Στην Αρχόντισσα του Ιονίου, την κοσμοπολίτικη Κέρκυρα έγινε πρόσφατα ο γάμος του Μάρκου Γαϊτανίδη και της Δάφνης Κωνστάντη. Το ερωτευμένο ζευγάρι, επιχειρηματίες και οι δύο στο χώρο της εστίασης και του καφέ, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια πανέμορφη τελετή που έλαβε χώρα στα Royal Baths Mon Repos.

ΠΑΤΕΡ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ ΔΑΦΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΖΕΡΒΟΣ ( ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ) ΒΑΣΙΑ ΟΒΑΛΕ ( ΚΟΥΜΝΠΑΡΑ )

Στον μαγευτικό χώρο των Royal Baths Mon Repo που διευθύνει η Δάφνη Κωνστάντη προσήλθαν περίπου 600 άτομα, πολιτικοί και επιχειρηματίες, ανάμεσά τους η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, η Δήμαρχος Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου, παράγοντες του νησιού, καθώς και η ελίτ της Κερκυραϊκής κοινωνίας για να δώσουν τις ευχές τους στους νεόνυμφους.

ΜΑΡΚΟΣ ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ ΔΑΦΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ

Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους ήταν και ο δημοφιλής Έλληνας μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός, αγαπημένος φίλος του ζεύγους, ο οποίος αφιέρωσε στους νεόνυμφους, με το σαξόφωνο του το “Σήμερα γάμος γίνεται”.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ ΔΑΦΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ

Η νύφη ξεκίνησε από το πατρικό της με μία άμαξα και με την συνοδεία παραδοσιακών οργάνων, στη συνέχεια έφθασε στο παλιό λιμάνι της Κέρκυρας, στο Καφέ Γυαλί απ΄όπου επιβιβάστηκε σε “πειρατικό” καΐκι, το οποίο έπλευσε προς την ιστορική παραλία Mon Repos και προσάραξε στην ακτή. Εκεί την περίμενε ο γαμπρός μαζί με τους κουμπάρους, Βάσσια Οβάλε και Γεράσιμο Ζερβό.

 

Την υπέροχη διακόσμηση του χώρου όπου τελέστηκε το μυστήριο και το art de la table της γαμήλιας δεξίωσης επιμελήθηκε η ταλαντούχα και πολυπράγμων Μαρία Κωνστάντη -σε συνεργασία με το Anthokipos Corfu Flower Shop- καθώς επίσης το εκλεκτικό γαμήλιο μενού αλλά και όλες τις λεπτομέρειες του event. Μία από τις ξεχωριστές λεπτομέρειες της βραδιάς ήταν και το βιντεοκλίπ από τις στιγμές της προετοιμασίας της νύφης και την άφιξη της νύφης και του γαμπρού στα Royal Baths Mon Repos, ένα βίντεο κλιπ που παρουσιάστηκε σε video wall κατά την έναρξη του γαμήλιου πάρτι την ώρα που πυροτεχνήματα φώτιζαν τον κερκυραϊκό ουρανό.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΒΙΚΥ ΓΑΙΤΑΝΙΔΗ ΜΑΡΚΟΣ ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ ΔΑΦΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ

ΜΑΡΚΟΣ ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ ΔΑΦΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΠΑΡΑΝΥΜΦΟΙ

ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ

Πηγή:papadakispress