Δύο μεγάλες συναυλίες με τον τίτλο «Τη ζωή μου ξετυλίγω» έδωσε με μεγάλη επιτυχία ο Σταμάτης Σπανουδάκης στο Θέατρο Παλλάς τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Μαίου 2018.
Δύο βραδιές μουσικής, που ξετυλίγουν την ως εδώ πορεία του, με γνωστές αγαπημένες επιτυχίες του, παιγμένες με λίγο καινούργιο και απρόβλεπτο τρόπο, και, βέβαια, κάποια νέα κομμάτια από την επόμενη δισκογραφική δουλειά του, που θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα. Δύο βραδιές μουσικής, δύο βραδιές χαρισμένες σε όσα γίναν, μείναν αλλά και έρχονται.
 
«Είναι, ειλικρινά, μεγάλη η χαρά μου, που, μετά από τόσο καιρό και αρκετά προβλήματα, θα βρεθώ ξανά «μπροστά στον κόσμο». Τώρα, φαίνεται, είναι η στιγμή, που εγώ νωρίτερα περίμενα. Χαίρομαι που θα δω αγαπημένα, αν και «άγνωστα», πρόσωπα, γιατί ξέρω πια τι σημαίνει η μουσική μου για σας, αλλά ξέρετε κι εσείς τι σημαίνει η αγάπη και η υποστήριξή σας, για μένα», τονίζει ο Σταμάτης Σπανουδάκης. Και ο γνωστός δημιουργός προσθέτει: «Σας ευχαριστώ και να ξέρετε ότι θα ‘μαι πάντα εδώ, κοντά σας, με τη μουσική και τους στίχους μου, αλλά και με όσα, χρόνια τώρα, πιστεύω, αγαπώ και υπερασπίζομαι».
 
Μαζί του στο Παλλάς, οι μόνιμοι πια συνεργάτες του: η ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο», με σολίστ τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη (βιολί) και τον Δημήτρη Κοτταρίδη (βιολοντσέλο), οι Πάνος Κατσικιώτης (ντραμς), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσο), Μαρίνος Τριανταφυλλίδης (πλήκτρα) και Γιώργος Κοντοβάς (πιάνο), και η μεγάλη τετράφωνη χορωδία «Μελωδοί» με μαέστρο τον Γιώργο Ζιάκα.
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΙΤΗ
 ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ, ΡΕΝΑ ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
 ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ
 
 ΕΛΕΝΑ ΠΑΤΣΗ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΤΣΗΣ
 ΣΤΕΛΛΑ ΒΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΓΡΑΣ
 ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ
 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΜΝΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ
 ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΥΤΙΝΟΣ
 
 
ΠΗΓΗ: papadakispress press