Το πρώτο αυθεντικό οικογενειακό γεύμα Farma Mykonos by Francesco Maccapani Missoni πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Φτελιά Μυκόνου.
 
Φραντζέσκο Μακαπάνι-Μισόνι.
 
 
Ο Francesco Maccapani Missoni, γιος της Angela Missoni Creative Director της Missoni, σέβεται την παράδοση και την υγιεινή διατροφή, και με το βιβλίο του The Missoni Family Cookbook, καταγράφει την παράδοση της οικογένειας, συλλέγει και φέρνει τις καλά φυλαγμένες οικογενειακές συνταγές μέσα από το βιβλίο του για πρώτη φορά στην κουζίνα του κάθε ανθρώπου, κάνοντας την μοναδική όπως και το στυλ των Missoni.
 
Χρήστος Καρβούνης, Φραντζέσκο Μακαπάνι-Μισόνι, Μαρίνα Βερνίκου, Calliope.
 
Η Οικογένεια Missoni ζει μια ζωή γεμάτη χρώμα, πολυτέλεια και ταυτόχρονη χαλαρότητα. Ένα γεύμα με την οικογένεια Missoni είναι ένα καλειδοσκόπιο γεύσεων, αισθήσεων και χρωμάτων.
Βασίλης Πατέρας, Μελίνα Τραυλού, Νίκος Κούλης.
 
Για πάνω από 12 ώρες ο Francesco Maccapani Missoni μαγείρεψε μαζί με τον chef της Φαρμας, Χάρη Κόσσυφα, συνταγές από το βιβλίο του The Missoni Family Cookbook για όλους όσους από όλον τον κόσμο παραβρεθήκαν στη Φάρμα και δοκίμασαν τις αληθινές Missoni γεύσεις, της οργανικής κουζίνας.
 
Νεκτάριος Νικολόπουλος, Στέλιος Καφαντάρης , Φραντζέσκο Μακαπάνι-Μισόνι, Χριστίνα Νικολοπούλου.
 
Το βιβλίο The Missoni Family Cookbook θα μπορείτε να το βρείτε μέχρι τον Σεπτέμβριο στη Φάρμα (Φτελιά – Μύκονος), όπως και κάποιες από τις συνταγές του στο μενού της Φάρμας με την υπογραφή του Francesco Maccapani Missoni.
Φραντζέσκο Μακαπάνι-Μισόνι, Λάκης Γαβαλάς.
 
Η Φάρμα Μύκονος ευχαριστεί πολύ το Mykonos Pearls για τη φιλοξενία και την εταιρία Avant Tales Ltd για την επικοινωνία.
Μαριάννα Λαλαούνη, Παντελής Δήμας.
Καρολίν Ντεκισέρ, Φραντζέσκο Μακαπάνι-Μισόνι.
Φραντζέσκο Μακαπάνι-Μισόνι, Χάρης Κόσσυφας (σεφ Φάρμα Μύκονος
Τζέιντ Τζάγκερ με την παρέα της.
Καρολίν Ντεκισέρ, Άρτζι Θεοφίλης.