Σάρωσε ο Ομιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), λαμβάνοντας 6 πολύ σημαντικά βραβεία στην εκδήλωση των BEST IN PHARMACY 2019, που οργανώθηκε πρόσφατα από τον Όμιλο Μπούσσια και τον Φαρμακευτικό Κόσμο στο Κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη!
Η διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), Ιουλία Τσέτη την ώρα της βράβευσής της στην εκδήλωση των BEST IN PHARMACY 2019
 
 
 
Συγκεκριμένα στην εκδήλωση απονεμήθηκαν πέντε βραβεία καθως και ένα ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ-Τιμητική Διάκριση, που έλαβαν οι κυρίες ΙΟΥΛΙΑ ΤΣΕΤΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΕΤΗ για την μεγάλη προσφορά και συμβολή τους στην ανάπτυξη της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, καθώς και για τη συνολική επιχειρηματική τους δραστηριότητα! Το βραβείο παρέλαβε η κυρία Ιουλία Τσέτη, η οποία είχε βραβευθεί το 2017 ως γυναίκα-επιχειρηματίας της χρονιάς για την σημαντική και πολυετή δράση της και τη δυναμική της παρουσία στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία και η οποία κατά το παρελθόν είχε διατελέσει αντιπρόεδροςτης ΠΕΦ, μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ, ενώ δηλώνει την δυναμική επιχειρηματική παρουσία της και μέσα από το Γενικό Συμβούλιο του ΣΕΒ!
 
 
Η διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), Ιουλία Τσέτη την ώρα της βράβευσής της
 
 
 
Στην απονομή των βραβείων η κυρία Ιουλία Τσέτη αναφέρθηκε στην δημιουργική πορεία του Ομίλου και στους σταθμούς των φαρμακοβιομηχανιών Uni-pharma, InterMed και της εμπορικής εταιρείας στην Κύπρο Pharmabelle. Μίλησε και για το νέο δημιούργημα του Ομίλου, την μονάδα εκχύλισης φαρμακευτικών φυτών Uniherbo, η οποία θα λειτουργεί και ως Ινστιτούτο Μελέτης νέων επιστημόνων. Αναφέρθηκε ακόμη στη δυναμική του Έλληνα φαρμακοποιού και στο σύγχρονο φαρμακείο, το οποίο αποτελεί το βασικό σκαλοπάτι της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
 
 
Ιουλία Τσέτη
 
 
 
Τα υπόλοιπα βραβεία έχουν ως εξής: UNI-PHARMA ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ – Κορυφαίο λανσάρισμα νέου προϊόντος φαρμακείο (Συμπληρώματα Διατροφής – Υπερτροφές – Βιταμίνες – Διαιτητικά Προϊόντα) D3 fix & D3fix+K2 – το βραβείο παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Απογένης. InterMed S.A. ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ – Κορυφαία ομάδα πωλήσεων στο φαρμακείο – DREAM TEAM – ΟΜΑΔΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ InterMed– το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Ζέππος. InterMed S.A. ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Κορυφαίο λανσάρισμα νέου προϊόντος φαρμακείου (Καλλυντικά) LUXURIUS SUNCARE INVISIBLE SPRAYS – το βραβείο παρέλαβε η Βλάσσια Αρώνη. InterMed S.A. ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Καλύτερη καμπάνια μάρκετινγκ για προϊόντα φαρμακείου μεγάλου προϋπολογισμού LUXURIOUS SUNCARE – το βραβείο παρέλαβε η Μυρτώ Ράπτη. ΟΦΕΤ – ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ – Καλύτερη εταιρεία προϊόντων φαρμακείου της χρονιάς στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης -U&I CARE, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ – το βραβείο παρέλαβε η Βικτώρια Μιχαηλίδου.
 
 
 
 
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Τσέτη, έχει βραβευθεί πολλές φορές κατά το παρελθόν και μάλιστα βραβεύτηκε για την πορεία της επιχειρηματικής της εξωστρέφειας πολύ πρόσφατα, στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του ΣΕΒ και που διοργάνωσε πρόσφατα για 5η φορά η Direction Business Network, όπου επιβραβεύονται επιχειρήσεις και βιομηχανίες που αποτελούν το λαμπρό παρόν και μέλλον του ελληνικού επιχειρείν και προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα για την Ελλάδα!
 
