Το
άρωμα των Χριστουγέννων μύρισε πιο όμορφα και πιο έντονα με το υπέροχο φιλανθρωπικό δείπνο που οργανώνει εδώ και χρόνια ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas, με το οποίο είναι άρρηκτα συνυφασμένα τα Χριστούγεννά μας!

Δρ. Άλκηστις Πρίνου, ΑΒΥ Πρίγκιπας Αλέξανδρος και Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας


Νάσια Παπαμανώλη, Δήμητρα Θεοχάρη, ABY Πρίγκιπας Αλέξανδρος και Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Χάρης Θεοχάρης

Η χρυσή χορηγός Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου

Άτζυ Μαργαρίτη Andrews, Αγνή Μαρμαρίδη, Θεοδώρα Βρούτση

Η επιβλητική ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», το γιορτινό και καλαίσθητο art de la table της καλόγουστης Έμυς Τρίκαρδου, τα κάλαντα που τραγουδούν χορωδίες, η παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης, οι ομιλίες τους που τονίζουν την χαρά της προσφοράς, τα τραγούδια του εγγονού τους Αλέξανδρου που τα ερμηνεύει μέσα από την καρδιά του, οι χορηγίες ανθρώπων που έχουν στο DNA τους την φιλανθρωπία, το υπέροχο menu με decor χριστουγεννιάτικα δεντράκια, η live γιορτινή μουσική από εξαίρετους ερμηνευτές,  όλα αυτά μας συμπαρέσυραν σε ένα γιορτινό κλίμα και μια κατανυκτική ατμόσφαιρα προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης, που αποτελεί άλλωστε  το κατ εξοχήν χαρακτηριστικό της γέννησης του θεανθρώπου, των Χριστουγέννων!

Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, Δήμητρα Θεοχάρη, Δρ. Άλκηστις Πρίνου, Χάρης Θεοχάρης

Ειρήνη Βασιλοπούλου, Χρυσάνθη Λεμού, Λίτσα Λάβδα


Οι Αλεξία και Βασίλης Σαβράμης, δωρητές μιάς θερμοκοιτίδας

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Πριγκίπισσα Αικατερίνη

 

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε πρόσφατα για 18η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του, υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Έλενα Βρετού, Μαρίνα Οφλούδη Γιαβρόγλου, Λουκία Κεφαλογιάννη


Ιωάννα και Βασίλης Δράγνης

Έρση και Γιώργος Τσακίρογλου με την Δρ. Φώφη Καμποσιώρα και τον Δρ. Γιώργο Παπαβασιλείου

Μαριλένα και Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Στέλλα Αλεξία Μάτζαρη

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Χάρης Θεοχάρης

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του νεογνολογικού τμήματος του Πανεπιστημιακού Γενικού νοσοκομείου «Αττικόν» με την προσφορά θερμοκοιτίδων. 


Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Λίλιαν Βιλδιρίδη, David Andrews

Ελίζα Βόζεμπεργκ

Η Μαρία Πολύζου με την κόρη της Αγάπη

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Χρυσάνθη Λεμού

Ντάνα Στασινού και Ελένη Βαχάρη

 


Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους.


Λίτσα Λάβδα, Ειρήνη Νταιφά

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Νιόβη Καλλέργη

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου κατά την διάρκεια της χρονιάς και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες της βραδιάς.  

Ιωάννα Δράγνη, Βασιλική και Παρέσσα Μαρμαρίδη

Αρμόδιος και Δέσποινα Γιαννίδη

Με την Ιωάννα Δράγνη και την Μπίλη Τζώρτζη

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού Κύριος Μάριος Θεμιστοκλέους, ευχαρίστησε το Lifeline για την μεγάλη του προσφορά στα κρατικά νοσοκομεία.


Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Ηρώ, Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, Νάσια Παπαμανώλη

Μάριος Θεμιστοκλέους με την σύζυγο του Τζούλη Κύρου, Δρ. Ντόρα Δημοπούλου Ψαλτοπούλου και Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη

Η Σίσσυ Παπαγεωργίου, η δρ.Ντόρα Ψαλτοπούλου, η χρυσή χορηγός  Στέλλα Αλεξία Μάτζαρη και η δρ.Φώφη Καμποσιόρα

Τους παρευρισκόμενους συγκίνησε ιδιαίτερα η  Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στην αξία της αγάπης και της προσφοράς στην ζωή και ευχαρίστησε τους χρυσούς χορηγούς του Lifeline Hellas, την κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, την κυρία Ελένη Μπούση, την Οικογένεια Τσάνη, τον κύριο Βασίλη Μέρμηγκα Αρκουδέα και την κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου.

Λίλα Μερτζάνη και Ρένα Βασιλάκη

 Δημήτρης Ανδρέου & Βασίλης Κολοτούρος


Λία Παπαποστόλου, Αγνή Μαρμαρίδου

Σίσσυ Παπαγεωργίου, δρ. Βαρβάρα Γελαδάκη, δρ.Άτζυ Μαργαρίτη Andrews, δρ. Άλκηστις Πρίνου

Στο κάλεσμα της Πριγκίπισσας Αικατερίνης για την δωρεά θερμοκοιτίδων ανταποκρίθηκαν ο κος Βασίλης και η κα Αλεξία Σαβράμη, που διακρίνονται για το βαθύ αίσθημα προσφοράς και για την έντονη φιλανθρωπική τους δράση  και ο Δρ. Ιωάννης Πατινιώτης, με αποτέλεσμα να προσφερθούν 2 ακόμη θερμοκοιτίδες για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν»!

Ελένη Βάρσου, Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Κωνσταντίνα Μπεθάνη

Με την Βαρβάρα Γελαδάκη, τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας Χάρη Θεοχάρη και την σύζυγό του Δήμητρα Θεοχάρη

 Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι του Αλέξανδρου Andrews, του ταλαντούχου εγγονού της Πριγκίπισσας και συνεχίστηκε με την εξαιρετική μουσικό και ερμηνεύτρια Ηρώ η οποία μάγεψε τους παρευρισκόμενους με την υπέροχη φωνή της


Αλέξανδρος Andrews

Ηρώ

Επίσης, απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση που επιμελήθηκε η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide

Με τις Εύη Περιστέρη, Ελένη Σουρή, Μπίλη Τζώρτζη

Έρση Τσακίρογλου, Χρυσάνθη Λεμού, Ειρήνη Βασιλοπούλου

Νάσια Παπαμανώλη και Παναγιώτης Αντωνακόπουλος

Άρια Δάγκλα και Απόστολος Μούργος

 

 

Οι συμμετέχοντες έλαβαν υπέροχα δώρα από τις εταιρείες Kerastase, Mesoesthetic, Λάβδας και καθώς και τα όμορφα γούρια του εργαστηρίου Βαρσάκης.

Με την Λουκία Κεφαλογιάννη και τον Χάρη Τσιμόγιαννη

Άννα Αγγελοπούλου, Αρετή Αγγελίδου Στασινοπούλου, Τόνια Αράχωβα, Δήμητρα Θεοχάρη

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, Επίτιμη Αντιπρόεδρο του Lifeline Hellas και τον γιο τους Αλέξανδρο. 

Αλίς Δικαίου, Ντάνα Στασινού, Ελένη Βαχάρη

Με την Ειρήνη Νταιφά

Αμαλία Παπαοικονόμου, Νάταλη Κρέτση

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας,  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, η Νάσια Παπαμανώλη, ο Γιάννης Σαχίνης, η Αλεξία Σαβράμη, η Έρση Τσακίρογλου, ο Παναγής Τρίκαρδος, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η κα Ιωάννα Δράγνη και η Ρόη Κωσταντά.

Ρίτα Μωραϊτάκη και Εύα Χιώτη

Με τους χορηγούς του Life line Hellas Αλεξία και Βασίλη Σαβράμη, που δώρισαν μια θερμοκοιτίδα

Η Ντέμη Βερνίκου, η Δήμητρα Θεοχάρη, η δικηγόρος Ντορέττα Πατρινέλη, η Άννα Αγγελοπούλου και η Αρετή Αγγελίδη Στασινοπούλου

Η οικογένεια Μαρμαρίδη

Με την Δήμητρα Θεοχάρη

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εργασία Άδωνις Γεωργιάδης με την σύζυγο του Ευγενία Μανωλίδου,    ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης με την σύζυγο του Δήμητρα, ο Υφυπουργός Υγείας Μάνος Θεμιστοκλέους με την σύζυγο του Τζούλη Κύρου, η Γενική Γραμματέας Υγείας Λίλιαν Βιλδιρίδη, ο Επίτιμος Πρόξενος της Σερβίας στην Κύπρο  Κύπρος Ηλιάδης και η σύζυγος του Χαρά, η αντπεριφερειάρχης Λουκία Κεφαλογιάννη, η Περιφερειακή Σύμβουλος και Πρόεδρος ΕΚΑΠΤΥ Ρίτα Μωραϊτάκη, η πρωταθλήτρια μαραθωνοδρόμος και Πρέσβης του Lifeline Μαρία Πολύζου με την κόρη της Αγάπη.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, συμπαρουσιάστρια της βραδιάς

Πέτρος Παπάς, Γιάννης Τρίκαρδος

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Θεοδώρα Βρούτση

Εξάλλου, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η χρυσή χορηγός Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη με την μητέρα της Νένα Παπαμανωλοπούλου, οι χρυσοί χορηγοί Ιωακείμ Τσάνης, η Ιωάννα Ν. Βαρδινογιάννη, ο Νίκος Ποιμενίδης και η Αγγελική Κουζούμη, ο Βασίλης και η Ιωάννα Δράγνη, ο Βασίλης Σαβράμης. 

Λίτσα Λάβδα

Με την Έλενα Βρετού

ο χρυσός χορηγός Ιωακείμ Τσάνης και ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας

Παρευρέθησαν, επίσης, ο Στέλιος και η Λίτσα Λάβδα, η Χρυσάνθη Λαιμού, η Ειρήνη Βασιλοπούλου, η Μαρίνα Γιαβρόγλου με την εγγονή της Μαρίνα, η Λίζα Βόζεμπεργκ, η Σίσσυ Παπαγεωργίου, η Νιόβη Καλλέργη, η Μπίλη Τζώρτζη, ο βουλευτής Φλώρινας Σταύρος Παπασωτηρίου, η Δρ. Ντόρα Ψαλτοπούλου Δημοπούλου, ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης με την σύζυγο του Μαριλένα, ο Γιώργος Τσακίρογλου, Νάσος και Λία Παπαποστόλου, Θανάσης και Τάνια Βιλδιρίδη, η Εύη Περιστέρη, η Πηνελόπη Τρύφων, ο Πέτρος Παππάς, η Ειρήνη Νταϊφά, η Θεοδώρα Βρούτση, ο Ιωάννης και η Αγνή Μαρμαρίδη με τα παιδιά τους, ο Παναγιώτης και η Αναστασία Μαρμαρίδη, η Ελένη Βαχάρη, η Ρένα Βασιλάκη, η Ελένη Aζά, η Βαρβάρα Γελαδάκη, η Ντάνα Στασινού, η Αλίς Δικαίου, η Έλενα Βρετού, η Τόνια Αράχωβα, η δικηγόρος Ντορέτα Πατρινέλη, η Αρετή Αγγελίδου Στασινοπούλου, η Άννα Αγγελοπούλου, η Ντέμυ Βερνίκου, η Νάταλι  Κρέτση, η Αιμιλία Παπαοικονόμου,  η Μελίνα Βιγκοπούλου, η Αγγελική Κουτούλια, ο Μάριος Καρνέσης με την σύζυγο του Τζόρτζια, ο Γιώργος Καλλέντζης, η Άρια Δάγκλα και ο Απόστολος Μούργος,  ο Νίκος και η Άννα Ευθυμιάδη, η Βίκυ Ρούσσου, ο Γιάννης Καζανίδης, ο Αρμόδιος και η Δέσποινα Γιαννίδη, ο Μάρκος Σιγάλας, ο Μάνος και η Δρ. Έλενα Βελάνη, η Ντέμη Βερνίκου, η Τάτη Μπόκοτση, ο Πάνος Αμανατίδης, ο Δημήτρης Ανδρέου, η Ελένη Αποστόλου, η Λήδα Θωμάκου, η Ειρήνη Schultz – Nielsen, ο Erik Schultz – Nielsen, η κα Ντόρα Βάρδα, η Άννα Κουντούρ, η Μαρία Γαρμπή και πολλοί άλλοι.

