Με συγκινητικά μεγάλη προσέλευση κόσμου, που ήρθε για να στηρίξει τα παιδιά με καρκίνο, πραγματοποιήθηκαν τα Χριστούγεννα το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στο Ξενοδοχείο SEMIRAMIS!

ΕΜΙΛΥ ΒΑΦΕΙΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΓΚΑ-ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΝΙΑ ΝΤΕΛΟΥ, ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΑΡΚΟΥΖΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΝΕΛΙΑΝ, ΑΛΙΝΑ ΜΙΝΕΤΤΑ, ΝΑΣΙΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΥΣΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

Η μεγάλη αγκαλιά που άνοιξε για ακόμα μια φορά η ελληνική κοινωνία στο έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ στέλνει το πιο φωτεινό και ελπιδοφόρο μήνυμα ότι το όραμα της Ιδρύτριας του Σωματείου Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη παραμένει πιο δυνατό από ποτέ.

ΕΜΙΛΥ ΒΑΦΕΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΝΕΛΙΑΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές αγάπης και προσφοράς στο πιο ζεστό bazaar της πόλης, το οποίο αποτελεί πια έναν ετήσιο θεσμό κοινωνικής αλληλεγγύης.

ΑΛΙΝΑ ΜΙΝΕΤΤΑ, ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΝΕΛΙΑΝ, ΕΛΕΝΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το γούρι του Συλλόγου για το 2024, που είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά και ιδιαίτερα γούρια στην ιστορία του Συλλόγου, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών του Bazaar.  Πρόκειται για μια αναπαράσταση του  Πολικού Αστέρα (“Northern Star”) ο οποίος συμβολίζει για την ΕΛΠΙΔΑ την παντοτινή πυξίδα αληλεγγύης. 

ΠΕΓΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΝΑΝΤΙΑ ΙΓΓΛΕΖΗ

 

Είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Ιδρύτριας του Σωματείου, Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, η οποία θα είναι για πάντα το φωτεινό αστέρι που θα καθοδηγεί την ΕΛΠΙΔΑ στο δρόμο της αγάπης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ

 

Το γούρι είναι σχεδιασμένο από την Αντιπρόεδρο του Σωματείου κυρία Μαριάννα Λαιμού και κατασκευασμένο από τo κοσμηματοπωλείο «SERKOS». 

ΑΛΙΝΑ ΜΙΝΕΤΤΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

Όλα τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν για την στήριξη των σκοπών του Σωματείου.

ΕΛΕΝΑ ΜΑΚΡΗ, ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι επισκέπτες του Bazaar στήριξαν με τις αγορές τους το περίπτερο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», ενώ πολύ μεγάλος αριθμός επισκεπτών είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» γύρω από την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, να γίνει εθελοντής δότης ή ακόμα και να συμβάλει στην τυποποίηση ενός δείγματος εθελοντή δότη μέσω του Προγράμματος «Υιοθέτησε ένα δείγμα».

ΕΛΖΑ ΠΑΤΣΑΔΕΛΗ ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ

Ιδιαίτερα ξεχωριστή ήταν η έναρξη του φετινού Bazaar με τις παιδικές φωνές της Χορωδίας του Δημοτικού Σχολείου του Κολλεγίου Αθηνών, μέλη του ELPIDA Junior, που τραγούδησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες, προσφέροντας χαμόγελα συγκίνησης στους παρευρισκόμενους, ενώ σημαντική ήταν η παρουσία του ραδιοφωνικού σταθμού MyRadio 104,6 και της εκπομπής “The Mappes Show”, του Δημήτρη Ουγγαρέζου και των συνεργατών του, που εξέπεμπαν ζωντανά από τον χώρο του Bazaar, στο πλαίσιο του 7ήμερου ραδιομαραθωνίου για την «ΕΛΠΙΔΑ».

ΦΑΙΗ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ, ΧΡΥΣΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

 


Στην οργανωτική επιτροπή του φετινού Bazaar  συμμετείχαν οι κυρίες: Λαιμού Μαριάννα, Έλληνα Τζωρτζίνα, Μινέττα Αλίνα, Θανοπούλου Νάσια, Βαρδινογιάννη Αλεξία, Βαρδινογιάννη Χρυσή και Ιωάννου Έλλη.
O Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στο ξενοδοχείο SEMIRAMIS της οικογένειας Δάκη Ιωάννου και σε όλους τους εργαζομένους του ξενοδοχείου για τη ζεστή και ευγενική φιλοξενία για ακόμα μια χρονιά.

