Το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη επισκέφθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστής Χατζηδάκης, με σκοπό να στείλει ένα αισιόδοξο οικολογικό μήνυμα μέσω της δημιουργικότητας των παιδιών όχι μόνο του Χωριού, αλλά και της ευρύτερης κοινότητας της Βάρης.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστής Χατζηδάκης

Με εργαλεία πινέλα και οικολογικά χρώματα,  τα παιδιά δημιούργησαν έναν πίνακα για το περιβάλλον, τον οποίον χάρισαν στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. «Κι εμείς θα τον βάλουμε στο κεντρικό κτίριο για να το ομορφύνουμε και για να μην ξεχνάμε ποτέ το ενδιαφέρον των παιδιών μας για τη φύση και το περιβάλλον», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τα παιδιά και συνεχάρη την Ομάδα Πρωτοβουλίας για τα Παιδικά Χωριά SOS για την δουλειά που κάνουν εδώ και χρόνια.

Στη δράση έλαβαν επίσης μέρος η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κα. Αλεξάνδρα Σδούκου, η Ειδική Σύμβουλος του Υπουργού για την Επικοινωνία και τις Δράσεις του Περιβάλλοντος Έλενα Γεωργανά, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS κ. Γιώργος Πρωτόπαπας, η Αντιπρόεδρος του ΔΣ κα. Αλεξάνδρα Κοντέλλη και ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης κ. Επαμεινώνδας Λοράνδος.

Η Γ.Γ. Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Δήμαρχος Βάρη-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, η Αντιπρόεδρος ΔΣ Παιδικών Χωριών SOS Αλεξάνδρα Κοντέλλη, και ο Γενικός Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης Νώντας Λοράνδος.

Ο Γιώργος Πρωτόπαπας (Γενικός Διευθυντής Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος), η Έλενα Γεωργανά (Ειδική Σύμβουλος του Υπουργού για την Επικοινωνία και τις Δράσεις του Περιβάλλοντος), ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης και η Αλεξάνδρα Κοντέλλη (Αντιπρόεδρος ΔΣ των Παιδικών Χωριών SOS).

Ο Υπουργός Κωστής Χατζηδάκης και η Γ.Γ. Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου, ζωγραφίζουν με τα παιδιά!

Ο όμορφος πίνακας, δημιούργημα μικρών και μεγάλων που θα στολίζει τους χώρους του κεντρικού κτηρίου του Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας!