Δεν ήταν ένα συνηθισμένο Σάββατο του καλοκαιριού, το προηγούμενο Σάββατο της 9ης Ιουλίου! Ο άλλοτε ξάστερος καλοκαιρινός ουρανός της αθηναικής Ριβιέρας είχε σκεπαστεί από βαριά σύννεφα, οι κυρίες συνόδεψαν τις αέρινες  haute couture  τουαλέτες τους με ομπρέλες και  στην εκκλησία της Παναγίας της  Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη δεν ιερουργούσε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας,  αλλά ο σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος της Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο οποίος είχε έρθει αποκλειστικά στην Ελλάδα για να τελέσει μια βάπτιση!

Ο Σεβασμιώτος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κκ. Ελπιδοφόρος ανάμεσα στους Peter Dundas, Evangelo Bousis, Ευγενία Νιάρχου, Μπιάνκα Μπραντολίνη, Βικτόρια, Ελένη και Βίρνα Μπούση, Δημήτρη, Μιχάλη και Δημήτρη Μπούση και Αναστασία Παντελίδου

 

Δεν ήρθε να τελέσει όμως μια οποιαδήποτε βάπτιση.
Αλλά μια βάπτιση 2 παιδιών των οποίων γιαγιά ήταν η παγκοσμίως γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση Ελένη Μπούση, νονοί ήταν η χρυσή κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου,  το top model Μπιάνκα Μπραντολίνη και  ο Γιώργος Μπούσης, ένας από τους 30 καλύτερους  «30 under 30» της λίστας του Forbes για το 2015! Και το κυριότερο, ο Αρχιεπίσκοπος έπρεπε να τελέσει μια βάπτιση δύο παιδιών που είχαν κάνει δύο άντρες με παρένθετη μητέρα!


Ο Σεβασμιώτος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κκ. Ελπιδοφόρος ανάμεσα στους Peter Dundas, Evangelo Bousis, και τους νονούς Γιώργο Μπούση, Sam Jaradeh, Ευγενία Νιάρχου, Μπιάνκα Μπραντολίνη  

Ο Γιώργος Μπούσης, λίγες μέρες πριν παντρευτεί, βαπτίζει τον ανεψιό του Αλέξιο

Οι νονοί Γιώργος Μπούσης και Ευγενία Νιάρχου

Ευγενία Νιάρχου, Bianca Brandolini

Bianca Brandolini

Ευγενία Νιάρχου

Aysegul D’émir

Η θεία των νεοφώτιστων Βικτόρια Μπούση, η ευτυχής γιαγιά Ελένη Μπούση, το όνομα της οποίας πήρε το κοριτσάκι και ο θείος και νονός Γιώργος Μπούσης, που το 2015 φιγούραρε στην 4η θέση στους «30 under 30»καλύτερους  της λίστας του Forbes!


Peter Dundas, Evangelo Bousis, με τις νονές Aysegul D’émir, Μπιάνκα Μπραντολίνη, Natalia Blaskovikova Haughey, Ευγενία Νιάρχου

Ευγενία Νιάρχου, Μπιάνκα Μπραντολίνη


Evangelo Bousis,Aysegul D’émir, Ευγενία Νιάρχου,Bianca Brandolini, Natalia Blaskovikova Haughey

Ο Evangelo Bousis με την Ευγενία Νιάρχου


Οι νονοί Γιώργος Μπούσης, Boris Nicolic, Sam Jaradeh, George Cortina και Peter Dundas

Ο Σεβασμιώτος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κκ. Ελπιδοφόρος ανάμεσα στους Peter Dundas, Evangelo Bousis, και τους νονούς Γιώργο Μπούση, Boris Nicolic, Sam Jaradeh, George Cortina και Ευγενία Νιάρχου, Bianca Brandolini,Natalia Blaskovikova και Haughey Aysegul D’émir

Ο βαπτιστικός σταυρός της νεοφώτιστης Ελένης

 

Τίποτε όμως από τα παραπάνω, ούτε η συννεφιά στον ουρανό, ούτε η βροχή, ούτε η «αλλόκοτη»για κάποιους αυτή βάπτιση, δεν στάθηκε ικανό να ανατρέψει ένα ευχάριστο κλίμα με πολύ θετική ενέργεια, που βασίζεται σε ένα και μοναδικό αναντίρρητο γεγονός: Ότι δυό αγγελούδια μπήκαν στο δρόμο του Θεού, έγιναν χριστιανοί, ένα δικαίωμα αναφαίρετο που κανείς δεν μπορεί να τους στερήσει.

Peter Dundas και Evangelo Bousis με τα παιδιά τους

 

 

Ο Αρχιεπίσκοπος ευλόγησε την βάπτιση, αποδεικνύοντας πως τα παιδιά ενός gay ζευγαριού δεν είναι  «παιδιά ενός κατώτερου θεού» και κάνοντας αυτό που είχε υποχρέωση από τη θρησκεία μας να πράξει: Ο,τι θα έκανε και ο Χριστός που άνοιγε τη μεγάλη του αγκαλιά σε όλους ανεξαιρέτως  τους ανθρώπους, χωρίς διακρίσεις! 
Αυτό το «αυτονόητο» ωστόσο σε κοινωνίες στενόμυαλες και παρωπιδικές  σαν την δική μας,  καταντάει μερικές φορές «τολμηρό»…

Με τον Σεβασμιώτο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κκ. Ελπιδοφόρο

Peter Dundas και Evangelo Bousis με τον Σεβασμιώτο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κκ. Ελπιδοφόρο

Ο Αρχιεπίσκοπος την ώρα του ιερού μυστηρίου


Ο Σεβασμιώτος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κκ. Ελπιδοφόρος ανάμεσα στους Peter Dundas, Evangelo Bousis, και τους νονούς Γιώργο Μπούση, Sam Jaradeh και Haughey Aysegul D’émir

 


Αυτή ήταν και η ουσία της ομιλίας που έκανε στην εκκλησία ο σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος που τόλμησε να κάνει το αυτονόητο, αποδεικνύοντας έμπρακτα για άλλη μια φορά το ανοικτό μυαλό του, την έλλειψη ευθυνοφοβίας του, την μεγάλη του ψυχή και την τεράστια αγκαλιά του, στην οποία χωρούν όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι!

Δημήτρης Μπούσης, Ελένη Μπούση, Πέτρος Παλυβός και Βίκυ Παλυβού με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο της Αμερικής κκ Χριστόδουλο

Ο Σεβασμιώτος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κκ. Ελπιδοφόρος ανάμεσα στους Peter Dundas, Evangelo Bousis, και τους νονούς Γιώργο Μπούση, Boris Nicolic, George Cortina και Ευγενία Νιάρχου και Haughey Aysegul D’émir

Ο Αρχιεπίσκοπος, αδυνατώντας να εγκλωβιστεί σε παλαιολιθικά, αδιέξοδα μονοπάτια και σε στείρους στρουθοκαμηλισμούς, καταφέρνει και παρακολουθεί έμπρακτα την αστραπιαία εξέλιξη της κοινωνίας μας, προπορεύεται, διαμορφώνει συνθήκες και δημιουργεί νέα δεδικασμένα, σφραγισμένα με την ισχυρή σφραγίδα του και προσαρμοσμένα στις νέες απαιτήσεις της κοινωνίας μας!

Ο Σεβασμιώτος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κκ. Ελπιδοφόρος την ώρα της θείας λειτουργίας

 

Ναι! Για πρώτη φορά έγινε στην Ελλάδα ορθόδοξη βάπτιση παιδιών ζευγαριού gay και ο Ευάγγελος Μπούσης και ο Peter Dundas ήταν η αφορμή!

Peter Dundas και Evangelo Bousis με τα παιδιά τους

 

Οι δυό γονείς γνωρίστηκαν  πριν από 7,5 χρόνια στο πάρτι γενεθλίων του Μπράιαν Ατγουντ στη Μύκονο και έγιναν ζευγάρι επισφραγίζοντας τη σχέση τους με το ταξίδι τους στο Μαϊάμι τρεις εβδομάδες αργότερα.

