Οι πρώτες δροσιές του φθινοπώρου εξαφανίστηκαν μπροστά στη ζεστή ατμόσφαιρα που περιέβαλλε ανθρώπους που έχουν βάλει σκοπό ζωής  την προσφορά στο συνάνθρωπο και έγιναν λαύρα μετά την συγκινητική ομιλία που έκανε η Πριγκίπισσα Αικατερίνη στο πρόσφατο φιλανθρωπικό dinner του Lifeline Hellas! 


Άλκηστις Πρίνου, Ζήσης Μπουκουβάλας, Τατιάνα Στεφανίδου,  Νίκος Ευαγγελάτος 


Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε πρόσφατα φιλανθρωπικό δείπνο,  με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο εστιατόριο TwentyOne με σκοπό την στήριξη του νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου.


Πρίγκιπας Αλέξανδρος, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τoυ ο Υπουργός Υγείας κος Αθανάσιος Πλεύρης με την σύζυγο του, η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η ΑΕ Πρέσβης της Ιταλίας Patrizia Falcinelli και ο Πρύτανης κύριος Αθανάσιος Δημόπουλος με την σύζυγο του.

Ο Υπουργός Υγείας Αθανάσιος Πλεύρης ανάμεσα στη χρυσή χορηγό Αλεξία Μάντζαρη της AS Marine και στην κα Ελένη Μπούση, η οποία ετοιμάζει το δικό της γκαλά στο Σικάγο τον Νοέμβριο, για την ενίσχυση του Hippocratic Cancer Research Foundation, που σκοπό έχει την έρευνα για την αντιμετώπιση του καρκίνου!«Η κυρία Μπούση είναι μια Ελληνίδα που μας έχει κάνει περήφανους στο εξωτερικό…, είναι μια καταπληκτική Ελληνίδα που έχει κάνει θαύματα στην αντιμετώπιση του καρκίνου!… Είμαι και εγώ μέλος στο σωματείο της στο Σικάγο…» δήλωσε η Πριγκίπισσα Αικατερίνη στην εκδήλωση dinner του Lifeline Hellas, ενώ εξήρε και την προσφορά της Αλεξίας Μάτζαρη που είναι πάντα στο πλευρό της lifeline Hellas στηρίζοντας ανελλιπώς με χορηγίες το έργο της!

 

Την φιλανθρωπική βραδιά παρουσίασε η εξαίρετη δημοσιογράφος Αλεξία Κουλούρη, Προϊσταμένη του Τομέα Ενημέρωσης και Προβολής του Κοινοβουλευτικού έργου στην τηλεόραση της Βουλής.

 

David Andrews, ΄Αντζι Μαργαρίτη Andrews και Αλεξία Κουλούρη

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους χορηγούς, τους φίλους και τους υποστηρικτές του Lifeline.

Σίσσυ Παπαγεωργίου (sissysworld), Πρίγκιπας Αλέξανδρος

Ο Δρ. Ηρακλής Σαλβάνος, Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου μίλησε για την σημασία της δωρεάς που θα πραγματοποιήσει το Lifeline, την επέκταση της Μονάδας Νεογνών κατά 6 θέσεις και ευχαρίστησε για την μεγάλη βοήθεια που έχει προσφέρει το Lifeline Hellas στο νοσοκομείο.

Λίτσα Λάβδα

Λίζα Έβερτ, Δρ. Ηρακλής Σαλβάνος και Ειρήνη Βασιλοπούλου

Ο Υπουργός Υγείας κος Πλεύρης ευχαρίστησε την Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το Lifeline Hellas για την μεγάλη προσφορά τους στα κρατικά νοσοκομεία.

Φανή Λεβέντη, Σάντυ Μπήτρου, Ναταλία Φουρλή

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος απηύθυνε χαιρετισμό και ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλους τους φίλους του Lifeline για την εξαιρετική οργάνωση και την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Η χρυσή χορηγός Αλεξία Μάντζαρη της AS Marine, η κα Ελένη Μπούση και ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση και βοηθούν το έργο του Lifeline Hellas, τον Υπουργό Υγείας Κύριο Πλεύρη, την οικογένεια της και το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς επίσης και την χρυσή χορηγό του Lifeline Hellas κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine, που όπως είπε είναι πάντα στο πλευρό της lifeline Hellas στηρίζοντας ανελλιπώς με χορηγίες το έργο της! Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η Πριγκίπισσα Αικατερίνη για την Ελένη Μπούση Πρόεδρο  του Hippocratic Cancer Research Foundation, που σκοπό έχει την έρευνα για την αντιμετώπιση του καρκίνου, που ετοιμάζει το δικό της γκαλά στο Σικάγο τον Νοέμβριο.
«Η κυρία Μπούση είναι μια Ελληνίδα που μας έχει κάνει περήφανους στο εξωτερικό…, είναι μια καταπληκτική Ελληνίδα που έχει κάνει θαύματα στην αντιμετώπιση του καρκίνου!… Είμαι και εγώ μέλος στο σωματείο της στο Σικάγο…» δήλωσε χαρακτηριστικά η Πριγκίπισσα Αικατερίνη.

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Άτζυ Μαργαρίτη Andrews

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide.

Έμη Τρίκαρδου, Γιάννης Τρίκαρδος, ΑΕ Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα Patrizia Falcinelli


To κοινό μάγεψε με τις μελωδίες του στο πιάνο ο σπουδαίος μαέστρος Γιάννης Χατζηλοΐζου, και ο ταλαντούχος τενόρος Βασίλης Κούρτης.

Γιάννης Χατζηλοΐζου, Βασίλης Κούρτης.

Μάκης Κασνακίδης, Μαρίλια Βαζαίου, Φαίη Πεσκέση, Σπύρος Παπαδόπουλος

Τα δώρα της εκδήλωσης προσέφεραν οι εταιρείες Molton Brown και Anassa Organics.

 

Μπέττυ Βασιλείου, Βικτώρια Μπούση, Άννα Μαρία Σπηλιοπούλου, Παναγής Τρίκαρδος
 
Στο φιλανθρωπικό δείπνο παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και τον γιο τους Αλέξανδρο, ο οποίος συνείσφερε στην προσπάθεια της πετυχημένης βραδιάς με την καταπληκτική φωνή του τραγουδώντας το My way, η αδελφή της Πριγκίπισσας Κα Μπέττυ Ρουμελιώτη με την κόρη της Άννα Σούσση και την εγγονή της Μπέττυ Βασιλείου.
 

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Ελένη Μπούση( Πρόεδρος  του Hippocratic Cancer Research Foundation με έδρα το Σικάγο)

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο κος Γιάννης Σαχίνης, ο κος Παναγής Τρίακρδος, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η Δρ. Φαίη Πεσκέση, η κα Ρόη Κωσταντά και η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η κα Αριάδνη Αλεξιάδου και ο Επίτιμος Προέδρος κος Γιάννης Τρίκαρδος με την σύζυγο του Έμη.

Λέιλα Νεοφύτου, Βικτώρια Μπούση, Χάρις Κονδύλη, Ελένη Μπούση, Χριστιάνα Καρακίτσου

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: AS Marine, Rafnar Hellas, Medical Antiaging Center, Artemide, Evritos, Thesauri Caviar, Βίκος, Godibile, Beat bespoke events and services, Molton Brown, Anassa Organics, Φίλιππος Νάκας, Celia Kritharioti 5226.


Μπίλη Τζώρτζη, Φανή Λεβέντη, Σίσσυ  Παπαγεωργίου, Ευγενία Χραπανά 

Η δρ. Φώφη Καμποσιόρα με τον δρ. Γιώργο Παπαβασιλείου

Νανά Αγιοπετρίτη, Χριστίνα Δόγκα, Μπέτυ Ρουμελιώτη

Βικτώρια Μπούση, Ευγενία Χραπανά, Χάρις Κονδύλη, Μαρία Μάτσα, Ελένη Μπούση, Χριστίνα Καρακίτσου, Λένα Κολοκυθά, Ευριδίκη Σφακιανάκη

Γιώργος Κορμάς, Σίσσυ Παπαγεωργίου

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas dr.Ζήσης Μπουκουβάλας με την Αντιπρόεδρο dr. Άλκηστη Πρίνου

Αλεξία Μάτζαρη, Βικτώρια Μπούση, Ελένη Μπούση, Πρίγκιπας Αλέξανδρος

Ναταλία Φουρλή, Γιάννης Φουρλής

David Andrews, Μιμή Ντενίση, Τατιάννα Σταφανίδου, ΄Αντζι Μαργαρίτη Andrews

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Λίτσα Λάβδα

Φανή Λεβέντη, Πάνος Παναγιωτόπουλος

Μαρία Μάτσα, Ελένη Μπούση

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Ντάνα Στασινού

Ρένα Φλεβαράκη, Μαριάννα Βαλυράκη

Ελένη Μπούση, Χριστίνα Καρακίτσου

Σίσσυ Παπαγεωργίου, δρ.Άλκηστις Πρίνου

Ευριδίκη Σφακιανάκη, Νάνσυ Αγγελοπούλου

Αγγελική Αγγελίδη, Ναλίτα Καρρέρ

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Μόιρα Βασιλοπούλου, Αναστασία Παπά

Βάνα Μπάρμπα, Ελένη Παπαδοπούλου

Γιάννης Σαχίνης, Λίτσα Λάβδα

Όλγα Καραβερβέρη, Ιωάννα Καραβερβέρη

Βίκυ Κάβουρα

Μαρία Μάτσα, Ελένη Μπούση, Ευγενία Χραπανά, Ρένα Φλεβαράκη

Λία Καλκασινά

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Αλεξία Μάτζαρη, Ελένη Μπούση

Πάνος Ηλιόπουλος, Αλεξία Μάτζαρη

Χριστίνα Καρακίτσου

Χριστίνα Δόγκα, Μπέτυ Ρουμελιώτου

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Βικτώρια Μπούση

ΠΗΓΗ: studio panoulis