Σε γιορτινή ατμόσφαιρα, η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, μαζί με τα παιδιά της Χορωδίας του Ομίλου, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα καλωσορίζοντας το 2020 με ευχές, μουσική και τραγούδι αλλά και προαναγγέλλοντας τα σχέδια του Ομίλου για τη νέα χρονιά.

Η ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΟDC MEDICAL CLINIC ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΕΠΑΘΛΟ ΣΤΟΝ ΤΥΧΕΡΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Κοντά τους βρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, που έδωσε τις ευχές του για τη νέα χρονιά στα παιδιά, στους γονείς αλλά και στους φίλους του Ομίλου. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία του Ομίλου, παιδιά, μέλη της Παιδικής Χορωδίας μαζί με τη μαέστρο τους Ντέπυ Σακελλαρίου, τους γονείς άλλα και συγγενικά τους πρόσωπα, μοιράστηκαν την όμορφη αυτή γιορτή, την οποία χαιρέτισε η Πρόεδρος του Ομίλου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΟΥΣΤΑΝΟΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ


Στο μήνυμά της μαζί με τις ευχές της, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Η πραγματική ευτυχία και η ανθρώπινη ολοκλήρωση έρχονται μέσα από την προσφορά και την αλληλεγγύη. Το 2020 εύχομαι μαζί με υγεία και πρόοδο, προσωπική και οικογενειακή, να προσφέρει σε όλους μας ευκαιρίες για θετικό προβληματισμό, ευαισθητοποίηση και δράση. Η προτροπή για ενεργή δράση και ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά προς όλους τους συμπολίτες μας αποτελεί σταθερή προτεραιότητα του Ομίλου μας, με στόχο μέσα από την προσωπική συμβολή και ευθύνη του καθενός μας να κάνουμε πράξη την κοινωνική δικαιοσύνη, ισότητα και ευημερία για όλους. Στην προσπάθειά μας αυτή, η παιδεία, ο πολιτισμός, ο ανθρωπισμός, οι επιστήμες, το περιβάλλον αποτελούν βασικούς μας πυλώνες στη διάδοση των αξιών του σεβασμού της ζωής και των ανθρώπινων δικαιωμάτων και η επένδυσή μας σε αυτούς αποτελούν προτεραιότητά μας για τη νέα χρονιά. Ευχαριστώ θερμά τα παιδιά, τους γονείς, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους φίλους, τους υποστηρικτές, τους εθελοντές και τους συνεργάτες του Ομίλου μας που σταθερά βρίσκονται στο πλευρό μας. Συνεχίζουμε δυναμικά Μαζί».

ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ UNESCO ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ)

Στη συνέχεια η Πρόεδρος του Ομίλου κ. Πατούλη, μαζί με τα παιδιά της Χορωδίας, έσπασε κατά το πατροπαράδοτο έθιμο το ρόδι για το γούρι της χρονιάς. Μαζί με τις ευχές για καλή, υγιή και δημιουργική χρονιά, έπαθλο στον τυχερό της Βασιλόπιτας, προσέφερε ο Όμιλος ODC Medical Clinic Οδύσσεια Κωνστάντουρα.

Η ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ, Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΟΥΣΤΑΝΟΣ, Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΟDC MEDICAL CLINIC ΗΤΑΝ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ UNESCO ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ)


Στην εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας παραβρέθηκαν, επίσης, ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Μάρκος Μιχελάκης, ο Υπεύθυνος Επιστημονικού και Αναπτυξιακού Έργου Γιώργος Κορμάς, ο Υπεύθυνος Δημόσιων και Διεθνών Σχέσεων του Ομίλου Νίκος Παπαδάκης, η Χορηγός Δράσεων και ιδιοκτήτρια του Ομίλου ODC Medical Clinic Οδύσσεια Κωνστάντουρα, αλλά και ο πλαστικός χειρουργός και Αν. Γενικός Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και επίτιμο μέλος του Ομίλου Ανδρέας Φουστάνος.

ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ( ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ UNESCO ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ) ΜΑΡΚΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ

Η ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ, Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΟΥΣΤΑΝΟΣ, Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΟDC MEDICAL CLINIC ΗΤΑΝ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ UNESCO ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ)

ΠΗΓΗ: papadakis press