Ο Νορβηγός σχεδιαστής Peter Dundas έχει βάλει την δική του σφραγίδα στη διεθνή μόδα, αναλαμβάνοντας αρχικά σαν καλλιτεχνικός διευθυντής, τους οίκους Ungaro, Pucci και Roberto Cavalli, ενώ η ατομική του πορεία  ξεκίνησε από τη συνεργασία του µε την Beyoncé για τα Grammys του 2017, όπου η διάσηµη τραγουδίστρια εντυπωσίασε µε τις εµφανίσεις της. Από τότε σε πολλές μεγάλες συναυλίες και σε βραβεύσεις φορούν ρούχα του διάσημες καλλιτέχνιδες και άλλες διεθνούς εμβέλειας επώνυμες κυρίες, όπως οι Michelle Obama, Ευγενία Νιάρχου, Μπιάνκα Μπαρτολίνι, Amy Adams, Vanessa Hudgens, Marisa Tomei, Emily Ratajkowski.

Ο Evangelo Bousis, ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο στο Παρίσι, συνέχισε  ως ηθοποιός κάνοντας μάλιστα και κάποιες εμφανίσεις με την Julianne moore καθώς και στο sex and the city, ενώ τελευταία ασχολείται σαν συνεταίρος του συντρόφου του Peter Dundas, με τον οποίο μάλιστα  άνοιξε πριν λίγα χρόνια εντυπωσιακό κατάστημα ρούχων  στο Nammos στη Μύκονο!

 

Ο Evangelo Bousis προέρχεται από μια πολύ εύπορη οικογένεια, αλλά κυρίως πολύ δεμένη, με έντονη θρησκευτική παράδοση και που έχει κρατήσει αξίες, αρχές, παραδόσεις!


Ο Evangelo Bousis με τον γιό του Αλέξιο

 

Peter Dundas, Dimitris & Eleni Bousis

Η Ελένη Μπούση με την εγγονή της Ελένη και την κόρη της Βικτόρια

Η μητέρα του Evangelo, Ελένη Μπούση, γνωστή για το τεράστιο φιλανθρωπικό της έργο και ως «Μητέρα Τερέζα», είναι βαθειά θρησκευόμενη και διατηρεί φιλική σχέση με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κκ.Ελπιδοφόρο, όπως επίσης διατηρούσε και με τον Σεβασμιώτατο Χριστόδουλο, τον οποίο θαύμαζε για το ανοιχτό και προχωρημένο του μυαλό, καθώς και με τον Αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο της Αμερικής, ο οποίος είχε συχνά φιλοξενηθεί στο σπίτι της οικογένειας Μπούση στη Βουλιαγμένη.
Ο Ελπιδοφόρος μάλιστα είχε παρευρεθεί και σε γκαλά που έκανε η Ελένη Μπούση στο Σικάγο, στα οποία μαζεύονται τεράστια χρηματικά ποσά για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Η μητέρα του Evangelo Bousis, Ελένη Μπούση, γνωστή διεθνώς για την πλούσια φιλανθρωπική της δράση και ως «Μητέρα Τερέζα» με την επίσης κυρία της φιλανθρωπίας Αλεξία Στέλλα Μάτζαρη.

Ο πατέρας του Evangelo, ο Δημήτρης Μπούσης, είναι Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της αλυσίδας παντοπωλείων, Cermak Fresh Market, η οποία εμπορεύεται τρόφιμα από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Ρωσία, το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό, και μετράει σχεδόν 50 χρόνια κοινής πορείας και ευτυχισμένης ζωής με την μητέρα του, την Ελένη Μπούση, που θεωρείται  μιά από τις πιο σημαντικές φιλάνθρωπες γυναίκες του πλανήτη και έχει αφιερώσει όλη της τη ζωή στο να βοηθά ευάλωτες ομάδες!

Τάνια Παπακωνσταντίνου, Ελένη Μπούση, Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, Δημήτρης Μπούσης

Eleni, Evangelo, Dimitris Bousis

Eleni & Dimitris Bousis

Η τεράστια προσφορά της Ελένης Μπούτση δεν έχει  όρια, μια που Αμερική, Ελλάδα, Αφρική, Κούβα είναι μερικά μόνο από τα μέρη όπου  έχει κάνει κατάθεση ψυχής και έχει βραβευτεί γι αυτό!

Όπως η ίδια  μου είχε πει σε συνέντευξη μας η οποία έχει δημοσιευτεί στο sissysworld, και αναδημοσιευθεί στα realnews, enikos, pronews και deluxe magazine, η βοήθειά της απευθύνεται σε όλα τα «παιδιά της» εννοώντας  τότε τα «ανάπηρα παιδάκια της», τα «γεροντάκια της», τα «ορφανά της», τους καρκινοπαθείς της!

Peter Dundas, Ελένη και Βικτόρια Μπούση, Γιώργος και Μιχάλης Μπούσης

Κατ αρχήν είναι ιδρύτρια από το 2015  του Hippocratic Cancer Research Foundation με έδρα  το Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών, που έχει  σκοπό την ενίσχυση  ερευνών για την αντιμετώπιση του καρκίνου, χρηματοδοτώντας διεπιστημονικές ερευνητικές ομάδες στο Robert H. Lurie Comprehensive Cancer Center του πανεπιστημίου Northwestern, το οποίο τυγχάνει παγκόσμιας αναγνώρισης και διευθύνεται από τον ομογενή δρ. Λεωνίδα Πλατάνια!

Μιχάλης Μιστράς, Ελένη Μπούση, Ντορέτα Μιστρά, Σούλα Μιστρά

Η Ελένη Μπούση είναι επίσης Πρόεδρος στο Γηροκομείο στο Ιλινόις, το Greek American Nursing Home and Rahabilitation (το Ελληνικό Γηροκομείο)

Η Ελένη Μπούση στηρίζει επίσης τα «ανάπηρα παιδάκια της» που τα βοηθάει καθ όλη τη διάρκεια της ζωής τους, μια που είναι στο Συμβούλιο πάνω από 30 χρόνια και έχει μάλιστα βραβευτεί από τα ανάπηρα παιδιά

Σίσσυ Παπαγεωργίου(sissysworld), Ελένη Μπούση, Αλεξία Στέλλα Μάτζαρη

Τέλος η Ελένη Μπούση βοηθάει και τα «ορφανά παιδιά της», όπως τα είχε αποκαλέσει στη συνέντευξη μας, στο Ορφανοτροφείο του Μεριβελ στο Σικάγο, αλλά και στο ορφανοτροφείο που ίδρυσε η οικογένειά της στην Κένυα, στο οποίο μπορούν να ζήσουν 120 ορφανά!

Ντορέτα Μιστρά, Ελένη Μπούση, Απόλλων Παπαθεοχάρης, Σούλα Μιστρά, Αντώνης Μιστράς

Όλη αυτή την ατέλειωτη διάθεση για προσφορά και αλληλεγγύη, η Ελένη Μπούση την κληρονόμησε από την γιαγιά της, τον  πατέρα της Βαγγέλη και την μητέρα της Βασιλική Παλυβού που βρέθηκαν από τη Νεστάνη Αρκαδίας  στο …Σικάγο με 100 δολλάρια για να κυνηγήσουν το όνειρο, δηλαδή ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους και τα κατάφεραν να κερδίσουν το στοίχημα, χωρίς ωστόσο ν αλλοτριωθούν ως άνθρωποι και δίνοντας έμφαση στις αρχές της θρησκείας και της οικογένειας!

Με μια από τις πιο φιλάνθρωπες γυναίκες του πλανήτη, την αγαπημένη μου Ελένη Μπούση

Κάτι που μεταλαμπάδευσε η Ελένη Μπούτση και στα δικά της παιδιά, που εκκλησιάζονται τακτικά και την ακολουθούν σε όλες τις  φιλανθρωπικές της εκδηλώσεις από όποιο μέρος της γης και αν βρίσκονται!