 
Ιουλία Τσέτη
 
 
 
Οι κυρίες Ιουλία Τσέτη και Ειρήνη Τσέτη, που βρίσκονται στο τιμόνι του Ομίλου συνεχίζουν το ίδιο δυναμικά, το δημιουργικό και πρωτοποριακό έργο των γονιών τους Κλέωνα και Σόνιας Τσέτη, δημιουργών του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), που περιλαμβάνει τις φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma και InterMed με ηγετική θέση στην Ελλάδα και αξιοσημείωτη παρουσία στον παγκόσμιο χάρτη, και την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle, και που κλείνει πάνω από μισό αιώνα συνεχούς και αδιάλειπτης δημιουργίας!
 
 
 
 
Στη σημερινή εποχή της οικονομικής ύφεσης, του πεσιμισμού και των οικονομικών αδιεξόδων, στην Ελλάδα του σήμερα, που εγκαταλείπεται εσπευσμένα από πολίτες και εταιρίες που αναζητούν στο εξωτερικό μια καλύτερη τύχη, η φαρμακοβιομηχανία Uni-pharma του Ομίλου φαρμακοβιομηχανιών Τσέτη, είναι μια από τις λαμπρές εξαιρέσεις! Ο όμιλος, όχι μόνο δε μεταφέρει την έδρα του σε άλλες χώρες, αλλά εξακολουθεί να παραμένει, να παράγει και να επενδύει στην Ελλάδα, με γενναίες επενδύσεις πάνω από 80 εκατομμύρια ευρώ και πλάνο επενδύσεων για την επόμενη τριετία 2019-2021 που ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ, επίσης όχι μόνο δεν απολύει προσωπικό, αλλά αντίθετα αύξησε τα τελευταία 3 χρόνια το προσωπικό κατά 150 εξειδικευμένα ανώτερα στελέχη και υπαλλήλους, και τέλος όχι μόνο δεν πτωχεύει, αλλά αναπτύσσεται ραγδαία στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό με σημαντικές εξαγωγές!
 
 
 
 
Τα χαρακτηριστικά στοιχεία του Ομίλου που κάνουν τη διαφορά είναι ότι ο ΟΦΕΤ κοιτάζει μπροστά, και τολμά με ανθρωπιά, με σεβασμό στο εργατικό προσωπικό, στην κληρονομιά και στις αξίες, με προσήλωση στην έρευνα, στην καινοτομία, στην αριστεία, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, με διεθνές όραμα, υπευθυνότητα και προοπτική! Ως μέλη της παγκόσμιας πρωτοβουλίας Global Compact η Uni-pharma είναι η μοναδική φαρμακοβιομηχανία μεταξύ 30 επιχειρήσεων στην Ελλάδα, η οποία υπέγραψε στις 21 Ιανουαρίου 2019, την ίδρυση του Ελληνικού Δικτύου Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών (Global Compact Network Hellas) και έχει δεσμευτεί για την τήρηση των αρχών των Ηνωμένων Εθνών σε ό,τι αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις συνθήκες εργασίας, το περιβάλλον και την καταπολέμηση της διαφθοράς.
 
 
 
 
Παράλληλα είναι αξιοσημείωτο ότι η «καρδιά» του ΟΦΕΤ δεν χτυπά μόνο για τις επενδύσεις και την εξωστρέφεια, αλλά και για την κοινωνία, μέσα από μία σειρά σημαντικών και κοινωφελών δράσεων φιλανθρωπίας και κοινωνικής αλληλεγγύης και ειδικότερα, μέσα από την ισχυρή και ανθρωποκεντρική Στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου με το σύνθημα U & I Care, δηλαδή ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. Για όλα τα παραπάνω ο ΟΦΕΤ έχει λάβει αμέτρητες διακρίσεις και βραβεία, για την εταιρική υπευθυνότητα και Ηθική, για τις δυναμικές επενδύσεις, για το βιοκλιματικό εργοστάσιο, για την έρευνα και την καινοτομία, αλλά και Διεθνείς Πιστοποιήσεις Επιχειρηματικής Αριστείας του Ομίλου.
 
