Το δικό της «γκολ» ετοιμάζεται να βάλει στο «γήπεδο» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η Πόπη (Θεόπη)Δομάζου, κόρη του θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζου, δημοσιογράφος και παραγωγός ραδιοφώνου.
 
 
 
 
Σε παλιότερη ερώτηση της freesynday. gr για το τι αγαπάει στην Αθήνα και ποια είναι τα τρία πράγματα που θα άλλαζε σε αυτήν απάντησε: «Με το κέντρο της Αθήνας με συνδέουν πολλά. Έχω ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς. Η γιαγιά και η μητέρα μου έχουν γεννηθεί εκεί, ο παππούς μου είχε το κατάστημά του στην οδό Σοφοκλέους, ο πατέρας μου είχε τις επιχειρήσεις του στην Πλάκα, στην πλατεία Βικτωρίας, και ζούσε κοντά στη Λεωφόρο. Είναι πολλά που πρέπει να αλλάξουν και να δούμε την πόλη μας… από Ψηλά. Έχουμε 12 στόχους, για να κάνουμε την Αθήνα μια ζωντανή, λλειτουργική και φιλόξενη πόλη. Προέχει, λοιπόν, η ασφάλεια των πολιτών, ο καθαρισμός της Αθήνας, ο φωτισμός και η ανάπτυξη του πράσινου. Θα ήθελα να δω την πόλη μου με περισσότερο φως, χρώμα και ζωντάνια».
 
 
 
 
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΠΗ ΔΟΜΑΖΟΥ: Η Θεόπη (Πόπη) Δομάζου είναι δημοσιογράφος και παραγωγός ραδιοφώνου. Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι κόρη του Μίμη Δομάζου και της Ηούς Θεοδώρου. Διατηρεί ισχυρούς δεσμούς, λόγω καταγωγής, με του Ψυρρή. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και σπούδασε Γεωπονία & Αρχιτεκτονική Τοπίου. Αποφοίτησε από τη Δημοσιογραφική Σχολή ΑΝΤ1, στο ραδιόφωνο του οποίου εργάστηκε για 10 χρόνια. Ακολούθησε ο Action FM και σήμερα κάνει εκπομπή στον Hit 889. Ασχολείται με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Δομάζος, με πολιτιστικά και αθλητικά θέματα, έχει παρουσιάσει μεγάλα γεγονότα όπως τα Special Olympics και έχει συνεργαστεί με δημοσιογράφους και πολιτικούς. Μιλάει Γαλλικά και Αγγλικά.