To Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μας καλεί στην ετήσια Βραδιά του Ευχαριστώ, μια συγκινητική βραδιά που αντιπροσωπεύει για τον Οργανισμό την πιο συμβολική στιγμή του χρόνου, μια βραδιά συγκλονιστικής εμπειρίας και σεισμικών δονήσεων πολλών Ρίχτερ, αναταράξεων και κραδασμών στα βάθη της καρδιάς, που θα έχει θέμα την “X…αστεριά”!

Πλήθος γονέων και παιδιών θα μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες και θα μας δώσουν μία «νότα»… ΑΣΤΕΡΩΝ!

Οι μικροί ήρωες, φωτεινά αστέρια, θα μας διδάξουν  αλήθειες-πυξίδες ζωής, θα μας κάνουν πλουσιότερους, σοφότερους και ευγνώμονες, όταν θα συνειδητοποιήσουμε  πως απολαμβάνουμε το μεγάλο ζητούμενο για άλλους, το πολύτιμο αγαθό της ζωής, που κακώς το θεωρούμε δεδομένο, αλλά και θα μας προβληματίσουν, γιατί εμείς οι μεγάλοι αναλωνόμαστε τελικά σε μικρά και ασήμαντα, χάνοντας την ουσία, τη στιγμή που κάποιο παιδί δίνει μάχη για την ίδια του τη ζωή! Αυτά τα παιδιά θα μας μάθουν πως η ευτυχία μπορεί να βρίσκεται στα πιο «μικρά» πράγματα, σε αυτά που φαίνονται τόσο ασήμαντα, αλλά που μπορούν σε μια στιγμή ν αλλάξουν τη ζωή ενός παιδιού και να την κάνουν να φαίνεται αιωνιότητα! Και τότε θα είναι σαν να έζησε 9 ζωές το παιδί αυτό που ίσως να μην προλάβει να ζήσει ούτε μια… Αυτά τα υποτίθεται μικρά και ασήμαντα είναι η πραγματοποίηση απλών ευχών!


Όταν πραγματοποιείται η ευχή ενός παιδιού, τότε αυτό αισιοδοξεί πως όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνει καλά! Και αυτή η ελπίδα στατιστικά επιδρά θετικά όχι μόνο στην ψυχολογία του, αλλά και στην υγεία του γενικότερα!

Φέτος την εκδήλωση αναμένεται να παρακολουθήσουν πάνω από 1.000 φίλοι του οργανισμού και  όλοι μαζί θα γίνουμε κοινωνοί μιας άκρως συγκινητικής εμπειρίας ζωής, θα ενωθούμε και θα γίνουμε μια γροθιά, ώστε αυτά τα παιδιά να μην ξανανιώσουν μόνα. Θα γίνουμε κοινωνοί μιας άκρως συγκινητικής εμπειρίας ζωής…

Οι νεράιδες και τα ξωτικά του οργανισμού, που καθημερινά υπηρετούν τα όνειρα των παιδιών, συμβάλλοντας στη θεραπεία τους, μια φορά τον χρόνο, κάνοντας τον απολογισμό τους, ευχαριστούν δημόσια τους ανθρώπους που υποστήριξαν το έργο του οργανισμού με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο.

  Η βραδιά αυτή είναι μία δωρεάν εκδήλωση απολογισμού έργων, υλοποίησης ευχών, μια βραδιά δημόσιου «ευχαριστώ» και ευγνωμοσύνης σε εμπλεκόμενους ανθρώπους, εταιρείες, χορηγούς, φίλους και υποστηρικτές, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, που έκαναν κάτι ιδιαίτερο για τα παιδιά της ευχής. Παιδιά και οικογένειες Ευχής, εθελοντές με μοναδική προσφορά, εταιρίες και ιδιώτες που έχουν στηρίξει το έργο του “make a wish” Hellas με συνέπεια, αλλά και εκπληρωτές Ευχών, επώνυμοι, γίνονται και εκείνοι παιδιά μαζί μας, μαζί σας!

Εμείς που εξακολουθούμε να ακούμε τα γέλια των παιδιών μας, που έχουμε τη χαρά να τα πηγαίνουμε στο σχολείο τους, που κάνουμε σχέδια για το μέλλον τους, θα ζήσουμε μια ξεχωριστή βραδιά για χατήρι κάποιων παιδιών που δεν είναι πια στην τάξη του σχολείου τους, που δεν υπακούουν σε δασκάλους, που δεν παίζουν. Που υπακούουν σε γιατρούς και θεραπείες, που παίζουν σε διαδρόμους νοσοκομείων όσο τους επιτρέπουν οι δυνάμεις τους…

Και σ αυτά τα παιδιά, οφείλουμε και εμείς ένα μεγάλο ευχαριστώ, για το σπουδαίο μάθημα ζωής που μας δίνουν…

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, την Βραδιά του Ευχαριστώ του Make-A-Wish, θα είμαστε όλοι εκεί και θα κάνουμε εμείς την ευχή να γίνει X…αστεριά” για τα φωτεινά «αστέρια»- παιδιά του Make-A-Wish!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους κατόπιν δήλωσης συμμετοχής εδώ. Συμπληρώστε τη φόρμα και εμείς θα σας αποσταλούν reminder με τις λεπτομέρειες!

 Ώρες Προσέλευσης: 17:30 – 18:15. Αίθουσα ΤΡΙΑΝΤΗ.

 

Λίγα λόγια για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Η εκπλήρωση μιας ευχής δεν είναι απλά μια ευχή, είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί.  Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και ο οργανισμός δεσμεύεται να  εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από το 1996 που ιδρύθηκε έχει εκπληρώσει περισσότερες από 3.100 ευχές, 298 εκ των οποίων εκπληρώθηκαν το 2022. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr