Με σημείο εκκίνησης και τερματισμού των αγώνων αλλά και παροχής όλων των υπηρεσιών το εμβληματικό και βραβευμένο για την ωραιότερη θέα στην Ευρώπη ξενοδοχείο St. George Lycabettus Lifestyle Hotel, περισσότεροι από 1.200 δρομείς «πλημμύρισαν» πρόσφατα τον λόφο του Λυκαβηττού, σημειώνοντας νέο ρεκόρ συμμετοχών και καθιστώντας το 6th Lycabettus Run κομμάτι  της εγχώριας δρομικής ιστορίας!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εναλλακτική διοργάνωση τρεξίματος που συνδυάζει τις ομορφιές του φυσικού τοπίου στο λόφο του Λυκαβηττού με την χαρά της άθλησης, υποστηρίζοντας έμπρακτα το «ELPIDA YOUTH» του σωματείου ΕΛΠΙΔΑ.

Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΔΗΣ ΚΑΙ Η ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗΤΡΙΑ LINDA LAUBERGA ΦΕΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΝΙΚΗΤΕΣ

 

Από νωρίς,  Έλληνες και ξένοι, επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς γέμισαν το lobby του ξενοδοχείου St. George Lycabettus Lifestyle Hotel, σημείο εκκίνησης και τερματισμού των αγώνων αλλά και παροχής όλων των υπηρεσιών, δίνοντας ένα ζωηρό χρώμα παρά τη συννεφιά του καιρού. Αλλωστε το ξενοδοχείο St. George Lycabettus είναι γνωστό ότι στηρίζει αθλητικά, γαστρονομικά αλλά και πολιτιστικά δρώμενα βασιζόμενο στη φιλοσοφία ότι οι επιχειρήσεις πρέπει να συμβάλουν σε μια καλύτερη και υγιέστερη κοινωνία αλλά και σε έναν νέο τρόπο σκέψης και κουλτούρας. ΄Ολοι οι δρομείς συμμετείχαν και φέτος με τον ίδιο ενθουσιασμό και διάθεση και με την ίδια κεντρική φιλοσοφία «Ευεξία, κοινωνικοποίηση και προσφορά μέσα από τον υγιή αθλητισμό»!

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των κορυφαίων θεσμικών φορέων. Συγκεκριμένα η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) πιστοποιώντας και την διεθνή απήχηση που έχει ποια η διοργάνωση. Η Περιφέρεια Αττικής επίσης στήριξε την διοργάνωση με την παροχή αιγίδας. Βαρύνουσας σημασίας και για πρώτη φορά, που τιμά ιδιαίτερα την διοργάνωση, η παροχή αιγίδας από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).


ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ

Στις 10:15 πμ δόθηκε η εκκίνηση των trail διαδρομών 4,5 και 9 χιλιομέτρων, με τους δρομείς να διασχίζουν τα υπέροχα μονοπάτια του λόφου του Λυκαβηττού, φθάνοντας μέχρι την κορυφή στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και πάλι να κατεβαίνουν μέχρι τον τερματισμό. Σε όλη την διαδρομή είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την υπέροχη θέα της πόλης της Αθήνας από διαφορετικές οπτικές γωνίες που λίγοι γνωρίζουν.

 

Πέρα από την αθλητική της διάσταση, η διοργάνωση όπως κάθε χρόνο, είχε και κοινωνική αφού ο αγώνας υποστήριξε έμπρακτα το «ELPIDA YOUTH» του σωματείου ΕΛΠΙΔΑ. Την αποκατάσταση εκείνων που τερμάτισαν ανέλαβε το Aegeo Spas του St. George Lycabettus Lifestyle Hotel που συμμετείχε επίσης και στις απονομές, προσφέροντας δωρεάν συνεδρίες στους τρεις πρώτους και πρώτες όλων των βάθρων. Όλοι οι δρομείς ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 7th Lycabettus Run!!!

ΣΟΦΙΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΛΙΑ ΚΥΡΙΑΖΗ ΜΩΡΑΛΗ ΠΕΤΡΟΣ ΜΩΡΑΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΔΗΣ ( ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ) ΓΚΡΕΤΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ 

ΥΒΟΝΗ ΝΤΟΣΤΑ, ΠΛΑΤΩΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΗΓΗ: papadakis press