Ο Evangelo Bousis και ο Peter Dundas ήταν ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια  κάθε Νοέμβριο στα τεράστια φιλανθρωπικά gala που διοργανώνει η Ελένη Μπούση, όπου μαζεύει εκατομμύρια δολλάρια που διατίθενται ολοσχερώς για τις έρευνες που κάνει το ίδρυμά της  για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Εριέττα Απολλωνάτου, Ελένη Μπούση

Ο Evangelo Bousis έχει 3 πολύ δημιουργικά αδέρφια:
Τον μεγάλο του αδερφό Μιχάλη Μπούτση, του οποίου το όνομα συζητήθηκε έντονα στην Ελλάδα, επειδή αγόρασε τον ΟΦΗ, που εκτός των άλλων έχει αναπτύξει και έντονη φιλανθρωπική δράση!

Βίρνα και Μιχάλης Μπούσης

Την Βικτώρια που έχει 3 νομικά πτυχία και MBA από το MIT και είναι πετυχημένη παραγωγός στο Hollywood, έχοντας κάνει γνωστές ταινίες, και τον μικρό του αδερφό, τον Γιώργο Μπούση, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους νονούς των νεοφώτιστων και ο οποίος ήταν 4ος   στους «30 under 30» της λίστας του Forbes για το 2015, με την εταιρεία του, την Raise, να απασχολεί  100 εργαζόμενους και να  αξίζει περισσότερο από 18 εκατομμύρια δολάρια!

Βικτόρια Μπούση

Γιώργος Μπούσης

Αυτής της σημαντικής γυναίκας της φιλανθρωπίας, της Ελένης Μπούση, πήρε το όνομα το νεοφώτιστο κοριτσάκι και η ανθρωπότητα θα είναι πολύ τυχερή αν η μικρή Ελένη συνεχίσει τα χνάρια της γιαγιάς της!

Το όνομα του νεοφώτιστου αγοριού: Αλέξιος!

«Μια μπόρα είναι, θα περάσει» σκέφτηκα, ανεβαίνοντας προς το «Ναυσικά», καθώς οι ψιχάλες βροχής γίνονταν πιο έντονες…

«Μια μπόρα ήταν και πέρασε» θα σκέφτηκαν και οι γονείς των νεοφώτιστων, που ακριβώς 1 χρόνο νωρίτερα σκόνταψαν πάνω στην αδικαιολόγητη άρνηση ιερέα να «σαραντίσει» στην ίδια εκκλησία τον πρωτότοκο γιο τους.

Έτσι είναι όμως οι μπόρες. Περνούν και μετά βγαίνει το ουράνιο τόξο και έρχεται η χαρά και η αισιοδοξία!


Και πώς να μην ένιωθε κάποιος χαρά και αισιοδοξία, όταν έμπαινε σε μια αίθουσα που έμοιαζε με γωνιά του Παραδείσου, σαν  βγαλμένη από παραμύθι, για μικρά αλλά και για…μεγάλα παιδιά!

 

Τεράστια λουλούδια, μανιτάρια, εντυπωσιακές πολύχρωμες ανθοσυνθέσεις, γλυπτά ομοιώματα από ελέφαντες, άλογα, τίγρεις, στρουθοκαμήλους, ζέμπρες, λεοπαρδάλεις και σκύλους, αυτοσχέδιοι παιδότοποι, δέντρα, αριστοτεχνικό art de la table με λουλούδια και πιάτα με χαρούμενα χρώματα και ρόζ και λευκές πετσέτες, όλα  διά χειρός Φαίης Βελίδη, δημιουργούσαν μια ατμόσφαιρα παραμυθένια «της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων», που γέμιζε χαρά μεγάλους και παιδιά!
Πάνω στο πιάτο του κάθε καλεσμένου ήταν η μπομπονιέρα με τα αρχικά των νεοφώτιστων Α & Ε, η οποία ήταν μια ξύλινη χειροποίητη εικόνα του Οσίου Αλέξιου και της Αγίας Ελένης φτιαγμένη στο μοναστήρι του Αγίου Γεράσιμου στο Λουτράκι.

