Και  πριν εκπνεύσει πανηγυρικά το 2023,  οι rich and famous Έλληνες διασκορπίστηκαν σε όλα τα μήκη και πλάτη της γής, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον παλιό χρόνο και να υποδεχτούν το 2024 από νέους προορισμούς, αλλάζοντας τις παραστάσεις τους και αποκομίζοντας νέες εμπειρίες, συναισθήματα και εικόνες, σαν διέξοδο στην -όχι και τόσο μονότονη- καθημερινότητά τους!
Την τιμητική τους και πάλι είχαν οι Άλπεις και συγκεκριμένα το Gstaad, το St.Moriz, το Courchevel 1850, το all time classic Λονδίνο, το Dubai, χωρίς να λείπουν και οι προορισμοί σε εξωτικές χώρες!


Το Λονδίνο, όπου διατηρεί και οικία, επέλεξε, όπως και πέρυσι άλλωστε,  να αποχαιρετήσει τον παλιό τον χρόνο η γυναίκα της φιλανθρωπίας και της προσφοράς Κλέλια Χατζηιωάννου. Η Κλέλια που κινείται μεταξύ Αθήνας, Κύπρου, Λονδίνου και Μονακό, όπου διατηρεί οικία, υποδέχτηκε την νέα χρονιά στο Λονδίνο με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Σκορίλα, τα δυό τους λατρεμένα παιδιά, την επιστήθια φίλη της και κουμπάρα της Ντόρα Πάλλη Πετραλιά και τον σύζυγό της Παναγιώτη Σούτο και το ζεύγος Ζέλας και Ανδρέα Χριστοδουλίδη!

Ντόρα Πάλλη Πετραλιά, Ζέλα Χριστοδουλίδη, Κλέλια Χατζηιωάννου

Παναγιώτης Σούτος, Ντόρα Πάλλη Πετραλιά, Κλέλια Χατζηιωάννου, Κωνσταντίνος Σκορίλας

Στο Λονδίνο, όπου είναι και ο τόπος της μόνιμης διαμονής τους, πέρασαν επίσης τα Χριστούγεννα η υπέρκομψη Μπέσσυ και ο Διαμαντής Λεμός με την οικογένειά τους, όπως επίσης και η αριστοκρατική Χρυσάνθη Λεμού.


Το ζεύγος Μπέσυς και Διαμαντή Λεμού με τα παιδιά τους

Η Μπέσυ Λαιμού με την  κόρη της

Η Μπέσυ Λεμού με φίλες της

Χρυσάνθη Λεμού

 

 

Το εμβληματικό Gstaad επέλεξαν για να περάσουν τις γιορτινές μέρες, σύσσωμο το ελληνικό εφοπλιστικό λόμπυ, αλλά και άλλοι Έλληνες ισχυροί επιχειρηματίες, που διατηρούν εκεί τα αρχοντικά σαλέ τους! 

Το πρώτο «καλωσόρισμα»το έκανε η καλλονή Άτζελα Βαγιωνή-Οικονομίδη, η οποία ασχολείται με επενδύσεις στο διεθνές real estate και διατηρεί μαζί με τον σύζυγό της Μπάμπο Οικονομίδη, ένα μεγάλο και εντυπωσιακό σαλέ στο πιο αριστοκρατικό σημείο του Gstaad, με γείτονες ισχυρά ονόματα του διεθνούς jet set!

Άτζελα Βαγιωνή


Η Άτζελα λοιπόν έκανε ένα γυναικείο κάλεσμα στο καλαίσθητο σαλέ της, όπου παρευρέθηκε η crème de la crème της Αθήνας! 
Μαρία Διαμαντίδη, Αλεξάνδρα Προκάκη, Μαρίλη Γκύπτη Κανελάκη, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Νινέττα Βαφειά, Δέσποινα Κάτσικα, Άννα Αγγελικούση, Άννα Μαρία Καμηλάρη Ιγγλέση, Μάιρα Τσαβλίρη, Λίζα Μελά, Ροζμαρί Χατζηιωάννου, Έβελυν Μαχά, Έμιλυ Βαφειά, Καλλιόπη Ροδοπούλου (η οποία διαθέτει ένα καταπληκτικό σαλέ στην περιοχή),έδωσαν το δυναμικό τους παρόν στο γυναικείο lunch της Άτζελας Οικονομίδη, αντάλλαξαν ευχές και συζήτησαν μέσα σε μια γιορτινή και ζεστή ατμόσφαιρα, που πάντα φροντίζει να δημιουργεί για τους καλεσμένους της η ευγενική οικοδέσποινα!

 


Μαρία Διαμαντίδη, Αλεξάνδρα Προκάκη, Μαρίλη Γκύπτη Κανελάκη, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Νινέττα Βαφειά, Δέσποινα Κάτσικα, Άννα Αγγελικούση, Άννα Μαρία Καμηλάρη Ιγγλέση, Μάιρα Τσαβλίρη, Λίζα Μελά, Ροζμαρί Χατζηιωάννου, Έβελυν Μαχά, Έμιλυ Βαφειά, Καλλιόπη Ροδοπούλου

Καλλιόπη Ροδοπούλου, Κλαίρη Τσαβλίρη, Άννα Μαρία Καμηλάρη Ιγγλέση, Άτζελα Βαγιωνή Οικονομιδη

Δέσποινα Κάτσικα, Άννα Αγγελικούση, Μαρίλη Γλύπτη Κανελλάκη, Αλεξάνδρα Προκάκη

Η καλλονή Άτζελα Βαγιωνή Οικονομίδη

Την επόμενη μέρα την σκυτάλη πήρε η Ροζμαρί Χατζηιωάννου, η οποία έκανε ένα πολύ ωραίο κάλεσμα στο εστιατόριο Olden, μετά η Μάιρα Τσαβλίρη στο εστιατόριο Grand Chalet, ενώ παραμονή Πρωτοχρονιάς έγινε ένα αξεπέραστο ρεβεγιόν στο Gstaad Palace (με 1.400 Ευρώ την πρόσκληση), στο οποίο συμμετείχαν σύσσωμοι οι Έλληνες που βρίσκονταν εκεί!

Ελισσάβετ Οικονομίδη, Άτζελα Βαγιωνή Οικονομίδη, Μπάμπος Οικονομίδης, Σαλώμη Οικονομίδη στο ρεβεγιόν στο Gstaad Palace

Σαλώμη Οικονομίδη στο ρεβεγιόν στο Gstaad  Palace

Μαρία Διαμαντίδη, Άτζελα Βαγιωνή Οικονομίδη, Ροζμαρί Χατζηιωάννου στο ρεβεγιόν στο Gstaad  Palace

Μαρία Διαμαντίδη, Άτζελα Βαγιωνή Οικονομίδη, Ροζμαρί Χατζηιωάννου στο ρεβεγιόν στο Gstaad  Palace

 Ροζμαρί Χατζηιωάννου, Ανέστης Ευαγγελόπουλος, Άτζελα Βαγιωνή Οικονομίδη στο ρεβεγιόν στο Gstaad  Palace

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς έκανε ένα ωραίο κάλεσμα η Άννα Αγγελικούση με fondu στο «PARK», όπου παρευρέθησαν μεταξύ άλλων η Μάιρα Τσαβλίρη, η Σήλια Κριθαριώτη, η νύφη της Μαρίλυ Γλύπτη Κανελλάκη, η Νινέττα και η Έμιλυ  Βαφειά, η Δέσποινα Κάτσικα, η Άτζελα Βαγιωνή Οικονομίδη, η Ροζμαρί Χατζηιωάννου , η Μαρία Διαμαντίδη κ.α. 
Στη συνέχεια και αργά το βράδυ η παρέα μετέφερε το κέφι της στο Gstaad Palace, όπου με την παρουσία της «χρυσής νεολαίας», του Παναγιώτη Τσάκου, της Ελισσάβετ και της Ειρήνης Τσάκου, της Εριέττας και της Λιλιάνας Χατζηιωάννου, του Άγγελου και του Γιάννη Λεμού, της Σαλώμης και της Ελισσάβετ Οικονομίδη, γιόρτασε με πολύ κέφι την ονομαστική της εορτή η Σήλια Κριθαριώτη, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Νίκο Τσάκο και με την μουσική υπόκρουση των παραδοσιακών μουσικών οργάνων του ξενοδοχείου!

Χάρης Βαφειάς, Πόλυ Χατζηιωάννου


Η Σήλια Κριθαριώτη γιόρτασε την ονομαστική της γιορτή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο Gstaad Palace, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Νίκο Τσάκος, τα παιδιά της Παναγιώτη Τσάκο και Ειρήνη και Ελισσάβετ Τσάκου και τους φίλους της!

Παναγιώτης Τσάκος, Ειρήνη και Ελισσάβετ Τσάκου

Χθες βράδυ η Νινέττα Βαφειά και ο σύζυγός της Νίκος δέχτηκαν  στο σαλέ τους όσους εκλεκτούς Έλληνες  είχαν εναπομείνει, μαζί με κάποιους νεοφερμένους, μεταξύ των οποίων και δημοφιλής εκπρόσωπος της τραπ μουσικής, φίλος του Χάρη Βαφειά.

 

Το Gstaad επισκέφτηκαν  λίγο πριν τα Χριστούγεννα και οι νιόπαντροι Ρωμανός Ροδόπουλος και Μαργαρίτα Βλάσση Ροδοπούλου, οι οποίοι άλλωστε διαθέτουν ένα καταπληκτικό σαλέ στην περιοχή!


Μαργαρίτα Βλάσση Ροδοπούλου

Ρωμανός Ροδόπουλος, Μαργαρίτα Βλάσση Ροδοπούλου

Εξ άλλου τον αγαπημένο αυτό προορισμό του Gstaad προτίμησε και η Μαριάννα Λάτση, συνοδευόμενη από τα παιδιά της, Πάρη, Εριέττα και Φίλιππο, την Τάμτα, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον στενό της φίλο Γιάννη Βασιλειάδη.

Φίλιππος Κούρκουλος, Μαριάννα Λάτση

Μαριάννα Λάτση

Το Gstaad επίσης προτίμησε το ζεύγος Ανδρέα και Αλεξάνδρας Παναγιώτου. Ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας βρέθηκε εκεί με την καλλονή σύζυγό του και πιο ερωτευμένοι από ποτέ απόλαυσαν το σκι, τις αγορές, αλλά και τις παραδοσιακές, τοπικές συνήθειες, όπως η μεταφορά με τις άμαξες και τα άλογα!


Ανδρέας Παναγιώτου, Αλεξάνδρα Λοίζου Παναγιώτου

Το ζεύγος Ανδρέα και Αλεξάνδρας Παναγιώτου

Αλεξάνδρα Παναγιώτου

Το ζεύγος Ανδρέα και Αλεξάνδρας Παναγιώτου

Το Gstaad προτίμησαν και η Ρούλα Λίνατσα, που παρέθεσε επίσης κάποιο γυναικείο lunch,  όπως και η οικογένεια Ουραουλίδου.

Ρούλα Λινάτσα

Τίνη, Μαρία, Δέσποινα Ουραουλίδου, Νίκος και Μιχάλης Ουραουλίδης

Δέσποινα Ουραουλίδου

Διονυσία Ουραουλίδου, Φωτεινή Ουραουλίδου, Δέσποινα Ουραουλίδου, Νίκος Ουραουλίδης

Μαρία Ουραουλίδου

Νίκος Ουραουλίδης, Δέσποινα Ουραουλίδου, Φωτεινή Ουραουλίδου, Διονυσία Ουραουλίδου

Δέσποινα Ουραουλίδου

 

Στο Crans Montana και στο σαλέ της Χρύσας και του Παύλου  Κανελλοπούλου προτίμησαν να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων η Χριστίνα Μηπτση και η Λένια Κριθαριώτη.

Χριστίνα Μήτση

 

Το St.Moriz προτίμησε η Ελένη Δρακοπούλου, η οποία διαθέτει εκεί ένα από τα ωραιότερα σαλέ, όπου διαμένει με την πανέμορφη κόρη της! Άλλωστε είναι γνωστή η αδυναμία της οικογένειας των Νιάρχων, με την οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη η οικογένειά της Ελένης Δρακοπούλου, με τον χειμερινό αυτό προορισμό!
Στο St.Moriz βρίσκονται ακόμα ο Φίλιππος Νιάρχος, ο Σπύρος Νιάρχος, η Μαρία Ευγενία Νιάρχου, ο Σταύρος Νιάρχος, ο Τζων Ρήγας, η Τόνια και η Ειρήνη Βασιλοπούλου, η Μαρία Ραξέβσκυ και ο Ανδρέας Μουρκάκος, καθώς και η γνωστή ενδοκρινολόγος δρ. Οδύσσεια Κωνσταντούρα της ODC Medical clinic.


Ελένη ΔρακοπούλουΗ γνωστή ενδοκρινολόγος δρ. Οδύσσεια Κωνσταντούρα της ODC Medical clinic.

 

Το Courchevel 1850 διάλεξαν για τα Χριστούγεννα η καλλονή Μιράντα Πατέρα με την επίσης καλλονή κόρη της Νταίζη Νίκα, αλλά επέστρεψαν πριν αποπνεύσει η χρονιά στην Αθήνα, όπου πέρασαν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στην οικία του Δημήτρη και της Ιωάννας Γιαννακόπουλου, με παρέα τα παιδιά τους και την Θάλεια Σιούτου,  και στη συνέχεια υποδέχτηκαν το νέο έτος στο Vox, απολαμβάνοντας τον Ρέμο και την Φουρέιρα, παρέα με τις επιστήθιες φίλες τους Έφη Μοροσούλη και Ιωάννα Μοροσούλη Γιαννακοπούλου.
Το Courchevel 1850 επέλεξε επίσης για σκι η Ναλίτα Καρρέρ και η  κόρη της Νταίζη Καρρέρ Κοκάλα.

Μιράντα Πατέρα, Νταίζη Νίκα, Θάλεια Σιούτου

Μιράντα Πατέρα, Ιωάννα Γιαννακοπούλου, Έφη Μοροσούλη

 

Το πολυτελές Monte Carlo επέλεξε η Τζένη Γλύπτη για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της μαζί με την οικογένειά της!


Σίσσυ Παπαγεωργίου, Τζένη Γλύπτη

Στον εξωτικό προορισμό του St Barths έκαναν Πρωτοχρονιά η Δήμητρα και ο Γιάννης Κούστας με τις δύο κόρες τους. Στον επίγειο αυτό τροπικό παράδεισο, στον οποίο ήδη σχεδιάζει κάποια κατοικία, το ζεύγος Κούστα απόλαυσε την φύση, την ηρεμία και  την απόλυτη ξεκούραση!

Η Δήμητρα και ο Γιάννης Κούστας με τις δύο κόρες τους

 

Το Dubai, πόλο έλξης πολλών τουριστών, επέλεξαν για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους η Ιωάννα και ο Βασίλης Δράγνης, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λεό Πατίτσα, η Άννα και ο Γιώργος Μειμέτη, ο Πάνος και η Λένα Τζώρτζη, η Βερόνικα Πάστρα, η Σούλα Λιάκου, η Δαρεία Σπυρίδη, η Μαριάννα και η Αθηνά Βαλυράκη, η Αρετή Αγγελίδου Στασινοπούλου κ.α


Ιωάννα Δράγνη

Ιωάννα Δράγνη

Η Βερόνικα Πάστρα και η Άννα Μειμέτη  με τα παιδιά τους.

Βερόνικα Πάστρα, Άννα Μειμέτη

Γιώργος και Άννα Μειμέτη, Βερόνικα Πάστρα


Πάνος και Λένα Τζώρτζη

Δαρεία Σπυρίδη


Σούλα Λιάκου

Μαριέττα Χρουσαλά

Μαριέττα Χρουσαλά

Αθηνά και Μαριάννα Βαλυράκη

Αρετή Στασινοπούλου Αγγελίδου, Μαριάννα Βαλυράκη


Χριστούγεννα στο Dubai

 

 

Ο Ντένης Παπαγεωργίου της Sanyo προτίμησε να επισκεφθεί στο τέλος των Χριστουγέννων με την όμορφη σύνοδο του το Kitzbuel Αυστρίας

Ντένης Παπαγεωργίου

Ο Ντένης Παπαγεωργίου με την όμορφη συντροφιά του

 

 

Ο επιχειρηματίας και λάτρης ταξιδιών Γιώργος Τουρνικιώτης πέρασε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στην γραφική Βουδαπέστη 

Στο Λος Άτζελες πέρασε τα Χριστούγεννα, η γνωστή για την έντονη φιλανθρωπική της δράση Ελένη Μπούση με τον σύζυγό της Δημήτρη, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στα δυό της εγγονάκια, τα παιδιά των  Evangelo Bousis και Peter Dundas, που ζουν μεταξύ Λονδίνου και Los Angeles.

Evangelo Bousis, Eleni Bousis

Evangelo Bousis, Eleni Bousis, Peter Dundas

 

Στο Curacao στην Καραϊβική απολαμβάνει την θάλασσα και τον ήλιο, η πολυταξιδεμένη Μαρίνα Βερνίκου, με τον πατέρα της Γιώργο Βερνίκο,  τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη και τα παιδιά τους!

Μαρίνα Βερνίκου

Η Μαρίνα Βερνίκου, με τον πατέρα της Γιώργο Βερνίκο,  τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη και τα παιδιά τους απολαμβάνουν στο έπακρο τις διακοπές τους στο Curacao στην Καραϊβική!

Η Έλενα Μπαβέλη, παραγωγός των πιο ακριβών κρασιών στον κόσμο, για τα Χριστούγεννα προτίμησε επίσης το εξωτικό Zanzibar!


Έλενα Μπαβέλη

Έλενα Μπαβέλη