Πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο έδωσε το παρόν στα εγκαίνια της έκθεσης “Agapanthus” της σημαντικής Ελληνίδας εικαστικού Αναστασίας Κροκίδη στην Γκαλερί Tsantilis Art, μια από τις παλαιότερες, αξιόπιστες και αναγνωρισμένες γκαλερί έργων τέχνης στην Ελλάδα.
Αναστασία Κροκίδη Αχιλλέας Τσαντίλης
 
Η Αναστασία Κροκίδη είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Καλών Τεχνών “Brera” του Μιλάνου, με βασικό αντικείμενο σπουδών της τη Ζωγραφική και τη Χαρακτική. Έχει πραγματοποιήσει εννέα ατομικές εκθέσεις σε Λονδίνο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες ομαδικές εκθέσεις Ζωγραφικής και Χαρακτικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ συμμετείχε και στην Βiennale της Θεσσαλονίκης το 2009 και της Πολωνίας το 2008.
Ηλίας Σκούρτης, Δημήτρης Λυμπερόπουλος
Ανδρέας Κροκίδης Αναστασία Κροκίδη Μιλτιάδης Κροκίδης
 
Στην ατομική έκθεση με θέμα τον Αγάπανθο παρουσιάζει μια σειρά από δεκαεπτά ζωγραφικά έργα τα οποία θα κάνουν τον θεατή να ανακαλύψει εκ νέου τη μαγεία των χρωμάτων και των σχημάτων της Φύσης, δημιουργώντας του συναισθήματα ευτυχίας και ευφορίας.
 

Έμη Κροκίδη Τάνια Γουλή
 

Μπάμπης Βούλγαρης Ανδρέας Κροκίδης
 
Μαριάνθη Μπαλά Αμαλία Μπαλά Βασίλεβα Μητσιάδη
Αμαλία Μπαλά Τζένη Στάμου Κατερίνα Ζόγκου
 
 
Η ομάδα της Γκαλερί Tsantilis Art, ειδικά καταρτισμένη, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της σχετικά με την αγορά, τη συλλογή και την εκτίμηση της εκάστοτε αξίας έργων τέχνης και εν γένει αντικειμένων αξίας.
Οι συνεργάτες με τη σειρά τους, είτε πρόκειται για πολιτιστικούς φορείς και μουσεία, είτε για μεμονωμένους ιδιώτες συλλέκτες και αγοραστές, έχουν τη βεβαιότητα ότι απολαμβάνουν της καλύτερης εξυπηρέτησης και εισπράττουν προηγμένη τεχνογνωσία.
ΠΗΓΗ: Papadakis press