Στο ετήσιο Met Gala στη Νέα Υόρκη (Costume Institute Gala at New York’s Metropolitan Museum of Art) βρέθηκε η Ρόη Αποστολοπούλου, καλεσμένη της διάσημης σχεδιάστριας και co-host της εκδήλωσης, Donatella Versace, με την οποία κάθισε στο ίδιο τραπέζι μαζί με πολλές διασημότητες της διεθνούς showbiz.
 
 
Donatella Versace, Ρόη Αποστολοπούλου
 
 
H Ρόη Αποστολοπούλου ήταν η μοναδική ελληνίδα που παρευρέθηκε στο λαμπερό Gala της Νέας Υόρκης, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την εκθαμβωτική haute couture δημιουργία που επέλεξε και η οποία σχεδιάστηκε από την ίδια από κοινού με την Donatella Versace και ήταν εμπνευσμένη από το θέμα της έκθεσης.
 
 
Ρόη Αποστολοπούλου
 
 
Το ετήσιο Met Gala (Costume Institute Gala at New York’s Metropolitan Museum of Art) είναι αδιαμφισβήτητα το πιο εντυπωσιακό fashion event της χρονιάς, με την περίφημη Vogue να ενώνει τις δυνάμεις της με το Metropolitan Museum of Arts Costume Institute. To επονομαζόμενο και «πάρτι της Anna Wintour» συγκέντρωσε ξανά την αφρόκρεμα της showbiz και της μόδας σε ένα gala με θέμα την καθολική εκκλησία και τη μόδα: “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination».»
 
 
Ρόη Αποστολοπούλου
 
Gigi Hadid, Ρόη Αποστολοπούλου
 
Irina Shayk, Ρόη Αποστολοπούλου
 
Rosie Huntington-Whiteley, Ρόη Αποστολοπούλου
 
Joan Smalls, Ρόη Αποστολοπούλου
 
Blake Lively, Ρόη Αποστολοπούλου
 
Ρόη Αποστολοπούλου