Κοσμοσυρροή επωνύμων στο party για την ονομαστική εορτή του  γνωστού συμβούλου επικοινωνίας και PR manager Γιάννη  Καζανίδη,  που έγινε στο Gypsy Jungle.

Γιάννης Καζανίδης, Τάρια Μπούρα, Γιώργος Μεσσάλας, Γιάννης Λίγκας

Το Gypsy Jungle, όλο ζωγραφισμένο στο χέρι από την ομάδα της Βίβιεν Δημητρακοπούλου που έχει φιλοτεχνήσει τα ωραιότερα μαγαζιά της Αθήνας, έρχεται να ταράξει τα νερά της καθημερινής  διασκέδασης γιατί γίνεται πρωτοπόρο παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερο και πολύ ενδιαφέρον μενού με ελληνικό sushi και μοναδικά tropical cocktails, σε έναν από τους ομορφότερους πλακόστρωτους πεζόδρομους του κέντρου, την Αιόλου, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της διασκέδασης, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Έλενα Βρετού, Νίκος Παπαδάκης

Σε μια λαμπερή βραδιά  πλήθος καλεσμένων από τη showbiz, τον επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο  έσπευσε να  δώσει τις θερμότερες ευχές στο Γιάννη Καζανίδη.

Γιάννης Καζανίδης, Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο κύπριος ερμηνευτής Σάββας Ισοβίτης, Τζωρτζίνα Αθανασίου

Οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν τα υπέροχα γλυκά των ζαχαροπλαστείων Fresh, απόλαυσαν τη μοναδική Stolichnaya που με την ιδιαίτερη και πολύ δροσιστική γεύση της ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους όπως επίσης και τα μοναδικά αναψυκτικά της Λουξ, ενώ η l ‘artigiano πρόσφερε εκλεκτά εδέσματα.


Στέλιος Κωνσταντινίδης, Νίνα Λοτσάρη

 

O Γιάννης Καζανίδης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και μοιράστηκε με τους καλεσμένους του τις προσδοκίες και τις ελπίδες για την καινούρια χρονιά, με τυχερή τη Γεωργία Σιακαβάρα.

Έλενα Κυρίτση, Χαράλαμπος Παπανικολάου, Γεωργία Σιακαβάρα

Την βραδιά έντυσε μουσικά ο γνωστός κύπριος ερμηνευτής Σάββας Ισοβίτης, με την πολύ ιδιαίτερη χροιά του να διασκεδάζει τους παρευρισκόμενους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Γιάννης Καζανίδης, Όλγα Καραβερβέρη

Ανάμεσα στους καλεσμένους διακρίναμε τους: Μάκη Τσέλιο, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Στράτο Τζώρτζογλου, Νίνα Λοτσάρη, Έλενα Βρετού, Τάρια Μπούρα, Πάρη Αμοργινό, Κωνσταντίνο Γέρου, Δημήτρη Γιώτη, Όλγα Καραβερβέρη,  Στέλιο Κωνσταντινίδη, Βασίλειο Κωστέτσο, Εύη Βατίδου, Γιώργο Μεσάλα, Τρύφωνα Σαμαρά, Δέσποινα Μοίρου και πολλούς ακόμα.

Γιάννης Καζανίδης, Σοφία Μαριόλα, Στράτος Τζώρτζογλου


Μαρία Βατοπούλου Καλαμάκη, Ελένη Αντωνιάδου

Πάρης Αμοργινός, Γιώργος Μεσσάλας, Κωνσταντίνος Γέρου


Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Δημήτρης Γιώτης

Βασίλειος Κωστέτσος, Νεκτάριος Σκαμνάκης, Έλενα Βρεττού

Αλέξανδρος Συρόπουλος (ιδιοκτήτης Mask), Άντζελα Ευρυπίδη

 

 

Μάκης Τσέλιος, Δήμητρα Κόντη, Γιάννης Παπαγιαννακόπουλος

Δέσποινα Μοίρου

Ο κύπριος ερμηνευτής Σάββας Ισοβίτης

Θάνος Βάγιος 

Εύη Βατίδου, Τρύφωνας Σαμαράς, Γιάννης Καζανίδης

Γιώργος Τσακμακίδης, Δημήτρης Στρέπκος

Ο γνωστός Pr manager Γιάννης  Καζανίδης