 
 
 
Ειδικότερα: Γενναίες επενδύσεις πάνω από 80 εκατομμύρια ευρώ, τρία εργοστάσια, ένα εκ των οποίων state of art – πραγματικό κόσμημα για την Ελλάδα αλλά και όλη την Ευρώπη- ανακαίνιση του πρώτου ιστορικού εργοστασίου της Uni-pharma, έντονη εξωστρέφεια σε πάνω από 64 χώρες με brand name by Uni-pharma and InterMed και πάνω από 500 εργαζόμενοι, εκ των οποίων το 57% υψηλής εξειδίκευσης και 38% γυναίκες, αποτελούν τα βαριά «χαρτιά» του Ομίλου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι την τελευταία τριετία (2015-2018) ο Όμιλος αύξησε τους εργαζόμενους κατά 150 νέες θέσεις εργασίας. Η παραγωγική ικανότητα των βιομηχανικών μονάδων ανέρχεται σε 2,5 δισεκατομμύρια δισκία και 50 εκατομμύρια μονάδες ενέσιμα ετησίως. Το πλάνο επενδύσεων εξάλλου για την επόμενη τριετία 2019-2021 ξεπερνά τα 15 εκατ. ευρώ με την ολοκλήρωση της ριζικής ανακαίνισης του πρώτου και ιστορικού εργοστασίου του Ομίλου επί της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, αλλά και της δημιουργίας ενός σύγχρονου Logistics Center. Επιπλέον, ετοιμάζεται μία νέα μονάδα εκχυλισμάτων φαρμακευτικών φυτών με την ονομασία Uniherbo, η οποία θα λειτουργεί και ως Ινστιτούτο Μελέτης για την εκπαίδευση των φοιτητών. Το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου περιλαμβάνει πρωτοποριακά σκευάσματα τα οποία έγραψαν και εξακολουθούν να γράφουν ιστορία στο φαρμακευτικό γίγνεσθαι, μεταξύ των οποίων Salospir, Apotel, Algofren, εξειδικευμένα προϊόντα για την θεραπεία παθήσεων του θυρεοειδούς αδένα -όπως το Τ4- μέχρι και πιο πρόσφατα, τα καινοτόμα και βραβευμένα Trebon Grippe Day & Night και EVA Mycosis. Στόχος του Ομίλου, είναι τα προϊόντα της Uni-pharma & της InterMed, να βρίσκονται σε κάθε σπίτι στην Ελλάδα και σε κάθε νοικοκυριό του εξωτερικού, ώστε να προσφέρουν σύγχρονες και προσιτές λύσεις υγείας , βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής. Το 2019 ο ΟΦΕΤ θα συνεχίσει να επενδύει τόσο στην ελληνική, όσο και στην παγκόσμια αγορά, διότι αυτό επιτάσσουν οι προσδοκίες της διοίκησης αλλά και οι διεθνείς συνθήκες και προκλήσεις.
 
 
«ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ, ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», έχει επισημάνει στο sissysworld η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου Ιουλία Τσέτη, για την οποία ο διεθνής προσανατολισμός αποτελεί κομβικό σημείο της.
Η «καρδιά» του ΟΦΕΤ όμως, όπως προαναφέρθηκε, δεν χτυπά μόνο για τις επενδύσεις και την εξωστρέφεια, αλλά και για την κοινωνία!
Μέσα από την ισχυρή και ανθρωποκεντρική Στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου με το σύνθημα U & I Care, δηλαδή ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ υλοποιούνται σημαντικές δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που τιμούν και σέβονται την κοινωνία και τον συνάνθρωπο.
 
