Πετάξτε τον χαρταετό σας στον λόφο του Λυκαβηττού από το ξενοδοχείο St. George Lycabettus το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας (07/03), απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα και το εκλεκτό menu διά χειρός Βασίλη Μήλιου!

Αν έχετε  αποφασίσει το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας (07/03) να παραμείνετε στη πόλη και να πετάξετε τον χαρταετό σας στον λόφο του Λυκαβηττού, το ξενοδοχείο St. George Lycabettus και ο executive chef, Βασίλης Μήλιος σας έχει ετοιμάσει ένα buffet με παραδοσιακές και θαλασσινές γεύσεις. Από τα μπαλκόνια του La Suite Lounge «Μετράμε τους χαρταετούς της πόλης» από τον λόφο του Λυκαβηττού, του Φιλοπάππου & τον Παρθενώνα μέχρι τα τα νησιά του Σαρωνικού.

Δεν ξεχνάμε και τους μικρούς μας φίλους , όπου παιδαγωγοί της nannuka.com θα τους περιμένουν με ατελείωτα παιχνίδια και κατασκευή  χαρταετών.

Buffet (12:00 – 16:00) – 45€ κατ’άτομο – παιδιά μέχρι 10 ετών -50% – Κλείστε τραπέζι ΕΔΩ

 Παράλληλα το «La Suite Lounge»του St. George Lycabettus προσφέρει εκλεκτά ανοιξιάτικα μενού
Στο La Suite Rooftop συνεχίζεται το γαστρονομικό ταξίδι From Paris to Athens με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, chef Geoffrey Rembert και τον executive chef Βασίλη Μήλιο.

Κλείστε τραπέζι ΕΔΩ και ελάτε να δοκιμάστε όλες τις καινούριες δημιουργίες και το ολοκάινουριο Menu Degustation. – Δείτε τα μενού ΕΔΩ & ΕΔΩ