Και μετά από την ημέρα της γυναίκας, καιρός να σκεφτούμε και λίγο τον άντρα! Τον ριψοκίνδυνο άνδρα που ξεπερνά τα όρια! Γι αυτόν τον άντρα προορίζεται το νέο ανδρικό άρωμα Michael Kors Extreme Sky. Συναρπαστικό. Φρέσκο. Δυναμικό!

Το νέο ανδρικό άρωμα Michael Kors Extreme Sky αιχμαλωτίζει την αίσθηση του να πετάς, την αδρεναλίνη που αισθάνεσαι αψηφώντας τη βαρύτητα, τον ενθουσιασμό του να κατακτάς νέα ύψη.

Το Michael Kors Extreme Sky ξυπνά τις αισθήσεις με το φρέσκο, ξυλώδες blend του, ανοίγοντας με ένα μοναδικό μίγμα από δροσερές νότες μπαχαρικών και περγαμόντου, στην καρδιά του αρώματος συναντά κανείς το λεγόμενο ozonic accord, καθηλωτικές νότες που θυμίζουν τον ψυχρό αέρα που συνοδεύει μια βροχερή μέρα. Στη βάση του αρώματος το vetiver αντηχεί την φρεσκάδα που ενισχύει τα αρωματικά επίπεδα του Extreme Sky.

Το ντεγκραντέ μπλε προς λευκό χρώμα στο γυάλινο μπουκάλι του Extreme Sky παραπέμπει στον γαλανό ουρανό. Το χρώμα του βαθαίνει στα άκρα θυμίζοντας τις διαβαθμίσεις του μπλε στον ορίζοντα.

TOP NOTES: Cool Spice, Ροζ Πιπέρι, Κυπαρίσσι, Περγαμόντο MID NOTES: Ozonic Accord, Άρκευθος, Κέδρος

DRY NOTES: Vetiver, Clearwood, Musk