 

Η Τάνια Παπακωνσταντίνου και η Ειρήνη Γραμματοπούλου με… την ζέμπρα

Η Βίκυ και ο Πέτρος Παλυβός με τον μικρό Peter στον «παιδότοπο»!


Σίσσυ Παπαγεωργίου με…την ζέμπρα


Αναστασία και Βίκυ Παλυβού στον »παιδότοπο»


Αναστασία, Βίκυ και Αμάντα Παλυβού

Αναστασία, Βίκυ, Γρηγόρης, Αναστασία και Πέτρος Παλυβός στον παιδότοπο

Η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Καρβέλα δίπλα στον «ελέφαντα»


Στη guest list υπήρχαν τρανταχτά ονόματα των οικογενειών Εμπειρίκος, Λιβανού, Νιάρχου ακόμα και το όνομα του πριπγκιπα Νικολάου και της πριγκίπισσας Τατιάνας

Ο Γιώργος Μπούσης με τον Αλέξιο


Peter & Vicky Palyvos στον «παιδότοπο»

L art de la table!

Gregory &Amanda Palyvos στον «παιδότοπο»

Η Nicole Liadis με τα παιδιά της και την …ζέμπρα

Τα ελληνικά μπλέκονταν με τα αμερικάνικα, οι γυναίκες της προσφοράς μπλέκονταν με τις γυναίκες της μόδας, η αρχοντιά μπλεκόταν με την ομορφιά, αλλά υπήρχε τόσο τέλειος εναρμονισμός στις αντιθέσεις, που όλα φαίνονταν ταιριαστά μεταξύ τους!


Η Πρόξενος του Παναμά Γωγώ Αθανασοπούλου, η Χρύσα Πέτροβα και η Τίνα Ντουζόγλου

Με την Βικτόρια Μπούση

Τάνια Παπακωνσταντίνου, Ειρήνη Γραμματοπούλου

Η Αναστασία Παντελίδη, που παντρεύεται τις επόμενες μέρες τον Γιώργο Μπούση, η Αμάντα Παλυβού και η Κάλλι Παντελίδη

Σούλα και Ντορέττα Μιστρά

Η Τίνα Ντουζόγλου με την  κόρη της

Ο πρέσβης Αναστάσιος και η σύζυγός του Χρύσα Πέτροβα 

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Τίνα Ντουζόγλου, Γωγώ Αθανασοπούλου


Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Σοφία Καρβέλα

Οι δημιουργίες Dundas είχαν την τιμητική τους, μια που τον διάσημο σχεδιαστή επέλεξαν μεταξύ άλλων οι υπέρκομψες Ελένη Μπούση, η κόρη της Βικτόρια, η νύφη της Βίκυ Παλυβού, που η κομψότητα τους αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τον διάσημο σχεδιαστή, αλλά και πολλές άλλες κυρίες του καλλιτεχνικού χώρου και influencers όπως η Βίκυ Καγιά, η Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη κ.α.
Τα αισθησιακά φορέματά του με τα περίτεχνα κορδόνια, ή τα κοψίματα με διαφάνειες σε διάφορα σημεία του σώματος, σήμα κατατεθέν του σχεδιαστή, φορεμένα σε καλλίγραμμα  κορμιά, κέρδισαν τις εντυπώσεις!

Η Βικτόρια Μπούση και οι άλλες καλεσμένες με δημιουργία Peter Dundas


Η Βικτόρια Μπούση και οι άλλες καλεσμένες με δημιουργία Peter Dundas

Η Βίκυ Καγιά με δημιουργία Peter Dundas

Η Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη με δημιουργία Peter Dundas

Οι υπέροχες δημιουργίες με τα κορδόνια, σήμα κατατεθέν του Peter Dundas

Οι γεύσεις λεπτές και εξαιρετικές, προσαρμοσμένες πλήρως στα γούστα των καλεσμένων, μια που οι οικοδεσπότες αρκετές εβδομάδες νωρίτερα είχαν μεριμνήσει να μας ρωτήσουν αν προτιμούσαμε κρέας, ψάρι ή vegetarian.