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Άννα Αγγελοπούλου, Αρετή Αγγελίδου Στασινοπούλου, Τόνια Αράχωβα

Γιάννης Σαχίνης, Ιωάννα Ν. Βαρδινογιάννη και Dan Hinenson

Χρυσοί Χορηγοί Lifeline Hellas:
A.S. Marine LTD., Οικογένεια Τσάνη, Ελένη Μπούση, Αικατερίνη Παναγοπούλου, Βασίλης Μέρμηγκας Αρκουδέας, Rex Maughan Forever Giving Foundation

Με τον Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη

Αγγελική Κουζούμη και Νίκος Ποιμενίδη

Χορηγoί Εκδήλωσης:
ΤΕΧΑΝ Περιβαλλοντική Διαχείριση, Motor Oil, DOME Consulting Firm, Navios Maritime Holdings, Papapostolou Healthcare Technologies, ELPEN, J. Safra Sarasin, Varsakis Jewellery, Elit Stolichnaya, Kerastase Paris, ΒΙΚΟΣ, GOLD 23 Carat, Domaine Agrovision, mesoestetic Pharma Group, ΛΑΒΔΑΣ, Bodyhealth Center, Savramis, Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία, Ιωάννης Αιμ. Κοτσώνης, Max Perry Handmade Chocolates, GEON environmental consultants, DNA centers, Dr. Boukouvalas, Margariti Dental Clinic, GPI Insurance & Investments, Μαρμαρίδης Έπιπλα, Majd Samaan, JGK & Associates, Artemide, Davlas & Partners, Α. Αγγελίδη, Λήδα Θωμάκου, Οδοντική Ανάπλαση, Podimatas Group, PartyCode Bespoke Parties& Events.

Με την Τόνια Αράχωβα

Νανά Αγιοπετρίτου

Ντάνα Στασινού

Με την Τάτη Μπόκοτση

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης

Τα δώρα της λαχειοφόρου προσέφεραν οι:
Hotel Grande Bretagne Athens, Divani Collection Hotels, Kinsterna Hotel Monemvasia, Mar-Bella Collection, St. George Lycabettus, HotelBrain, Anemolia Mountain Resort Domotel Arachova, Petra & Fos Boutique Hotel & Spa, Zante Hospitality Group, Litohoro Olympus Resort Villas & Spa, SAY Hotel, Golf Prive Glyfada – Colonial, Μαρμαρίδης Έπιπλα, Spirito Rosa, Όλγα Καραβερβέρη, Iordanis Jewelry, EPONYMO, Thalassa Collection, BERCO, Notos Com., Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου, Κτήμα Γεροβασιλείου,
Οινότρια Γη – Μουσείο Οίνου Κώστα Λαζαρίδη, Coco-Mat, Callas Gastro Bar, Namor all day restaurant.

Πηγή: studio panoulis, sissysworld