Η Ρίτα Πικρού- Μωραϊτάκη, γιόρτασε  πρόσφατα τα 50 χρόνια της, συνδυάζοντας την τέχνη με την φιλία!
Η πολυσχιδής και δραστήρια Ρίτα, τέως υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος στο «Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία Α.Ε. – ΕΚΑΠΤΥ Α.Ε.», μέλος στο ΔΣ του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑμε Πρόεδρο την Μαριάννα Βαρδινογιάννη και με εξαιρετικές σπουδές στον τομέα της Διοίκησης από το Boston College και περγαμηνές μεταπτυχιακών από το Boston University (MSc) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με έμφαση στα Διεθνή Χρηματοοικονομικά, αποφάσισε να δείξει και μια πιο καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού της!

Ελενα Φλωρίδη Χριστίνα Καρακίτσου Κατερίνα Πανουσόπουλου Λουίζα Καραπιδάκη Αθηνά Χατζή

Η Ρίτα Πικρού Μωραίτάκη, δεδομένου ότι αγαπά ιδιαίτερα την τέχνη και κυρίως τους καλλιτέχνες με ιδιαίτερη θεματολογία, αποφάσισε να διοργανώσει ένα υπέροχο brunch με εκλεκτούς καλεσμένους, στον προαύλιο χώρο της εντυπωσιακής έκθεσης της ταλαντούχας φίλης της κας Αγγελικής Αγγελίδη που έλαβε χώρα στο κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων, με θέμα «…και εγένετο φως» .

Στέλιος Αγγελίδης Γεωργία Σαμαρά Αγγελική Αγγελίδη Ρίτα Πικρού Μωραιτάκη Αλέξανδρος Μωραιτάκης
 

Τα έργα της κας Αγγελίδη ενώνουν δύο διαφορετικούς κόσμους και πολιτισμούς, όπως και η γεμάτη ζεστασιά και συναίσθημα εκδήλωση που διοργάνωσε η Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη με σκοπό να φέρει κοντά τους ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί και δημιουργήσει μαζί της όλα αυτά τα χρόνια.

Αρετή Στασινοπούλου Μαίρη Βαλυράκη Τίνη Ουραηλίδη Σάντυ Μπήτρου Φανή Λεβέντη Αναστασία Ζαννή

Την κα Μωραϊτάκη τίμησαν με την παρουσία τους, πολλές γνωστές κύριες των Αθηνών αλλά και αρκετοί εκπρόσωποι πολιτικών φορέων, όπως: η πάντα σεμνή και φιλική κα Γεωργία Σαμαρά, εκπρόσωποι από Υπουργείο Τουρισμού, την Περιφέρεια Αττικής , το Κολλέγιο Αθηνών, το ΕΒΕΑ, ο αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα κος Γιώργος Δημόπουλος η κα Άννα Ροκοφυλλου, η κα θεανώ Διολή , η κα Θάλεια Λώκα , η κα Έλενα Φλωρίδη ,η ιστορικός τέχνης κα Λουιζα Καραπιδάκη , η ιστορικός τέχνης κα Αννίτα Πατσουράκη καλλιτέχνες κ.α.


Σοφία Εφραίμογλου Αννίτα Πατσουράκη Αγγελική Αγγελίδη Ναταλία Εφραίμογλου Αθηνά Χατζή

Στην διάρκεια της εκδήλωσης, η κ. Μωραϊτάκη μίλησε με άκρως συγκινητικά λόγια για τις αρχές και τις αξίες που της καλλιέργησαν οι γονείς της, Τερέζα και Πέτρος Πικρός , καθώς και για τον υπέροχο σύζυγο της τ. βουλευτή Α Αθηνών και καταξιωμένο οικονομολόγο Αλέξανδρο Μωραϊτάκη, που όπως δηλώνει η ίδια την στηρίζει σε κάθε βήμα της και είναι δίπλα της πάντα στα δύσκολα και στα εύκολα.

Γεωργία Σαμαρά Ρίτα Πικρού Μωραιτάκη Τερέζα Πικρού Γιώργος Δημόπουλος Ελένη Βασιλείου Μαρία Θωμά

Την εκδήλωση απογείωσε η κ. Αγγελικη Αγγελίδη με την εντυπωσιακή ξενάγηση που χάρισε στους καλεσμένους και την εξαιρετική αφήγηση γύρω από τον πολιτισμό της Κορέας, καθώς και η διεθνούς φήμη σοπράνο κ. Αναστασία Ζαννή, η οποία κατέκλυσε τον χώρο με την μαγευτική φωνή της.

Γεωργία Σαμαρά Στέλιος Αγγελίδης Τίνη Ουραηλίδη Μαίρη Βαλυράκη

 

Τα μοναδικά κρασιά ήταν απο την υπέροχη συλλογή απο τους αμπελώνες του KISTERNA.

Ελενα Φλωρίδη Ρίτα Πικρού Μωραιτάκη Ερση Βότση

« Το 1% της μοναδικότητας κάποιου μπορεί να είναι το 99% της τύχης κάποιου άλλου »ήταν το μήνυμα που ήθελε να παρουσιάσει και να μοιραστεί η κα Πικρού-ΜωραΪτάκη, μέσα και από το έργο της κας Αγγελίδη.

 Μπήτρου Σάντυ Αγγελική Αγγελίδη

Σοφία Εφραίμογλου Ναταλία Εφραίμογλου Αθηνά Χατζή

Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη, Αλέξανδρος Μωραϊτάκης

Σοφία Γιαννικοπούλου Αγγελική Αγγελίφη

Έρση Βότση Ρίτα Πικρού Μωραιτάκη Ελένη Βουδούρη Αγγελική Αγγελίδη Έπη Νικολακοπούλου Κατερίνα Ματθαίου

 

Πηγή: papadakis press