Πως μπορει κανείς να εγκλωβισει ενα ολόκληρο καλοκαιρι ,τόσες πολύτιμες , ιδιαιτερεs πληθωρικες στιγμές σε λίγες λέξεις; ΟμωS νιωθω έντονη την ανάγκη να μοιραστώ καποιεs απο τις ευτυχισμένες μου στιγμές, σε καποια απο τα νησια που πηγα φετοs, με εσας , που με εχετε στηρίξει με την αμέριστη συμπαράσταση και αγάπη σας! ΚΈΡΚΥΡΑ λοιπον!Το νησι των Φαιακων και της πριγκίπισσας Σισσυς ,με υποδέχτηκε ΣΑΝ “ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΙΣΣΥ ” στο ωραιότερο ΠΑΛΑΤΙ: Το AQUIS SANDY BEACH : Ενα απο τα 3 μεγαλύτερα ξενοδοχεία τηs Ελλαδαs , σούπερ λουξ, με 3 πισίνες με νεροτσουληθρεs, ιδιωτική αμμώδη παραλία, 3 εστιατόρια με πλούσιο μπουφε 3 Φορες την ημέρα ( all inclusive), 2-3 μπαρακια ,εμπορικό κέντρο, μαγαζια beaute, animateurs για παιδια, γυμναστήρια, Παιδικη Χαρά,ηλεκτρονικά παιχνίδια, μηχανοκινητα αυτοκίνητακια ,πενταθεσια ποδήλατα, τραινακια, αμφιθέατρο για παιδικα παρτυ και μάγους !!!
Πραγματικα με ενθουσίασε η υποδοχή με τα τριαντάφυλλα στην… Πριγκιπικη σουίτα μου!
Υπέροχο μαγαζι με χειροποίητα βιολογικά σαπουνια!Ειδικα το σαπούνι- ” μάτι” το αγόρασα για να με φυλαει απο την κακογλωσσια!
Με την άκρως επικοινωνιακη Ελενη Τσωνη, ( φωτο)υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ξενοδοχείου! Το κατάλληλο άτομο στην κατάλληλη θέση!
Πυροτεχνήματα και φλόγες ,ζεσταναν ακομα περισσότερο την ατμόσφαιρα του παρτυ στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχειου
Αν μαλιστα πηγαινα εκει τον 15Αύγουστο θα είχα συναντήσει το μισο θεατρο, μια που δημοφιλειs καλλιτεχνεs όπως ο Κιμουλης,ο Δημήτρης Παπαδημητριου, Ρηγαs, η Ματσουκα,Ζαχαρατος, η Σεββοπουλου,είχαν επιλέξει για την διαμονη τους το πολυτελές αυτο ξενοδοχείο!
15 ολόκληρες μέρες κύλησαν μαγικα και παρ ολο που ειχα απομονωθεί εντελώς απο τον ” έξω κόσμο”, δεν βαρέθηκαμε στιγμη!!! Είχε τόσες δραστηριότητες στο ξενοδοχείο, που είχαμε αγχωθει να τις προλάβουμε όλες!!!
Να ειμαι στο aquis Sandy beach και να μην έχω συναντήσει τον ιδρυτη του, ” δεν λέει”!Ο αυτοδημιουργητης Γιαννηs Κεντ ,που το όνομα του ειναι συνώνυμο με την επιτυχία , ευφυηs ,τολμηρός,και πολυμήχανος, ωσαν τον ” Οδυσσέα”,βρήκε την δικη του Ιθάκη στην Κέρκυρα και το δικο του λιμανι στο πολυτελές ξενοδοχείο ” aquis sandy beach!!!
Στο πολυτελές ξενοδοχείο συνάντησα φυσικα τον αεικινητο διευθυντή του ,έτοιμο να δώσει λύσεις σε ολα τα θέματα,Γιώργο Σπανο, καθώς και τον υπερδραστηριο θεατρικό επιχειρηματία των νεοσυστατων “ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΚΗΝΩΝ” Πανο Κατσαριδη ,που μαs εχει “στειλει αδιαβαστουs”,με τα “ματ” που κανει συνεχωs στη “σκακιερα” των θεατρικών παραγωγών, ο οποιοs πηρε για 10 χρονια το “ΠΑΛΛΑΣ” ,στο οποίο θα ανεβάσει τον Φεβρουαριο μουσικη παράσταση- αφιέρωμα στην Τζενη Βανου με την Φωτεινη Δαρα, θα ανεβάσει επισηs στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΜΑ τις “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΧΈΣΕΙΣ” του Σοντερλο ντε Λακλο με τον σπουδαίο Γιώργο Κιμούλη σε τριπλό ρολο και την “ΣΙΡΛΕΥ ΒΑΛΕΝΤΑΙΝ” με την Ελένη Καστάνη ,ενω Τον Δεκέμβριο θα παρουσιάσει στο θέατρο “ΠΑΝΘΕΟΝ ” το έργο “ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ-ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ” την μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή για αυτόν τον χειμώνα με τουs Δημητρα Ματσουκα,Κώστα Κοκλα,Παύλο Χαικαλη,Αντώνη Καφετζοπουλος.
Οι 2 εβδομάδες στο Aquis sandy beach κύλησαν γρήγορα και ευχαριστα σαν νεράκι! Η αναχώρηση μας ετυχε τηs ιδιαs ζεστηs και ιδιαίτερης αντίδρασης,οσο και η άφιξη μας!!!
ΓυριζονταS στην Αθηνα, μετα απο 3 νησια, έζησα Πολυ συγκινητικεs στιγμεs στο Σουνιο ,στα βαφτίσια των δίδυμων της φίλης μου Ξενιας Βασιλειαδη ,δημιουργου ενοs υπεροχου site για ταξιδια,βραβευμενου απο την Αμερικη , του ” Tripelina”.Φυσικα δεν θα μπορούσα να λειψω απο αυτα τα βαφτίσια των διδυμων της φίλης μου , που όπως λέει και η ίδια εμπνεύστηκε απο μένα για να προχωρήσει στη δημιουργία μονογονεικης οικογένειας!
Φωτο με την ευτυχη Μητερα Ξενια Βασιλειαδη
Αλλη ομορφη στιγμη προs το τελοs του καλοκαιριου , τα υπέροχα βαφτίσια του Μικρου Νικολα Αλιδρομιτη στον Αγιο Κωνσταντίνο Γλυφαδας και η δεξίωση μετα στο golf Γλυφαδας ! Μακαρι η Ζωη του ” καπεταν” Νικολα,να κυλησει το ίδιο όμορφα και χωριs πολλεs ” φουρτουνεs” ,αν και σιγουρα θα γινει καλοs ” καραβοκυρηs” , αν κληρονομησει τιs ικανοτητεs του παππου του Νικου,τηs γιαγιαs τηs Βασωs και των γινιων του Λιζυs και Αποστολη! Παίρνοντας σαν ενθυμιο το μπαλονι με το αρχικο γράμμα του ονοματοs του “Ν”, που ειναι και αρχικο τηs νικηs , ευχήθηκα στο Νικόλα να ειναι πάντα νικητής, να πεταει παντα ψηλα σαν τα μπαλόνια του και να μην προσγειωθεί ποτε σε σκληρές πραγματικότητες σαν τις σημερινές…
Με τις υπέρ κομψές μαμα και Γιαγια του μικρού Νικόλα Λιζυ και Βασω Αλιδρομιτη!