• Για ακόμα μία χρονιά, το «Σπίτι του Μάνα» θα δώσει το παρόν με τη δική του ομάδα στο 11ο Race for the Cure,την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου. Γίνετε μέλος της ομάδας του στέλνοντας DM ή e-mail στο [email protected] για να δηλώσετε συμμετοχή.

Σχετικά με το ΜΑΝΑ:

Το Σπίτι του ΜΑΝΑ είναι ένα οίκημα, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ρηγίλλης 10, για τη φροντίδα και υποστήριξη γυναικών που χτυπήθηκαν από καρκίνο του μαστού και από κάθε μορφής γυναικολογικούς καρκίνους.

Όραμα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΜΑΝΑ και της ιδρύτριας κυρίας Randa Ghandour είναι να εμπνεύσει την ελπίδα σε κάθε γυναίκα που μάχεται ή έχει κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο, καθώς και να εμφυσήσει τη θετική σκέψη και τη δύναμη της ζωής μέσα από την αγάπη του εαυτού της και του δεσμού της με την οικογένειά της.

Το Σπίτι του ΜΑΝΑ είναι ένα οίκημα διαμορφωμένο κατάλληλα, για να παρέχει δωρεάν υπηρεσίες φροντίδας που θα βοηθήσουν στην αποκατάστασή της και την επανασύνδεση της κάθε γυναίκας με τον κανονικό ρυθμό ζωής, όπως πριν την εμφάνιση της νόσου.

Παράλληλα, η διαρρύθμιση και η διακόσμησή του προσομοιάζoυν με αυτή ενός ζεστού σπιτικού, ώστε να μεταδώσει στην κάθε φιλοξενούμενη την αίσθηση της χαλάρωσης, της φροντίδας, με πλήθος υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις δικές της ξεχωριστές ανάγκες, βάσει ιατρικής ένδειξης, με απόλυτη διακριτικότητα και εχεμύθεια, από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι:

Ψυχολογική – Ψυχοκοινωνική Συμβουλευτική και Υποστήριξη

Φυσιοθεραπευτική Συμβουλευτική και Υποστήριξη

Διατροφικές Συμβουλές

Υπηρεσίες Φροντίδας Προσώπου και Σώματος

Προγράμματα Σωματικής & Πνευματικής Άσκησης

O Oργανισμός ΜΑΝΑ είναι μία νέα μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε με αφορμή την προσωπική εμπειρία ιδρυτικού στελέχους του οργανισμού με τον καρκίνο του μαστού και τη νίκη της στη μάχη της με τη νόσο.

Μέσα από αυτήν την προσωπική διαδρομή εντοπίστηκαν πολλά δύσκολα ζητήματα που επηρεάζουν σοβαρά την ποιότητα της καθημερινής ζωής των γυναικών με αποτέλεσμα τη δημιουργία του Οργανισμού που έχει ως στόχο τη φροντίδα και υποστήριξη γυναικών με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-7295 546