Κάτι από Βενετία, με τα στοιχεία του μεσαιωνικού, της πολυτέλειας, της μεγαλοπρέπειας και του μυστηριακού, θύμιζε το φιλανθρωπικό αποκριάτικο Gala, που διοργάνωσε πρόσφατα ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο Μέγαρο Υπατία, που αποτελεί ένα κόσμημα στην καρδιά της Αθήνας και ένα από τα πιο εντυπωσιακά αστικά μέγαρα της μπελ επόκ!
Σε μια μαγική και χαρούμενη ατμόσφαιρα, στο Μέγαρο αυτό, που θυμίζει σπίτι ανακτορικού τύπου, με την εντυπωσιακή «παριζιάνικη» πρόσοψη, με τα «κεντημένα» αριστοτεχνικά ταβάνια, με τα καλαίσθητα βιτρό του, με τις μεγαλοπρεπείς  σκάλες, τα έπιπλα-αντίκες και τα σπάνια φωτιστικά, αντικείμενα και έργα τέχνης, οι μαρκησίες και οι πριγκίπισσες, οι λόρδοι και οι κυρίες επί των τιμών έμοιαζαν να είχαν βρει το παλατάκι που τους αρμόζει!

David Andrews, Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Saji Khoury, Αγγελική Τσάνη, Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, η υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής Κλεοπάτρα Τριανταφυλλίδου

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη των σεισμόπληκτων της Συρίας και της Τουρκίας και των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος.

Δρ. Φώφη Καμποσιώρα και Δρ. Γιώργος Παπαβασιλείου

Βάλυ Κατζιλιεράκη, Μαρία Λαγοπάτη, Άννα Αγγελοπούλου, Σίσσυ Παπαγεωργίου,,Ντορέτα Πατρινέλη, Νάταλι Κρεμπς.

Βάλη Κατζιλιεράκη, Φωτεινή Ουραουλίδου

Αγνή και Γιάννης Μαρμαρίδης

 

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τον χρυσό χορηγό την Οικογένεια Τσάνη, όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης, τους υποστηρικτές και τους συμμετέχοντες της βραδιάς.

Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, δρ. Άλκηστις Πρίνου.

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και Νάσια Παπαμανώλη, Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Γιάννης Σαχίνη

Βασίλης και Αλεξία Σαβράμης

Αλεξάνδρα Παράσχη, Κλεοπάτρα Τριανταφυλλίδου, υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής και Άντζελα Τριανταφυλλίδου 

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Έρση    Βότση, Μαρία Λαγομάτη,Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews

Η Επίτιμη Αντιπρόεδρος Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews αναφέρθηκε στο έργο προσφοράς του Lifeline Hellas και μετέφερε τις ευχές της Πριγκίπισσας Αικατερίνης που λόγω των υποχρεώσεων της στο εξωτερικό δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Η Άντζη Μαργαρίτη Andrews με τον ταλαντούχο γιό της Alexander Andrews

 Γιάννης Κοζανίδης, Αγγελική Τσάνη

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Έρση    Βότση, Μαρία Λαγομάτη,Άννα Αγγελοπούλου, Δρ. Άληστις Πρίνου Άντζη Μαργαρίτη Andrews

Μαργαρίτα Βαρθολομαίου, Δημοσθένης Δεσποτίδης, Alexander Andrews

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ, δωρεά του Begnis Catering, τρία ιταλικά κοκτέιλ, δωρεά της εταιρείας Καρούλιας και την υπέροχη διακόσμηση που επιμελήθηκε και προσέφερε η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide.

Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και Γιάννης Τρίκαρδος

Απόστολος Τρίκαρδος και Ιωάννα Δραζίνου

Παναγής Τρίκαρδος και Άννα Μαρία Σπηλιοπούλου

Άτζυ Μαργαρίτη Andrews, Βάλυ Κατζιλιεράκη

Μαρία Λαγομάτη, Τάτη Μπόκοτση

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Αγνή Μαρμαρίδη

Η χαρούμενη ατμόσφαιρα έφτασε στο αποκορύφωμά της όταν άρχισε να χορεύει αριστοτεχνικά ένα ζευγάρι επαγγελματιών χορευτών.
Το κέφι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές  ώρες, όταν οι συμμετέχοντες έφυγαν λαμβάνοντας εκλεκτά  δώρα που προσέφερε η εταιρεία Molton Brown.

Έρση Βότση, Αμαλία Παπαοικονόμου, Φωτεινή Ουραουλίδου

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Άννα Αγγελοπούλου

Νανά Dean, Πένυ Φύσσα, Αγνή Μαρμαρίδη, Πόπη Μπεγνή, Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Μαρίζα Λέκκα, Άννα Αγγελοπούλου, Βάλυ Κατζιλιεράκη

Έμη Τρίκαρδου

Νίκος Καραγκιαούρης

Αγγελική Τσάνη


Σίσσυ Παπαγεωργίου

Παναγιώτης Βαζαίος και Στέλλα Μάντζαρη


Nigel και Νανά Dean με τον γιο τους Charles

Αγνή Μαρμαρίδου, David Andrews, Λίλα Γκατσινάρη


Σίσσυ Παπαγεωργίου, Νάταλι Κρεμπς

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Επίτιμη Αντιπρόεδρο του Lifeline Hellas και τον γιο τους Αλέξανδρο. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος με την σύζυγο του Έμη, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο Γενικός Γραμματέας κος Γιάννης Σαχίνης, η ταμίας κα Νάσια Παπαμανώλη, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η κα Αλεξία Σαβράμη, ο κος Παναγής Τρίκαρδος και η κα Αγνή Μαρμαρίδη.

ΠΗΓΗ: studio panoulis