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΖΙΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ

Το Σωματείο ακόμα ευχαριστεί τις εταιρείες που είχαν την ευγενική καλοσύνη με την προσφορά τους να το στηρίξουν και συγκεκριμένα: Diamond Club, Emily Vafias, Pavlos the Flower Workshop, Ersi, Reve de la Maison, Manolo, Marva, Anatol καθώς και τον Ετεοκλή Παύλου και την μητέρα του Ξενώνα μας Σοφία Μπουρπάκη που προσέφεραν τις χειροποίητες δημιουργίες τους.

ΡΙΤΑ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ, ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

 


Επίσης, ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ ευχαριστεί τις 31 μεγάλες εταιρείες οι οποίες διέθεσαν στο Σύλλογο μέρος των εσόδων τους από την πώληση των ξεχωριστών δημιουργιών τους. 

ΕΛΕΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΥ, ΤΑΛΙΝ ΤΖΑΝΙΚΙΑΝ

Αναλυτικά συμμετείχαν οι εταιρείες:
ALL ABOUT EVE, ANGELINA, APERITTA IS CLASSIC, ELENA MAKRI BOUTIQUE, FIRST ΗΟΜΕ DESIGN, HAPPY EVER AFTER, HAPPY-NES GR, ILE DE REVE, ILEANA MAKRI, INSPIRE DECO, KESSARIS, LALAOUNIS, LIANA VOURAKIS, MAMACITA, MARIANNA LEMOS, MELISSA ΕΚΔΟΣΕΙΣ, NAKAS CONCEPT, ΟΛΓΑ ΚΑΝΔΑΡΑΚΗ, PHIL’ S GRANOLA, RAM PERSONALIZATION PROJECT, REVE DE LA MAISON, SCAPERDAS, SERKOS, THOMAS WORKSHOP, TINY, TREASURE BOX, TSANOS BAKERY, VENETIA VILDIRIDIS, VOURAKIS ANTONIS, VST, WONDER ROOM

ΠΑΝΙΩ ΒΕΝΤΖΑ, ΙΝΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΕΓΓΙΝΑ ΚΟΥΡΗ

Θερμές ευχαριστίες στις εταιρείες TARGET SECURITY, Parties 2b Remembered by Irini Kalogera, MENOO by PLATIS, στον Μελένιο και την ομάδα του, καθώς επίσης και στην καλλιγράφο Ελένη Κεφαλά, το Μπενάκειο Παιδικό Κηφισιάς και το 2ο Νηπιαγωγείο Ερμιόνης, που ανήκουν στην οικογένεια του ELPIDA Junior, για τα παιδικά καδράκια που προσέφεραν.

ΝΑΣΙΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΑΟΥΡΑ ΛΑΛΑΟΥΝΗ-ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΛΩΡΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ


ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΜΙΛΥ ΒΑΦΕΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΝΕΛΙΑΝ


ΙΣΜΗΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ, ΣΙΑ ΚΟΛΛΑΚΗ

ΑΛΙΝΑ ΜΙΝΕΤΤΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Η ΕΛΛΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ


Ο ΣΕΡΚΟΣ ΤΖΑΝΙΚΙΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΑΛΙΝ

ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΙΔΟΥ, ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΤΕΟΚΛΗΣ ΠΑΥΛΟΥ

ΝΤΕΠΥ ΣΙΔΕΡΑΚΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ


ΙΩΑΝΝΑ ΣΡΟΙΤΕΡ, ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ


ΑΝΝΥ ΠΕΤΡΑΚΗ


ΛΟΛΑ ΝΤΑΪΦΑ ΕΛΓΚΑ ΝΤΑΪΦΑ

ΒΕΝΕΤΙΑ Κ ΣΤΕΛΑ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗ

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

ΕΛΕΝΑ ΜΑΚΡΗ ΛΥΜΠΕΡΗ

ΣΤΕΛΑ ΜΕΛΙΓΚΑΝ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟ

ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΛΑΟΥΝΗ, ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της Επιτροπής ELPIDA Youth, τα μέλη του Συλλόγου, όλους τους εθελοντές για την προσφορά και στήριξή τους για την πραγματοποίηση του Bazaar!

ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΕΛΕΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΝΟΥΛΗ ΜΑΝΩΛΗ, ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΝΤΟΡΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΝΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΙΝΑ ΜΙΝΕΤΤΑ

 

ΠΗΓΗ: studio panoulis