Η εκδήλωση «the Crown» που διοργάνωσε πρόσφατα το φιλανθρωπικό σωματείο «Μ.Α.Ζ.Ι»( Με αλληλεγγύη ζούμε ισότιμα) σε μια λαμπερή βραδιά με τον γνωστό Έλληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού επετεύχθη όχι μόνο ο αρχικός σκοπός που ήταν η αγορά 1 ιατρικού μηχανήματος, αλλά θ αγοραστούν τελικά με τα έσοδα της εκδήλωσης 3 ή 4 ιατρικά μηχανήματα για χρήση στο Παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Γεννηματάς!
Ορέστης Τσανγκ, Αλεξάνδρα Γωγούση, Αλέξης Κωστάλας, Ευαγγελία Μαρόγλου-Βαφειάδη
Στο κατάμεστο Κυβερνείο (Παλατάκι) που παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας τίμησε για μια ακόμη φορά την θηλυκή σιλουέτα με τη συλλογή του ss 2018 με τίτλο «the Crown» εμπνευσμένη από την ομώνυμη βραβευμένη σειρά του Netflix.
Περικλής Κονδυλάτος, Ηρώ Τζελέπογλου, Βασίλης Ζούλιας, Βασίλης Παπαβασιλείου, Αλεξάνδρα Γωγούση, Λιάνα Σκουρλή, Ευαγγελία Μαρόγλου-Βαφειάδη
Ιδιαίτερες δημιουργίες από πολύτιμα υφάσματα και υλικά σε παστέλ και ζωηρά μοτίβα αλλά και σε έντονα neon χρώματα, σε συνδυασμό με τα artistic εντυπωσιακά κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου μάγεψαν τους παρευρισκόμενους. Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε ο γνωστός fashion director Στέφανος Μάλαμας Την εκδήλωση παρουσίασε ο Αλέξης Κωστάλας με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πάρτυ με το αγαπημένο συγκρότημα Les Aurevoir που ταξίδεψε το κοινό μέσα από ρετρό αλλά παράλληλα και μέσα από σύγχρονους ήχους.
Φένια Καρακώστα, Ελενα Κουλαουζίδου, Κούλα Γιαννακίδου
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση η Πρόεδρος του Μ. Α.Ζ.Ι Αλεξάνδρα Γωγούση ανακοίνωσε την υλοποίηση μιας άλλης μεγάλης δωρεάς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης: ενός στεφανιογράφου – αγγειογράφου αξίας 1.500.000 Ευρώ σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νιάρχος και με χρηματοδότηση από αυτό.
Η Αντιπρόεδρος του «Μ.Α.Ζ.Ι» Ευαγγελία Μαρόγλου-Βαφειάδη και η Πρόεδρος του «Μ.Α.Ζ.Ι» Αλεξάνδρα Γωγούση
Λίγα λόγια για το Κοινωνικό Παντοπωλέιο Μ.Α.Ζ.Ι: Τον Οκτώβριο του 2011 μια ομάδα ευαισθητοποιημένων πολιτών της Θεσσαλονίκης ίδρυσε το κοινωνικό παντοπωλείο «Μ.Α.Ζ.Ι. – Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα». Tο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι. στεγάζεται στην οδό Δαναΐδων 9, στη Θεσσαλονίκη και τροφοδοτεί κάθε μήνα, με τρόφιμα και ρούχα, περισσότερα από 1500 άτομα. Η επιλογή των δικαιούχων γίνεται με αυστηρά οικονομικό-κοινωνικά κριτήρια. Επί πλέον παρέχονται κατά διαστήματα στους δικαιούχους του δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, υπηρεσίες από οδοντιάτρους, ψυχολόγους, διατροφολόγους, σεμινάρια πρώτων βοηθειών, δωρεάν εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις, νομικές συμβουλές, και άλλες υπηρεσίες από εθελοντές που συμμετέχουν στη δράση. Η προσπάθεια αυτή, στηρίζεται αποκλειστικά στην προσφορά επιχειρήσεων και εθελοντών. Το Μ.Α.Ζ.Ι. δεν στηρίζεται σε κρατικές επιχορηγήσεις. Από την αρχή της λειτουργίας του σωματείου μέχρι σήμερα έχουν διανεμηθεί πολλοί τόνοι τροφίμων , χυμών, αναψυκτικών, μπισκότων, σνακς, ενδύματα, υποδήματα, παιχνίδια, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, βιβλία, απορρυπαντικά και άλλα οικιακά είδη. Την προσπάθεια του Μ.Α.Ζ.Ι στηρίζουν εθελοντές σε εβδομαδιαία βάση.
Ευαγγελία Μαρόγλου-Βαφειάδη, Ηρώ Τζελέπογλου, Αλεξάνδρα Γωγούση
Ηρώ Τζελέπογλου, Βασίλης Ζούλιας, Χριστίνα Τζελέπογλου
Βασίλης Ζούλιας, Λιάνα Σκουρλή, Αλεξάνδρα Γωγούση
Η Μαριάννα Τριανταφύλλου και η Κούλα Γιαννακίδου με φίλες του «Μ.Α.Ζ.Ι».
Η Ηρώ Τζελέπογλου ανάμεσα στον Περικλή Κονδυλάτο και στον Βασίλη Ζούλια
Η Πρόεδρος του «Μ.Α.Ζ.Ι» Αλεξάνδρα Γωγούση και ο Αλέξης Κωστάλας με φίλους του σωματείου
Αλέξης Κωστάλας, Βασίλης Παπαβασιλείου