα παραδοσιακά βιολιά και τα φλάουτα προιδέασαν πως ερχόταν η νύφη!

Η νύφη με υπέροχο νυφικό υπερπαραγωγή του Dundas, με τεράστια ουρά και πέπλο στο κεφάλι που έκρυβε το όμορφο πρόσωπό της, συνοδευόταν από τον πατέρα της, Γιώργο Παντελίδη, ομογενή επιχειρηματία της Νέας Υόρκης.

Η όμορφη νύφη με υπέροχο νυφικό υπερπαραγωγή του Dundas, με τεράστια ουρά και πέπλο, συνοδευόταν από τον πατέρα της, Γιώργο Παντελίδη

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Θυάτειρας και Μεγάλης Βρεττανίας κκ. Νικήτας ευλόγησε το μυστήριο με την δέουσα κατάνυξη, και ιερουργώντας στα ελληνικά και στα αγγλικά ταυτόχρονα, ενώ η ομιλία του περί αγάπης μίλησε κατευθείαν στις καρδιές μας!

 

Το ρύζι και τα ροδοπέταλα έπεφταν άφθονα στο «Ησαία χόρευε» πάνω στο ζευγάρι, στον κουμπάρο τους Σπύρο Σκληρό, γνωστό ομογενή από τον Παναμά,  γιο της Προξένου του Παναμά Γεωργίας Αθανασοπούλου και παιδικό φίλο του γαμπρού και πάνω στην αδερφή του γαμπρού Βικτόρια, που μαζί με άλλες 2 κοπέλες ήταν οι παράνυφες.

Ανάμεσα στις παράνυφες η Βικτόρια Μπούτση και η σύντροφος του κουμπάρου Σπύρου Σκληρού η Ιφιγένεια 

Η ιεροτελεστία έκλεισε με ένα τρυφερό φιλί!

 

Ένα Welcome drink μετά το μυστήριο στον κήπο, όπου είχαν στηθεί μικρά τραπεζάκια με σκαμπό, ήταν ό,τι έπρεπε για να χαλαρώσει λίγο η συγκινητική ατμόσφαιρα!
Στη συνέχεια του κήπου είχε στηθεί ένα ωραίο  σκηνικό με τραπέζια στολισμένα με λευκά τριαντάφυλλα, έτοιμα να υποδεχτούν το dinner.

Το menu με εκλεπτυσμένες γεύσεις ήταν  από το Δειπνοσοφιστήριο.

Δίπλα στα τραπέζια είχε στηθεί μια πίστα, όπου κάθισαν οι νεόνυμφοι, οι γονείς τους και ο κουμπάρος τους, ο Σπύρος ο Σκληρός με την σύντροφό του Ιφιγένεια, ο οποίος πήρε τον λόγο.

Ο κουμπάρος, ο Σπύρος ο Σκληρός, πήρε τον λόγο και ευχήθηκε στο ζευγάριΤο νιόπαντρο ζευγάρι με τους γονείς του γαμπρού Δημήτρη και Ελένη Μπούση

Ο κύριος και η κυρία Γιώργου Παντελίδη

Στη συνέχεια  ξεκίνησαν τον χορό η νύφη και ο γαμπρός, κάνοντας βήματα που δεν τα σχημάτιζαν τα πόδια, αλλά η αγάπη, ενώ τα εκατοντάδες πυροτεχνήματα φώτισαν όλο τον ουρανό και τις διαθέσεις μας, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν πιο λαμπερή μια στιγμή, που ήταν ήδη λαμπερή, ούτε πιο αστραφτερά τα χαμόγελα του ζεύγους που άστραφταν ήδη από ευτυχία!

Άστραφτε από ευτυχία το ζευγάρι όταν χόρευε

Στη συνέχεια χόρεψε ο γαμπρός με την μητέρα του η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα συγκίνησης, ο πατέρας της νύφης με την κόρη του και μετά ακολούθησαν στον χορό και όλοι οι άλλοι.

Ο Γιώργος Μπούσης σκουπίζει τα δάκρυα συγκίνησης της μητέρας του!

Ο Γιώργος Μπούσης σε ένα πολύ τρυφερό χορό με την μητέρα του


Ο Γιώργος Παντελίδης χορεύει συγκινημένος με την κόρη του Αναστασία


Παραδοσιακά και νησιώτικα είχαν την τιμητική τους καθώς πρωτοστατούσε η μητέρα του γαμπρού Ελένη Μπούση, αλλά και όλοι οι ομογενείς, ενώ το σκηνικό κατέληξε σε Greek syrtaki και χασάπικα, όπου ο γαμπρός, ο κουμπάρος, αλλά και όλοι οι ομογενείς έδωσαν ρεσιταλ χορού, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά πως η καρδιά τους χτυπά ελληνικά!
Όταν το κέφι φούντωσε οι νεόνυμφοι βρέθηκαν να χορεύουν πάνω στους ώμους των φίλων τους!

Η πρωτοτυπία ήταν ότι αντί να σπάνε πιάτα, σκόρπιζαν δολλάρια! «Έβρεχε δολλάρια»!  Από κάποια στιγμή και μετά δεν ξέρω πόσα χρήματα ήταν πεταμένα στο πάτωμα. Σίγουρα όμως θα ξέρουν οι σερβιτόροι που εκείνο το βράδυ έβγαλαν ένα πολύ γενναίο «μεροκάματο», αφού «σκούπισαν» με τα χέρια ό,τι υπήρχε κάτω!

Οι μπομπονιέρες, κομψές, λιτές και απέριττες, ένα ασημένιο σκεύος με τα αρχικά του ζευγαριού και ένα βραχιολάκι με ματάκι, μας περίμεναν κατά την έξοδο μας από τον χώρο της δεξίωση!


Στις 12 τα μεσάνυχτα ήταν… πολύ νωρίς να σταματήσει το γλέντι
, μια που το κέφι είχε φτάσει στο αποκορύφωμα!

Η νύφη και ο γαμπρός, γνώστες της νυκτερινής ζωής και της διασκέδασης, αλλά και της Ελλάδας by night, είχαν προβλέψει να μην κόψουν απότομα το κέφι των καλεσμένων τους, αλλά αυτό να συνεχιστεί με ένα after party.
Έτσι λοιπόν είχαν σκηνοθετήσει ένα δεύτερο σκηνικό, μια ολόκληρη επιβλητική μεταλλική κατασκευή, την οποία όχι μόνο την νοίκιασε για ένα βράδυ, αλλά την αγόρασε κι όλας έναντι αδρού τιμήματος ο πατέρας του γαμπρού Δημήτρης Μπούσης!

Afrojack & The Chainsmokers, ο Γιώργος Μπούσης σε ρόλο dj, τρελλός χορός πάνω στα μπαρ από τους καλεσμένους, όπου η Αναστασία Μπούση και ο Ευάγγελος Μπούσης έδωσαν ρεσιτάλ, φωτορυθμικά που σε ζάλιζαν και σ έκαναν να μην ξεχωρίζεις αν είναι πρωί ή βράδυ και χορεύτριες ντυμένες με λευκά τεράστια φτερά με φωτάκια, θύμιζαν κάτι από cavo paradiso, ενώ το αυτοσχέδιο club είχε πάρει το όνομα  George!

Ο Γιώργος Μπούσης σε ρόλο djΚαι όλα αυτά μέχρι που χάραξε ο ήλιος τις 6,30 το πρωί και θύμισε στους νεόνυμφους ότι μαζί με την Ανατολή, μια νέα ζωή ανατέλλει!

Το κέφι ήταν αμείωτο ως τις 6.12 το πρωί και οι καλεσμένοι, γνώστες της διασκέδασης είχαν φέρει μαζί τους και τα γυαλιά ηλίου!

Evangelo Bousis, Δανάη Καπράλου, Aysegul D’émir με δημιουργία by Peter Dundas, Απόλλων Παπαθεοχάρης


Evangelo Bousis, Peter Dundas

 

Peter Dundas, Evangelo Bousis, Aysegul D’émir, Peter Dundas

Evangelo Bousis, Aysegul D’émir, Peter Dundas

Αυτή ήταν η τελευταία μέρα ενός εορταστικού τριημέρου, που είχε ξεκινήσει το Σάββατο!

George & Evangelo Bousis

Την πρώτη μέρα είχε οργανωθεί ένα welcome dinner με white party στο Sea Satin, όπου οι ομογενείς το «έκαψαν»  και έδειξαν ακόμα και σε μας που μένουμε στην χώρα μας, τι θα πει Ελλάδα!

Bianca Brandolini, Ευγενία Νιάρχου

 

Ένα υπέροχο art de la table περίμενε τους εκλεκτους καλεσμένους, όπου κυριαρχούσε το λευκό και ένα μπλέ μάτι(για…κάθε ενδεχόμενο), ένα κλαδί ελιάς και η ζωγραφιά με τη μικρή Βενετία και τους μύλους της Μυκόνου που υπήρχε και στην πρόσκληση, ενώ το menu ήταν εκλεκτό και είχε στοιχεία ελληνικής κουζίνας!

 

Όλοι οι καλεσμένοι ήταν ντυμένοι στα λευκά και θύμιζαν αγγέλους στον Παράδεισο.

Δύο ευτυχισμένα ζευγάρια: George Bousis, Anastasia Pantelidis, Jim Bousis, Eleni Bousis

Η νύφη ξεχώριζε, όχι μόνο από την μελαχροινή ομορφιά της, αλλά και επειδή ήταν ντυμένη με τυρκουαζ τουαλέτα από ταφτά, ακολουθούμενη στυλιστικά και από τον γαμπρό που φορούσε σακάκι άσπρο με μπλε ρίγες.

Ο Πέτρος και ο Άγγελος Παλυβός με τις πανέμορφες Ελένη Μπούση, Βίκυ και Ελένη Παλυβού

Ο Peter Dundas και ο Evangelo Bousis με τις Ελένη και Βίκυ Παλυβού στα λευκά!

Η Ευγενία Νιάρχου σε πολύ κέφι!

 


 

Η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου ήταν το κερασάκι στην τούρτα που απογείωσε ακόμα περισσότερο το κέφι των καλεσμένων, που ζουν και μεγαλώνουν στην ξενιτιά με τις ελληνικές παραδόσεις και ακούγοντας αγαπημένα ελληνικά τραγούδια!

Ο Ρέμος αφιέρωσε ένα από τα ερωτικά του τραγούδια στο ζευγάρι που χόρευε σφιχταγκαλιασμένα, ενώ αργότερα σφιχταγκαλιασμένοι χόρευαν και οι γονείς του γαμπρού Δημήτρης και Ελένη Μπούση, που έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, παρ όλο που μετρούν πάνω από 45 χρόνια κοινής πορείας!


Το ευτυχισμένο ζευγάρι δεν έκρυβε τον έρωτα του!

Το όμορφο ζεύγος του Δημήτρη και της Ελένης Μπούση, πιο ευτυχισμένο από ποτέ χορεύουν στους ρυθμούς του Ρέμου, ενώ ο μεγάλος γιος του ζευγαριού και πρόεδρος του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης διασκεδάζει με τον Ρέμο!

Ο μεγάλος γιος του Δημήτρη και της Ελένης Μπούση και πρόεδρος του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης επί το έργον!

Ο Αντώνης Ρέμος αφιερώνει τραγούδια στις Τίνα Δουζόγλου, Γωγώ Αθανασοπούλου και Χρύσα Πέτροβα

 

Η δεύτερη μέρα ήταν αφιερωμένη σε beach party στο Alemagou

Evangelo Bousis, Τίνα Δουζόγλου, Αλεξία Στέλλα Μάτζαρη, Γωγώ Αθανασοπούλου, Ελένη Μπούση, Peter Dundas, Χρύσα Πέτροβα

Evangelo Bousis, Τίνα Δουζόγλου, Γωγώ Αθανασοπούλου, Ελένη Μπούση, Peter Dundas, Χρύσα Πέτροβα

Χρύσα Πέτροβα, Βικτόρια Μπούση, Τίνα Δουζόγλου


Ο κουμπάρος Σπύρος Σκληρός με τις αδερφές του

 

Μπάνιο, κέφι, γλέντι, φαγητό και ποτό από τις 3 μμ μέχρι το βράδυ, μέχρι τελικής πτώσεως!


Αναστασία και Γιώργο,

Εύχομαι το 3ήμερο γλεντιού, κεφιού και ευτυχίας να μην τελειώσει ποτέ για σας, να χορεύετε πάντα στο χορό της ζωής σφιχταγκαλιασμένοι με αγάπη, να είναι η ζωή σας στρωμένη με άσπρα τριαντάφυλλα σαν αυτά που στόλιζαν το κάθε σημείο τη μέρα του γάμου σας και ν αντικρίζετε ερωτευμένοι με την ίδια ένταση και πάθος πολλές ανατολές σαν αυτή που αντικρύσατε στο after party του γάμου σας, ανατολές ασυννέφιαστες, λαμπερές και ζεστές σαν την καρδιά σας!