Το SYMPOSSIO GREEK GOURMET TOURING , ανακοίνωσε και επισήμως την έναρξή του φετινού του ταξιδιού σε Δυτική και Ανατολική Ευρώπη, σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προσφατα στο St. George Lycabettus .ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ του φετινού Sympossio, ΜΕ ΘΕΜΑ ” ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”, είναι ο Όμιλος Aldemar Resorts, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Aegean Airlines, με μεγάλο υποστηρικτή το St. George Lycabettus Boutique Hotel που φιλοξένησε και την εκδήλωση. Διανύοντας τον όγδοο χρόνο διεξαγωγής του, το Sympossio ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ 42 ΠΟΛΕΙΣ ΣΕ 18 ΧΩΡΕΣ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ . Στο πλαίσιο του νεοσύστατου θεσμού των «ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ του Sympossio», την εκδήλωση χαιρέτησαν οι: ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ , Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας, ΒΙΚΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, Ολυμπιονίκης στο Beach Volley και ΑΚΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ , ηθοποιός, ο καθένας αναγνωρισμένος στον τομέα του, ως κοινωνοί του ενωτικού μηνύματος του Sympossio. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης, της γαστρονομίας και του αθλητισμού, εκπρόσωποι τουριστικών και παραγωγικών φορέων της χώρας, καθώς και πλήθος δημοσιογράφων και μετά την τελετή έναρξης του κατεξοχήν συνεργικού προγράμματος προβολής της Ελληνικής γαστρονομίας και του πολιτισμού στο εξωτερικό και τις ομιλίες των αρμοδίων,οι καλεσμένοι απόλαυσαν το ειδικό μενού που θα συνοδεύσει το φετινό Sympossio που προετοίμασαν οι Σεφ του Ομίλου Aldemar με τον Σεφ του St. George Lycabettus, συνοδεία ζωντανής μουσικής.
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ( ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ) ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ( ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ SAINT GEORGE LYCABETTUS ) ΕΥΡΙΔΙΚΗ ΚΟΥΡΝΕΤΑ ( ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ( ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΟΥ SYMPOSSIO & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ALDEMAR RESORTS )
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ( ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΟΥ SYMPOSSIO & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ALDEMAR RESORTS ) ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ( ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ )
 
ΒΙΚΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ( ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ BEACH VOLLEY ) ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΝΗΣ
 
ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΚΗΣ ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ( ΗΘΟΠΟΙΟΣ ) ΝΑΝΙΤΑ ΚΥΡΓΙΩΡΓΗ ( ΣΤΕΛΕΧΟΣ ALDEMAR )
 
ΜΑΡΙΑ ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΑ ( ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΔΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ALDEMAR RESORTS ) ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ
 
ΣΕΦ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΟΔΟΚΑΝΑΚΗΣ ( ΣΕΦ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ ) ΣΕΦ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΑΛΟΥ ΣΕΦ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ( ΣΕΦ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ )