Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε πρόσφατα φιλανθρωπική συναυλία στο Παλαιό Φρούριο της Κερκύρας με τον καλλιτέχνη Τόλη Βοσκόπουλο μαζί με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα ‘Ομόνοια’ Γαστουρίου και τις χορωδίες Αχαράβης και Καναλίων.
Ο μεγάλος ερμηνευτής Τόλης Βοσκόπουλος
Σκοπός της συναυλίας ήταν η υποστήριξη του παιδιατρικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Κερκύρας αλλά και των πυρόπληκτων στο Μάτι Αττικής. Η φιλανθρωπική συναυλία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης.
Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Φιλαρμονική Ορχήστρα ‘Ομόνοια’ Γαστουρίου
 
Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής Τόλης Βοσκόπουλος γιόρτασε τα 60 χρόνια στην δισκογραφική του καριέρα και η Φιλαρμονική Ορχήστρα ‘Ομόνοια’ Γαστουρίου, μια εκ των αρχαιότερων φιλαρμονικών της Κέρκυρας, τα 120 χρόνια από την ίδρυση της. Ήταν μια μοναδική βραδιά όπου περισσότερα από 100 άτομα πάνω στη σκηνή κράτησαν συντροφιά στο κοινό με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει. Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη στο μήνυμα υποστήριξης που έστειλε εξέφρασε την παρότρυνση να βοηθήσουν όλοι το Νοσοκομείο της Κέρκυρας αλλά και τους πληγέντες από τις πυρκαγιές και αναφέρθηκε στην αξία της προσφοράς. Ο Πρόεδρος της Lifeline Hellas δρ.Ζήσης Μπουκουβάλας ευχαρίστησε τους συντελεστές της συναυλίας, τους χορηγούς και τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της Lifeline Hellas για τα παιδιατρικά νοσοκομεία της Ελλάδας.
Ο Πρόεδρος της Lifeline Hellas Δρ.Ζήσης Μπουκουβάλας και η Αντιπρόεδρος Δρ.Άλκηστις Πρίνου
 
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Lifeline Hellas, ο Πρόεδρος Δρ.Ζήσης Μπουκουβάλας και η Αντιπρόεδρος Δρ.Αλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα. Επίσης παρευρέθηκαν η σύζυγος και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, Ατζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου και η Δήμητρα Φιλίππου.
 
Ο Πρόεδρος της Lifeline Hellas Δρ.Ζήσης Μπουκουβάλας, η Αντιπρόεδρος Δρ.Άλκηστις Πρίνου, η Ατζελα Γκερέκου και η Δήμητρα Φιλίππου
 
Την συναυλία υποστήριξε με την χορηγία της η εταιρεία Ρούλα Ρουβά Real Estate.
Ο Δρ.Ζήσης Μπουκουβάλας, ο Τόλης Βοσκόπουλος, η Ατζελα Γκερέκου και η Δρ.Άλκηστις Πρίνου
Η στιγμή της βράβευσης του Τόλη Βοσκόπουλου και η στιγμή που τον υποδέχεται στη ζεστή αγκαλιά της η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου
Μαρία Βοσκοπούλου, Τόλης Βοσκόπουλος, Αντζελα Γκερέκου