Ενας απο τους δημοφιλέστερους σύγχρονους έλληνες ζωγράφους , Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ, ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΚΑΛΕΡΙ ΣΚΟΥΦΑ.
 
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ
Ο ταλαντούχος ζωγράφος επανηλθε με ζωγραφικά έργα και σχέδια των τελευταίων δύο ετών, διατηρώντας το γνωστό πάντα ζωγραφικό του ιδίωμα, αλλά με ένα πρωτόγνωρο πάθος να πλημμυρίζει τα έργα του. Τα θέματά του, αυτή τη φορά, ξεπηδούν μέσα από το πιο οικείο περιβάλλον του, τον χώρο που αναπνέει και εκφράζεται, ΤΟ ΑΤΕΛΙΕ ΤΟΥ.
Βιβλία, έπιπλα, κεραμικά βάζα, στοιβαγμένα τελάρα, όλα ζωντανεύουν μέσα από ακαταμάχητο φως και ατόφιο χρώμα.
Γιατι ενα απο τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον καλλιτέχνη ,που ειχε την χαρα να δει απο την πρώτη του κι ολας έκθεση στην Ελλάδα το 1991 στην γκαλερί «Αγκάθι» , να γινονται ολα τα εργα του αναρπαστα , ειναι τα ζωντανά και φωτεινά χρώματα που χρησιμοποιεί, και ετσι μέσα απο αυτη την χρωματικη έκρηξη στα έργα του χρωματιζει και την γκρίζα καθημερινότητα!
Όπως πολύ χαρακτηριστικά επισημαίνει ο Χ.Α. ΧΩΜΕΝΙΔΗΣ στο κείμενο που συνοδεύει τον κατάλογο της έκθεσης: «Το στοίχημα για τον Χαδούλη, στα πενήντα του, δεν είναι να απαθανατίσει μιαν ήδη υπάρχουσα πληγή, αλλά να μετατρέψει την μπογιά του σε αίμα και να τη μεταγγίσει στις φλέβες μας». Παράλληλα παρουσιαστηκαν και κεραμικά βάζα του καλλιτέχνη της ίδιας τεχνοτροπιας! ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Γεννημένος στην Αθήνα το 1966, ο Γιώργος Χαδούλης είναι από τους δημοφιλέστερους ζωγράφους της γενιάς του. Σπούδασε ζωγραφική στην École des Beaux-Arts στό Παρίσι όπου έζησε σχεδόν δέκα χρόνια και έκτοτε εκθέτει συστηματικά το έργο του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε προέκταση της ζωγραφικής του αναζήτησης έχει, επίσης να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα αξιόλογο έργο στο σχέδιο, τη λιθογραφία, την εικονογράφηση και την κεραμική. Χρησιμοποιώντας έντονα χρώματα και καθαρό σχέδιο, το έργο του Γιώργου Χαδούλη δοξάζει το τι σημαίνει να είναι κανείς ζωντανός. Έργα του βρίσκονται σε μουσεία και σε σημαντικές δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: 27 Απριλιου – 16 Μαΐου 2017 ΓΚΑΛΕΡΙ ΣΚΟΥΦΑ, Σκουφά 4, Κολωνάκι, 10673 Τ.: 210-3643025, 210-3603541
 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ , ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ , ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ
 
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΜΙΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
ΑΛΕΚΟΣ ΦΑΣΙΑΝΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΓΑΣ
 
ΜΑΡΙΖΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ , ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΠΛΕΣΣΑ
 
ΕΛΛΗ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ , ΝΤΕΝΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ , ΑΛΙΚΗ ΜΑΡΤΙΝΟΥ
 
ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΛΙΓΑ , ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ , ΛΕΝΑ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
 
ΑΛΕΞΙΑ ΕΒΕΡΤ , ΙΛΕΑΝΑ ΕΒΕΡΤ
 
ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ , ΑΝΝΑ ΠΑΤΑΚΗ
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ , ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ , ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΓΑΣ
 
ΒΙΒΗ ΜΠΑΣΙΝΑ , ΜΥΡΤΩ ΖΑΧΑΡΙΑ
 
ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ , ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΜΕΝΙΔΗΣ , ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΚΟΤΟΥ
 
ΕΛΕΝΑ ΣΚΟΥΛΑ , ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΝΟΣ , ΜΑΙΗ ΖΑΝΗ
 
ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΙΟΥ
 
ΗΡΙΔΑΝΟΣ ΤΣΙΡΙΓΚΟΥΛΗΣ , ΑΜΑΛΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
 
ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΛΙΓΑ , ΤΑΚΗΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ , ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ , ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΑΝΑΤΣΗΣ , ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΛΛΙΓΑΣ
 
ΤΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ , ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ
 
ΝΙΝΕΤΑ ΠΑΤΕΡΑ , ΛΟΥΣΥ ΣΟΦΡΩΝΗ
 
ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ , ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΛΙΓΑ , ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΦΙΞ ΚΑΜΠΑΝΗ
 
ΛΟΥΣΗ ΣΟΦΡΩΝΗ , ΡΕΝΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ , ΒΕΝΙΑ ΜΠΕΧΡΑΚΗ
 
 ΠΗΓΗ:papadakispress, studio panoulis