Η χαρούμενη αυτή ατμόσφαιρα απογειώθηκε όταν ανέβηκε στη σκηνή η απόλυτη σταρ Άννα Βίσση, η οποία συνδέεται με φιλική αλλά και με συγγενική σχέση με τον Evangelo Bousi, μια που αυτός είναι κουμπάρος με την κόρη της Σοφία Καρβέλα.

Η Βίσση εξάλλου, είχε τραγουδήσει αφιλοκερδώς και στο παρελθόν, στηρίζοντας την Ελένη Μπούση,  με αποτέλεσμα να μαζευτούν 400.000 δολλάρια από τη συναυλία και να σωθεί το Γηροκομείο του Ιλινόις,  το οποίο διαφορετικά θα έκλεινε και οι ηλικιωμένοι θα πετάγονταν στους δρόμους, όπως μου είχε εκμυστηρευτεί στην παλαιότερη συνέντευξη μας η Ελένη Μπούση.

Πόσο θεά η Άννα!

Ντυμένη και αυτή με εντυπωσιακή πολύχρωμη φόρμα Dundas με ασορτί μακρυά γάντια, η δημοφιλής τραγουδίστρια, πιο όμορφη από ποτέ, ευχήθηκε στους οικοδεσπότες και αμέσως παρέσυρε τους παρευρισκόμενους με τις γνωστές επιτυχίες της και το μπρίο της!

Η απόλυτη σταρ Άννα Βίσση!

 

Ο Dundas ανέβηκε στη σκηνή μαζί της και χόρεψε, ενώ στη συνέχεια η δημοφιλής ερμηνεύτρια φώναξε την Ελένη και τον Δημήτρη Μπούση στη σκηνή και τους άφησε να χορέψουν αγκαλιασμένοι δίπλα της το αγαπημένο τους τραγούδι!


Η Άννα Βίσση χορεύει με τον Peter Dunda και είναι ντυμένη με εντυπωσιακή δημιουργία του

Η Άννα Βίσση με την Ελένη και τον Δημήτρη Μπούση

Η νονά Ευγενία Νιάρχου σε μεγάλο κέφι έδωσε ρεσιτάλ χορού καθώς χόρεψε το αγαπημένο της τραγούδι με τον Ηλία Τσουρεκά!

Ευγενία Νιάρχου

Ελένη Μπούση, Evangelo Bousis, BIanca Bartolini: Η ώρα της selfie!

 

Ευγενία Νιάρχου, Evangelo Bousis, BIanca Bartolini


Evangelo Bousis, Peter Dundas


Βίκυ Καγιά, Σοφία Καρβέλα, Αλεξάνδρα Οικονόμου, Μαρίνα Ραφαέλ, Κατερίνα Εμπειρίκου, Απόλλων Παπαθεοχάρης, Ηλίας Τσουρεκάς, Δανάη Καπράλου, Χρύσανθος Πανάς, Χρυσιάνα Ανδριοπούλου, Πάνος Καλλίτσης, Άννα Μπεατρίζ Μπάρος με τον σύζυγο της Καρίμ Ελ Σιάτι, Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη, ήταν μερικοί μόνο από τους εκπροσώπους της show biz, που απόλαυσαν υπέρ του δέοντος την ονειρεμένη βραδιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

 

Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη, Σοφία Καρβέλα

Αλεξάνδρα Οικονόμου, Evangelo Bousis, Ευγενία Νιάρχου

Peter Dundas, Marina Raphael


Χρύσανθος Πανάς, Βίκυ Καγιά

Έλια Κεντρωτά, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου


Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη, Σοφία Καρβέλα

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Μαρίνα Ραφαέλ

Σοφία Καρβέλα, Θανάσης Πανουργιάς

 

 

Έλια Κεντρωτά

Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη, Σοφία Καρβέλα, Χρύσανθος Πανάς

Βίκυ Καγιά

Evangelo Bousis, Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη

Evangelo Bousis, Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη, Σοφία Καρβέλα


 

Εύχομαι στους νεοφώτιστους ποτέ πια ξανά μπόρα στη ζωή τους…Μόνο ουράνια τόξα, ασυνέφιαστους ουρανούς και λαμπερές ανατολές!