Το Callas Gastro Bar, δημιουργία του επιτυχημένου επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης Τζίμη Σταθοκωστόπουλου, υπόσχεται μοναδικές γεύσεις και αξέχαστες αναμνήσεις.

 

Θα το βρείτε στην καρδιά της πρωτεύουσας, επί της Αδριανού 3, να δίνει το δικό του ξεχωριστό στίγμα στον έναστρο ουρανό της πόλης.

Στο Callas Gastro Bar θα ανακαλύψετε έναν κόσμο γαστρονομικών θαυμάτων, δια χειρός του καταξιωμένου chef Θανάση Ζαφειρόπουλου -φυσικά με τη βοήθεια της Ντόρις Λαμπροπούλου-, από νωρίς το πρωί για μια απολαυστική εμπειρία brunch, μέχρι αργά το βράδυ, προσφέροντας μια εξαιρετική ποικιλία από cocktails που θα δελεάσουν τους γευστικούς σας κάλυκες.

Ο γνωστός chef Θανάσης Ζαφειρόπουλος με τον επιτυχημένο επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Callas Gastro Bar, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο

Στον καλαίσθητο και κομψό χώρο του Callas Gastro Bar, αφιερωμένο σε μια από τις πιο συγκλονιστικές φωνές όλων των εποχών, αυτή της Μαρίας Κάλλας, θα γευτείς τον πολιτισμό μέσα από τη γαστρονομία και την τέχνη.Με την ουσία από το παρελθόν και τη γεύση της καλτ το Callas Gastro Bar προσφέρει πολλούς λόγους για να το επισκεφθείς ξανά και ξανά.

 

Αδριανού 3, Αθήνα 105 55
2103235016