Παρουσία του Πρίγκιπα Αλβέρτου Β’ του Μονακό πραγματοποιήθηκε το επίσημο δείπνο στο Athénée για την λήξη του Our Ocean 2024 που έλαβε χώρα στην Έλλαδα.
Το κάλεσμα στο παγκοσμίου φήμης Athénée, οργανώθηκε από τον επίτιμο Πρόξενο του Μονακό Dr Βασίλη Αποστολόπουλο και την εκπρόσωπο της κυβέρνησης στο Συνέδριο Dr Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

Χρύσανθος Πανάς, Prince Albert II of Monaco, Emmanuel Spanoudis, Βασίλης Αποστολόπουλος

Το δείπνο αφιερωμένο στην Μπλε Οικονομία και την Βιωσιμότητα, έδωσε το καλύτερο έναυσμα για την συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος καθώς ο Όμιλος Πανά, στον οποίο ανήκει το ιστορικό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, ήταν ο πρώτος που εισήγαγε τις μεθόδους βιωσιμότητας στις επιχειρήσεις του.

Prince Albert II of Monaco, Βασίλης Αποστολόπουλος

Ο Χρύσανθος Πανάς είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον Πρίγκηπα Αλβέρτο τα βιβλία του Athens Riviera και Greek Islands από τις εκδόσεις Assouline και να υπογραμμίσει την έμφαση που έχει δώσει στα βιβλία αυτά στις ελληνικές θάλασσες.

Χρύσανθος Πανάς, Prince Albert II of Monaco

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος, γνωστός για την περιβαλλοντική του δράση και ως επίτιμος καλεσμένος του Συνεδρίου Our Ocean 2024 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δήλωσε για μια ακόμη φορά την αγάπη του για την Ελλάδα και αναχώρησε ενθουσιασμένος από την επιτυχή έκβαση όλων των εργασιών και το υπέροχο δείπνο στο Athénée .


Πόλυς Χατζηιωάννου, Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, Κλέλια Χατζηιωάννου, Κωνσταντίνος Σκορίλας


Χρύσανθος Πανάς, Λούλου Ζέιν


Ambassador Emmanuel Nanthan, Χρήστος Βαρδίκος, Prime Minister of the Commonwealth of Dominica, Dr Rooslvelt Skerrit, Ρόη Αποστολοπούλου

Χρύσανθος Πανάς, Όλγα Κεφαλογιάννη, Γιώργος Παπατζανής


Σοφία Εφραίμογλου, Χρύσανθος Πανάς

Στο Athénée παρευρέθηκαν Αρχηγοί κρατών, Υπουργοί της Κυβέρνησης και Πρέσβεις χωρών από όλον τον κόσμο.   

Χρύσανθος Πανάς, Dr Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Δαμιανός Ευθυμιάδης, Λευτέρης Αυγενάκης

 

Ρόη Αποστολοπούλου, Θεόδωρος Σκυλακάκης, Παύλος Ευθυμίου