Το 2ο lockdown είναι γεγονός και σίγουρα αποτελεί μια απαιτητική περίοδο, μία πρόκληση που μπορεί να αποτελέσει δοκιμασία για τον ψυχισμό μας.

Για το λόγο αυτό η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Νταίζη Μανιατοπούλου δημιούργησε ένα διαδικτυακό πρόγραμμα 2 μηνών με τίτλο“Στήριξε τον Εαυτό σου”το οποίο περιλαμβάνει 7 online ατομικές συνεδρίες, διάρκειας μισής ώρας, με στόχο να στηρίξεις τον εαυτό σου και να διαχειριστείς την απόκλιση από την κανονικότητα.


Η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Νταίζη Μανιατοπούλου δημιούργησε ένα διαδικτυακό πρόγραμμα 2 μηνών με 7 online μισάωρεs ατομικές συνεδρίες, με στόχο να στηρίξεις τον εαυτό σου εν όψει του 
2ου lockdown

Για να ακολουθείτε την σελίδα μας ώστε να  ενημερώνεστε για όλα τα νέα άρθρα, πατείστε εδώ Follow & Like

Είναι μία ευκαιρία να απαλλαγείς από ότι σε κρατάει πίσω και να εξελιχθείς.
Στόχος είναι με μεθοδικό τρόπο, να ενδυναμώσεις και να ενθαρρύνεις τον εαυτό σου μέχρι τα Χριστούγεννα.
Κόστος: 270 Ευρώ.

Μόλις ολοκληρώσεις την αγορά, θα επικοινωνήσει μαζί σου η Νταίζη Μανιατοπούλου για να κανονίσετε την πρώτη συνάντηση την ώρα και μέρα που προτιμάς.

Υποστήριξη: Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση ή χρειάζεσαι κάποια διευκρίνιση παρακαλώ επικοινώνησε στο [email protected]

Τρόπος Πληρωμής: Μπορείς να πληρώσεις με οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Η αποδοχή των ηλεκτρικών πληρωμών γίνεται με την εγγύηση και την ασφάλεια της Stripe, της παγκόσμιας πλατφόρμας ψηφιακών πληρωμών. 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΑΙΖΗ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΥ:


Η
ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Νταίζη Μανιατοπούλου σπούδασε ψυχολογία στο Deree- The American College of Greece όπου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές, Master of Science in Counseling Psychology and Psychotherapy. Από τον Οκτώβριο του 2014 μέχρι τον Ιούλιο του 2015 έκανε την πρακτική της άσκηση στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού και στο Δρομοκαϊτειο Ψυχιατρείο-Κλινική Ελλήνων Αμερικής. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μεταξύ των οποίων «Σεμινάριο για την εξέλιξη της αλληλοεξάρτησης», The Meadows Clinic, Arizona U.S.A., σεμινάριο για ασθενείς με σοβαρές διαταραχές προσωπικότητας “Borderline and Narcissistic Conditions and Their Treatment” εισηγητής Otto F. Kernberg, M.D., F.A.P.A και εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα “Πρώιμες Αναμνήσεις και η Ιδιωτική Λογική”, Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων, εισηγητής Bruce Tate, Psychologist (MASIIP).Από το 2002 είναι ενεργό μέλος ομάδων αυτογνωσίας. Από το 2016 εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχοθεραπεύτρια και είναι συντονίστρια εβδομαδιαίων ομάδων εκπαίδευσης γονέων.