Την ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ γίνεται το πιο…privileged Xmas party με την πιο όμορφη θέα της Ακρόπολης και για τον πιο όμορφο σκοπό! Για τα παιδιά του make a wish!

Η γενική Διευθύντρια του Make a wish Σάντρα Ζαφειρακοπούλου

Για φαγητό ή ποτό και, σίγουρα, χορό υπό τους ήχους της ξεσηκωτικής μουσικής της Ιωάννας Σουλιώτη και του Μάριου Δαμιανού στα decks! Η Ιωάννα Σουλιώτη    άλλωστε, εκτός από top model, δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και αγαπημένη dj έχει διακριθεί εδώ και πολλά χρόνια για την αμέριστη στήριξης της και την πολυσχιδή εθελοντική της δράση υπέρ του Οργανισμού του »Κάνε μια Ευχή Ελλάδος»!

Οι αγαπημένοι Rocktailers Ιωάννα Σουλιώτη, Θοδωρής Βαρβίας, Μάριος Δαμιανός 

Για κάθε φίλο/η που θα έρθει σήμερα, το Privilege Athens ενισχύει τον Οργανισμό του “make a wish”με 7€ δωρεά!

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του! Η εκπλήρωση των ευχών οπλίζει τα παιδιά με χαρά, δύναμη και κυρίως ελπίδα ότι όλα μπορούν να συμβούν και η ελπίδα αυτη τα φέρνει πιο κοντά στη Ζωή, τα εμψυχώνει, τους δίνει δύναμη να νικούντον φοβο, να παλέψουν για την ζωή τους και κάποιες φορές να τα καταφέρουν. Το make a wish έχει εκπληρώσει απο το 1996 που ιδρύθηκε στην Ελλάδα και μέχρι σήμερα τις Ευχές σε χιλιάδες σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά!

Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, το make a wish δημιουργεί για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύει τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

Καθώς πλησιάζουν οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων τα παιδιά σας μπορούν να προμηθευτούν στο σχολείο τους τα αστέρια ευχής!

Μάθετε περισσότερα στο wishstar.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του make a wish στη Ελλάδα, τους τρόπους που μπορεί να συνεισφέρει κάποιος, καθώς και το κορυφαίο προγραμμα ”ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΕΥΧΗΣ”

Επικοινωνείστε  με το: Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) www.makeawish.gr Ελλάδος)Εθνικής Αντιστάσεως 47 Δάφνη,

Τηλ: 30 2109637660 εσωτ. 204,

+30 693 703 8414