Η BRB Creative Concepts, στα πλαίσια του THE END Concept διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο διαδραστικό Φεστιβάλ για ενήλικες και εφήβους, στις εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Μαρούσι.

 Το THE END – THE FESTIVAL EDITION έφερε κοντά νέους και μεγάλους και αποτέλεσε έμπνευση και έμπρακτη εφαρμογή των τριών αξιών του THE END Concept, την κατανόηση, την αποδοχή, την αγάπη.

 

Έλενα Γεωργανά (BRB Creative Concepts)
Curator και παρουσιάστρια THE END – THE FESTIVAL EDITION

15 εμπνευστικές ομιλίες (THE END Talks), 20 ειδικοί ομιλητές και άνθρωποι με σημαντικά βιώματα γύρω από το κάθε θέμα του THE END, ταξίδεψαν το κοινό σε ένα κόσμο όπου όλα είναι εφικτά και μας έδειξαν πως όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες στη ζωή, πάντα υπάρχει τρόπος να τις ξεπεράσουμε και να τις κάνουμε μοναδική δύναμή μας!

Παράλληλα με τις ομιλίες, πραγματοποιήθηκαν ειδικά σεμινάρια (THE END Workshops), στη διάρκεια των οποίων οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στα ζητήματα του ενδιαφέροντός τους και να μάθουν πρακτικούς τρόπους αντιμετώπισής τους. Τα 8 workshops επιμελήθηκαν η ομάδα της Ράνιας Θρασκιά στοΚέντρο Προσωπικής & Οικογενειακής Εξέλιξης και η Αναστασία Καραγιαννοπούλου, η νευροψυχολόγος-συγγραφέας του βιβλίου THE END.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν πάνω από 100 έφηβοι και ενήλικες, γονείς ή μη, και επαγγελματίες διαφόρων κλάδων με άμεσο ενδιαφέρον στις θεματολογίες μας.

Όλοι οι ομιλητές μοιράστηκαν σημαντικά στοιχεία για τα 12 σύγχρονα θέματα του THE END, ενημερώνοντας το κοινό για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να δράσουν προληπτικά, όπως η Ξένια Κούρτογλου που εντυπωσίασε με την ομιλία της σχετικά με τα αποτελέσματα της Πανελλαδικής Έρευνας της Focus Bari, ο Σταύρος Θεοδωρακόπουλος (για τον Εθισμό στις Οθόνες και τους Κινδύνους του Ίντερνετ, μέσω του οργανισμού Διάδραση), η Νικολέττα Πικραμένου (για τα Στερεότυπα Φύλου και τα Ανθρώπικα Δικαιώματα που σχετίζονται με αυτά), η Δωροθέα Λοϊζου (για τους τρόπους που μας οδηγούν σε κάθε είδους Εξάρτηση) και ο Λεωνίδας Παναγιώτου (για το πώς μπορούμε να διαχειριστούμε την Κατάθλιψη).

Οι ομιλητές και υποστηρικτές του Φεστιβάλ THE END, Μαρία Μπόζογλου (ITALY Lines SA), Γιώργος Καπανίρης (NSS), Έλενα Γεωργανά (BRB Creative Concepts), Ράνια Θρασκιά (Κέντρο Προσωπικής & Οικογενιακής Εξέλιξης), Λευτέρης Αντωνόπουλος (Elegant SA), Ελένη Μίχαλου (Diastasis SA), Διονύσης Αμμολοχίτης (Manifest), Ξένια Κούρτογλου (Focus Bari)

Η πλειοψηφία των ομιλητών συγκίνησε με ιστορίες που ήταν εμπνευσμένες από προσωπικά βιώματα, όπως αυτή της coach Χρύσας Φραγκοπούλου (η οποία μίλησε για το Φόβο και την Ανασφάλεια για το Μελλον), της Βαλεντίνας Κόρδη (που συγκλόνισε μιλώντας για το θέμα της Ενδοοικογενειακής Βίας), του Παναγιώτη Μπαρμπαρήγου (που ανέπτυξε την προσωπική του έμπνευση μέσα από την ενηλικίωση ενός… Αιώνιου Παιδιού) και της γνωστής stand up comedian Χρύσας Κατσαρίνη (σε μία προκλητική ομιλία για το Bullying).

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν οι ομιλίες της Ράνιας Θρασκιά (που έθιξε το σύγχρονο ζήτημα των Επιφανειακών Σχέσεων, ως βασικό αίτιο των περισσοτέρων σύγχρονων προβλημάτων), το πάνελ των 5 σημαντικών CEOs (Διονύσης Αμμολοχίτης, Λευτέρης Αντωνόπουλος, Ξένια Κούρτογλου, Ελένη Μίζαλου, Μαρία Μπόζογλου) που μας εξήγησαν πως η επιτυχία δεν είναι τίποτε άλλο από την επίτευξη της ευτυχίας, καθώς και η μοναδικής αμεσότητας ομιλία της συγγραφέος Ρενέ Στυλιαρά (η οποία προκάλεσε τη σκέψη μας γύρω από το φαινόμενο του Ρατσισμού).

Το φεστιβάλ έκλεισε με μία ανατρεπτική συζήτηση μεταξύ του profiler / ψυχοθεραπευτή Νίκου Φραγκιά και του γνωστού ηθοποιού και ενεργού οικολόγου Γιώργου Χρανιώτη (οι οποίοι μας μίλησαν για την επιτακτική ανάγκη της προστασίας του πλανήτη μας) καθώς και με μία κατάθεση ψυχής από την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία μοιράστηκε για πρώτη φορά ανοιχτά τη δική της δυνατή εμπειρία από την Επιρροή των Social Media.

 

Η Κατερίνα Γκαγκάκη σε μία εκ βαθέων συζήτηση με την Έλενα Γεωργανά στη σκηνή του THE END Festival.

Η Ράνια Θρασκιά συνομιλεί με τον Γιώργο Πρωτόπαπα από τα Παιδικά Χωριά SOS, λίγο πριν την έναρξη του Φεστιβάλ.

 

 

Η γνωστή συγγραφέας Ρενέ Στυλιαρά και η stand up comedian Χρύσα Κατσαρίνη στη σκηνή του THE END Festival

Ο Νίκος Φραγκιάς (Dynamic Equilibrium System) και ο Γιώργος Χρανιώτης στη σκηνή του THE END Festival.

Curator και συντονίστρια του Φεστιβάλ THE END, ήταν η Έλενα Γεωργανά, εμπνεύστρια και δημιουργός του.


Η Έλενα Γεωργανά (BRB Creative Concepts) με την Αναστασία Καραγιαννοπούλου και την Κατερίνα Γκαγκάκη.

To Φεστιβάλ “στόλισε” η μεγαλύτερη κατασκευή 3D Printing, στην Ελλάδα, μία αναπαράσταση του Δέντρου της Ζωής όπως αυτό απεικονίζεται στο λογότυπο του THE END, ευγενική προσφορά της εταιρείας GET3D.

Η Έλενα Γεωργανά (BRB Creative Concepts) με τη Ράνια Θρασκιά και τον Παναγιώτη Βογιαρίδη (Get3D) μπροστά στην εντυπωσιακή αναπαράσταση του λογότυπου του THE END Concept, σε μία μοναδική κατασκευή τρισδιάστατης εκτύπωσης του Δέντρου της Ζωής.


To
 THE END Concept με τις δράσεις του, καθώς και
από τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου THE END στηρίζει το σπουδαίο έργο των Παιδικών Χωριών SOS

Οι χώροι του Μητροπολιτικού Κολλεγίου “ντυμένοι” με τον παραμυθένιο κόσμο του THE END Concept και η προσέλευση του κόσμου ενθουσιώδης!

 

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του το πρώτο διαδραστικό THE END Concept – THE FESTIVAL EDITION με την πολύτιμη στήριξη φοιτητών-εθελοντών!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ THE END Concept:

Το THE END Concept, είναι ένα δυνατό όραμα που φιλοδοξεί να γίνει μία ετήσια γιορτή της νεανικής δυνατότητας, μέσω διαφορετικής έμπνευσης κάθε χρόνο.

Το THE END Concept, σχεδιάστηκε από την εταιρεία BRB Creative Concepts με έναν τρόπο πέρα από τα συνηθισμένα και με συναρπαστικό περιεχόμενο και με σκοπό να δημιουργηθεί ένας καλύτερος κόσμος για όλους!

To THE END Concept με τις δράσεις του, στηρίζει το σπουδαίο έργο των Παιδικών Χωριών SOS.