 
Μεταξύ αυτών, προληπτικές ιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις μέσω της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΖΩΗΣ σε απομακρυσμένες περιοχές, στήριξη της νέας γενιάς επιστημόνων μέσω της ΑΜΚΕ ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ (προκειμένου να πάψει η αιμορραγία της μετανάστευσης), στήριξη των καρκινοπαθών μέσα από το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, Εθελοντικές Αιμοδοσίες και ενέργειες για το μεγάλο μας ΣΠΙΤΙ που είναι το Περιβάλλον και η θάλασσα με τη δράση Save the Sea, επισκέψεις φοιτητών στο νέο state of art εργοστάσιο αλλά και έμφαση στην έρευνα μέσα από το «Science on the Go», το Κινητό Εργαστήρι του ΟΦΕΤ το οποίο ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και συνεργάζεται με εκπαιδευτικά και ακαδημαϊκά Ιδρύματα.
 
 
 
 
«Είμαστε έτοιμοι», έχει δηλώσει στο sissysworld η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΟΦΕΤ κυρία Ιουλία Τσέτη, και συνεχίζει: «Για περισσότερο από μισό αιώνα οι εταιρίες μας έχουν ταυτιστεί με τις έννοιες της Ποιότητας, της προστιθέμενης Αξίας και της Ευθύνης. Με αγάπη και σεβασμό για τον άνθρωπο και πάθος για την επιστήμη του φαρμάκου, δημιουργήσαμε μια βιομηχανία που κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων των συμμέτοχων και κατέκτησε επάξια μια σημαντική θέση στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Κλείνουμε τα μάτια στον πεσιμισμό της εποχής και λειτουργούμε αδιάκοπα με διορατικότητα και υπευθυνότητα, με πλοηγό τη βιώσιμη ανάπτυξη πλήρως ενσωματωμένη στη στρατηγική και τις λειτουργίες μας. Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, με σταθερά βήματα και όραμα για ένα λαμπρό μέλλον, επιζητούμε την καινοτομία και τη γνώση σε κάθε γωνιά της γης, για να μπορούμε να προσφέρουμε σύγχρονες και προσιτές λύσεις υγείας , βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής. Σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον για την ελληνική οικονομία συνεχίζουμε να επενδύουμε στη χώρα μας, έχοντας πρόσφατα δημιουργήσει μια νέα βιομηχανική μονάδα, πρότυπο βιοκλιματικής εφαρμογής. Κλείνουμε τα μάτια στον πεσιμισμό της εποχής και λειτουργούμε αδιάκοπα με διορατικότητα και υπευθυνότητα, με στρατηγικό μας στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη. Συνοδοιπόροι σε αυτό το τολμηρό ταξίδι είναι οι Άνθρωποί μας που με μεράκι, ομαδικότητα και εμπιστοσύνη δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό. Η δύναμή μας διευρύνεται σταθερά με νέους αλλά και έμπειρους επαγγελματίες, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, και σήμερα, με πάνω από 500 εργαζόμενους σε όλο τον Όμιλο, προσφέρουμε εργασιακή ασφάλεια και δεσμευόμαστε για την ανάπτυξή τους. Παράλληλα, ενθαρρύνουμε τη λήψη πρωτοβουλιών και κινητοποιούμε τους ανθρώπους μας, προτρέποντας και στηρίζοντάς τους να λάβουν μέρος σε εθελοντικές δράσεις και να γίνουν ενεργοί πολίτες. Ως μέλη της παγκόσμιας πρωτοβουλίας Global Compact έχουμε δεσμευτεί για την τήρηση των αρχών των Ηνωμένων Εθνών σε ό,τι αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις συνθήκες εργασίας, το περιβάλλον και την καταπολέμηση της διαφθοράς», επισημαίνει η κυρία Ιουλία Τσέτη και καταλήγει : «Είμαστε το παρόν και χρέος μας είναι να διασφαλίσουμε ένα λαμπρό μέλλον.Περήφανοι για αυτό που είμαστε σήμερα, περήφανοι γι’ αυτό που θα κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές! ΜΑΖΙ, Υπεύθυνα!»
 
 
Η κυρία Ιουλία Τσέτη, η οποία είχε βραβευθεί το 2017 ως γυναίκα-επιχειρηματίας της χρονιάς για την σημαντική και πολυετή δράση της και τη δυναμική της παρουσία στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία!