Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μόντε Κάρλο του Μονακό το Gala ” Brasil – Monaco ” , που διοργανώθηκε από την Ms Luciana de Montigny και την παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση Butterfly , υπό την αιγίδα του Πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό .
Η Ms Luciana de Montigny και η διεθνούς φήμης ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου
 
Η παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου είχε την τιμή να συμμετέχει με το έργο της που δημοπρατήθηκε τη βραδιά αυτή για φιλανθρωπικό σκοπό φτάνοντας την τιμή ρεκόρ πώλησης στα 23.000 ευρώ , ξεπερνώντας ακόμα και τη συλλεκτική φανέλα του Neymar που έφτασε τα 20.000 ευρώ!
 
Η καταξιωμένη ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό στη πρόσφατη έκθεση στο Μονακό
 
Η λαμπερή εκδήλωση με τους 250 privé προσκεκλημένους που κατέφθασαν τη βραδιά αυτή για τη λαμπερή εκδήλωση τόσο από τη Βραζιλία όσο και από άλλα μέρη του πλανήτη , ξεκίνησε το απόγευμα με την έλευση του Πρίγκιπα Αλβέρτου και συναυλία όπερας στην Όπερα του Μόντε Κάρλο.
 
 
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με gourmet δείπνο υψηλών προδιαγραφών στον ειδικά διαμορφωμένο για την εκδήλωση χώρο του Cafe de Paris , όπου πραγματοποιήθηκε και η δημοπρασία .
 
 
 
Στις 12 μμ ξεκίνησε το DJ Party όπου το χορό ξεκίνησε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος και εξελίχθηκε με μεγάλο κέφι ως τις πρώτες πρωινές ώρες !
 
Πωλίνα Μπιλίρη, Ιωάννα Ευθυμίου
Ιωάννα Ευθυμίου
 
Η Ιωάννα Ευθυμίου με τον σύζυγό της Κοσμά Σμιλάκο
 
Η γνωστή Ελληνίδα ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου, που είδε τους πίνακες της να αγοράζονται τόσο από τους πρίγκιπες William και Harry, όσο και από τη Madonna, αποτελεί μία από τις ελάχιστρς εξαιρέσεις που κατάφερε να πάρει την άδεια της βασίλισσας για να παρουσίασει στο Ελληνικό Κέντρο του Λονδίνου τη γουoρχολική εκδοχή της Ελισάβετ σε μία έκθεση με τίτλο «Her Majesty’s Life» , όπου παρουσίασε μια σειρά ιδιαίτερων και ” πειραγμένων” πορτρέτων της βασίλισσας εμπνευσμένων από την ποπ αρτ κουλτούρα! Γι αυτά τα πορτρέτα μάλιστα δέχθηκε τα συγχαρητήρια που της τα έδωσε μαζί με τις ευχαριστίες του και ο Φίλιππος, ο σύζυγος της Ελισσάβετ, ο οποίος την είχε καλέσει γι αυτό τον λόγο να επισκεφθεί στο παρελθόν τα Ανάκυορα του Μπάκιγχαμ.
 
Η Ιωάννα Ευθυμίου που έχει δικαίως κατακτήσει τον τίτλο της ” Royal Artist ” στο Λονδίνο στην εκδήλωση για το Ζαφειρένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ, έχει καθιερωθεί πλέον ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της Τέχνης του Μονακό! Ο Πρίγκιπας Αλβέρτο του Μονακό δηλώνει θαυμαστής της δουλειάς της και δίνει πάντα το παρόν στις εκθέσεις της!
 
Για το λόγο αυτό η ζωγράφος ειδικά για την εκδήλωση φιλοτέχνησε ένα ιδιαίτερο πορτρέτο του Πρίγκιπα σε πολύ νεαρή ηλικία στην αγκαλιά της μητέρας του Πριγκίπισσας Γκρευς του Μονακό που τον συγκίνησε ιδιαίτερα !
 
 
Χορηγός της Ιωάννας Ευθυμίου ήταν η γνωστή Ελληνική Real Estate εταιρία Billiris company που έκανε και το “ντεμπούτο ” της στη Γαλλική Ριβιέρα .