Το City Link και ο Διευθύνων Σύμβουλός του, κ. Γεώργιος Κορμάς και ο Σύλλογος Θυάτειρα καλωσορίζουν τον ταλαντούχο εικαστικό ΛΑΖΑΡΟ ΜΑΡΑΒΑ για να απολαύσουν μαζί “ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ – THE JOURNEY”


Το πιο φωτεινό ταξίδι ξεκινά στο City Link φέτος τα Χριστούγεννα και η τέχνη γίνεται φως, ελπίδα και δύναμη


Ο Γεώργιος Κορμάς, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής του Group Real Estate του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate, του City Link και της Picar

 

 

O Σύλλογος Θυάτειρα συναντά τη μοναδική τέχνη του εικαστικού Λάζαρου Μαράβα στο City Link, Αμερικής 4 στην καρδιά της χριστουγεννιάτικης Αθήνας, σε μία ξεχωριστή έκθεση όπου μέρος των εσόδων από την πώληση των έργων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς. 

Ο Πρόεδρος της «Θυάτειρας»Γιώργος Παπαγιαννόπουλος

Από την Κυριακή 19 Δεκέμβρη έως τις 7 Ιανουαρίου του νέου έτους, 20 μεταλλικές διάτρητες κατασκευές μαύρου χρώματος με φως που σχηματίζει πόλεις, χωριά και νησιά προκειμένου να αποτυπωθεί η παρουσία του ανθρώπου σε αυτά, περιμένουν να βρουν μία φιλόξενη θέση στη ζωή και τον προσωπικό χώρο όποιου αγαπά όχι μόνο την τέχνη αλλά και “Το ταξίδι”.

Έργα υψηλής αισθητικής που διατρέχουν τη Νέα Υόρκη, το Ντουμπάι, το Λονδίνο, το Λος Άντζελες, τη Μόσχα, το Παρίσι και το Σαν Φρανσίσκο, για να αποκτήσουν νησιωτικό φως στην Άνδρο, τις Σπέτσες, την Αίγινα, τη Μύκονο και την Σαντορίνη.
Σύμφωνα με τον Λάζαρο Μαράβα “το τοπίο την ημέρα βγάζει άρωμα  αλλά το βράδυ ήχο”.

 

Mε την ευγενική χορηγία του καλλιτέχνη, μέρος των πωλήσεων θα διατεθεί για την αγορά – αναβάθμιση του ιατρικού εξοπλισμού στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών

Μην χάσετε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 15.30 τα εγκαίνια της έκθεσης “Το ταξίδι” του εικαστικού καλλιτέχνη Λάζαρου Μαράβα με την ευχή αυτές οι γιορτές να φωτίσουν τις ψυχές των ανθρώπων.

  •