Περισσότεροι από 900 συμμετέχοντες, παιδιά ευχής, εθελοντές, υποστηρικτές και φίλοι του make a wish ένωσαν το βήμα τους στα βήματα της 1ης Ευχής, του Chris που στις 29 Απριλίου 1980 έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού «Make-A-Wish» και περπάτησαν τον πιό φωτεινό περίπατο ευχών, αγάπης, δύναμης και ελπίδας, μεταφέροντας ένα ηχηρό μήνυμα: μια ευχή έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τη ζωή κάθε παιδιού που πάσχει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια!
 
 
Έτσι με το κάθε βήμα δυνάμωνε και η ευχή ενός παιδιού και όλοι έγιναν συνοδοιπόροι και έκαναν τον ανηφορικό δρόμο των παιδιών αυτών πιο εύκολο και πιο ευχάριστο!
 
 
Ήταν ένας αισιόδοξος περίπατος που πλημμύρισε πρόσφατα με μπλε χρώμα το κέντρο της Αθήνας, στέλνοντας το πιο φωτεινό μήνυμα ελπίδας μέσα από το Walk-For-Wishes, τον μπλε περίπατο που διοργανώθηκε για 4η συνεχή χρονιά, με την ευγενική χορηγία της L’Oréal Hellas, Υπερήφανου Υποστηρικτή του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
 
 
Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Οργανισμού και της L’Oréal Hellas, Υπερήφανου Υποστηρικτή του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ήταν συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
 
 
Φίλοι, εθελοντές και υποστηρικτές του Οργανισμού, παιδιά και ενήλικες ντύθηκαν στα μπλε και ξεκίνησαν στις 6:00 μμ από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο και περπάτησαν έως και την Πύλη Αδριανού, στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης, πλημμυρίζοντας με συγκίνηση τους πρόποδες της Ακρόπολης και συνεισφέροντας στην πραγματοποίηση ευχών παιδιών που πάσχουν από σοβαρές για τη ζωή τους ασθένειες.
 
 
Η L’Oréal Hellas, μέσα από την ενέργεια αυτή, ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τον Οργανισμό καθώς για κάθε ένα συμμετέχοντα δώρισε στο Κάνε-Μια-Ευχή το κόστος της συμμετοχής στον περίπατο, καθώς και ένα Αστέρι ευχής.
 
 
Η μουσική του easy 97.2, χορηγού επικοινωνίας του μπλε περίπατου, στην αφετηρία, η θετική ενέργεια που ήταν διάχυτη στο χώρο, τα χαμογελαστά πρόσωπα μικρών και μεγάλων, τα συγκινητικά μηνύματα που μετέφεραν τα πλακάτ – μαρτυρίες παιδιών ευχής, ο ρυθμός που έδιναν τα τύμπανα της ομάδας BLOCO SWINGUEIRA με τους χορευτές τους που καθοδηγούσαν τον κόσμο, δημιούργησαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα σε όλον τον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συμμετοχή των παιδιών της Χορωδίας του Κολλεγίου Αθηνών, που με τις μελωδικές φωνούλες μετέφεραν με τη σειρά τους ένα ακόμη μήνυμα ελπίδας λίγο πριν η πορεία καταλήξει στην Πύλη Αδριανού που φωτίστηκε για μια ακόμη χρονιά συμβολικά με μπλε χρώμα.
 
 
 
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.
Ο οργανισμός υπό την καθοδήγηση των υπερδραστήριων Αναστασίας Μανιά και Σάντρας Ζαφειρακοπούλου, ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του! Η εκπλήρωση των ευχών οπλίζει τα παιδιά με χαρά, δύναμη και κυρίως ελπίδα ότι όλα μπορούν να συμβούν και η ελπίδα αυτη τα φέρνει πιο κοντά στη Ζωή, τα εμψυχώνει, τους δίνει δύναμη να νικούντον φοβο, να παλέψουν για την ζωή τους και κάποιες φορές να τα καταφέρουν. Το make a wish έχει εκπληρώσει απο το 1996 που ιδρύθηκε στην Ελλάδα και μέχρι σήμερα τις Ευχές σε χιλιάδες σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά!
Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, το make a wish δημιουργεί για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύει τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του make a wish στη Ελλάδα, τους τρόπους που μπορεί να συνεισφέρει κάποιος, καθώς και το κορυφαίο προγραμμα ” ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΕΥΧΗΣ”επικοινωνήστε με το: Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) www.makeawish.gr
 
 
 
 
 
Αναστασία Μανιά, Σάντρα Ζαφειρακοπούλου , Αλεξία Μπρή Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της LOREAL HELLAS
 
Ολγα Καραβερβέρη, Αναστασία Μανιά
 
Αντζελίνα Ζάετς, Γιώργος Ζάετς, Άντζελα Κέρος
 
Αλεξία Μπρή Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της L OREAL Hellas, Mehdi Khoubbane Γενικός Διευθυντρής της L’OREAL Hellas και Σάντρα Ζαφειρακοπούλου (Make-A-Wish Ελλάδος)
 
Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Ολγα ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ
 
Σαντρα Ζαφειρακοπούλου
 
Αναστασία Μανιά
 
Σαντρα Ζαφειρακοπούλου
 
Οι υπεδραστήριες Αναστασία Μανιά και Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Πρόεδρος και γενική διευθύντρια του make a wish.
 
 
ΠΗΓΗ: studio panoulis, papadakispress press