Σε λίγες ημέρες πραγματοποιείται το πρώτο δια ζώσης βιομηχανικό συνέδριο του ICCWH (στο Ξενοδοχείο Domotel Kastri την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, στις 7μμ.).Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει networking cocktail.

Στο συνέδριο θα συζητηθούν θέματα για τη βιώσιμη ανάπτυξη, τους στόχους  και την επόμενη ημέρα!Ποιες προκλήσεις για την βιωσιμότητα τους καλούνται να διαχειριστούν οι ελληνικές ΜΜΕ του κλάδου της Βιομηχανίας; Πώς μπορούν να πετύχουν έναν αποτελεσματικό μετασχηματισμό για να αντεπεξέλθουν στα ζητούμενα της εποχής;
Ιδέες, λύσεις, πρακτικές, know-how και εμπνευστικές ιστορίες γυναικών επιχειρηματιών που πέτυχαν στην πράξη τον Στόχο Νο9. 
Όλα τα πιο πάνω θα απαντηθούν και θα συζητηθούν σε ένα μοναδικό networking cocktail στο DOMOTEL στο Καστρί, την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, στις 7μμ.

Υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, θεσμικοί φορείς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι θα παρευρίσκονται για να ανταλλάξουν θέσεις και απόψεις, να κάνουν δηλώσεις on camera, να κερδίσουν επαφές μέσω της κοινωνικής δικτύωσης, των συνεργειών, της συνδεσιμότητας και να  προωθήσουν τις επαγγελματικές τους σχέσεις, σε ένα μοναδικό networking cocktail στους κήπους του DOMOTEL στο Καστρί, την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, στις 7μμ.
Το συνέδριο θα κλείσει με την ομιλία της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως η οποία θα έχει σαν θέμα «Η επιχειρηματικότητα μέσα από την εκπαίδευση»

 Κλείστε τις θέσεις σας τώρα!

 Το κόστος συμμετοχής είναι 40 € και για την εγγραφή σας στην εκδήλωση θα πρέπει να καταβληθεί  στον λογαριασμό του ICC Ελλάς: Τράπεζα :  ALPHA BANK -IBAN: GR300 140 802 080 200 200 100 0032
Δικαιούχος :ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
Στην ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ απαραίτητα να αναγράφετε: ΕΚΔΗΛΩΣΗ 13/05 και το όνομα του συμμετέχοντος.
Για προσκλήσεις και περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο -> https://bit.ly/3x2Vb09

Στόχος Νο 9 Βιώσιμης Ανάπτυξης ΟΗΕ