Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» είχε την τιμή να φιλοξενήσει τον διεθνούς φήμης αθλητή, Στέφανο Τσιτσιπά, σε φιλανθρωπικό δείπνο που διοργάνωσε προς τιμήν του.

Αλίκη Μαρτίνου, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Στέφανος Τσιτσιπάς, Νίκος Χατζηνικολάου, Άννα Βίσση, Εβελίνα Πετράκη, Αλεξία Βερνίκου

Καλεσμένοι από τους χώρους του επιχειρείν, της επιστήμης, της ναυτιλίας, του πολιτισμού, της πολιτικής και της δημοσιογραφίας με κοινό παρανομαστή την αγάπη και τον ενθουσιασμό τους για το τένις, έδωσαν το παρόν στο ΤΑΤΟΪ Club, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά αλλά και να συζητήσουν με τον διεθνή αθλητή.

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου, ήταν συντονιστής της βραδιάς η οποία έκλεισε με δημοπρασία δώρων.

Κρίστυ Τσολακάκη, Νίκος Χατζηνικολάου, Ανδρέας Μαρτίνος, Αλίκη Μαρτίνου

Όπως δήλωσε η κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε δίπλα μας τον Στέφανο Τσιτσιπά έναν διεθνούς εμβέλειας αθλητή που μας κάνει υπερήφανους. Ο Στέφανος έχει έναν ακόμη ρόλο, αυτόν του πρεσβευτή της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Ένας ρόλος που δείχνει την ευαισθησία του και το ενδιαφέρον του να προσφέρει στις νεότερες γενιές.

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Στέφανος Τσιτσιπάς

«Είναι καθήκον μου να συμβάλλω στις προσπάθειες του Μαζί για το Παιδί» O Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε πως είναι χαρούμενος που είναι πρεσβευτής της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Συγκεκριμένα ανέφερε: «Γνώρισα τους ανθρώπους του Μαζί για το Παιδί και με ενέπνευσε το έργο που προσφέρουν σε χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη στην Ελλάδα. Υπάρχουν χιλιάδες παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητα τους. Πιστεύω ότι είναι καθήκον μου να συμβάλλω στις προσπάθειες που γίνονται για αυτά τα παιδιά».

Έλενα Γαβριηλίδη, Φαίη Μπαρμπαλιά με τον Στέφανο Τσιτσιπά

Λίγα λόγια για το Μαζί για το Παιδί:

Το Μαζί για το Παιδί ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά

Αλεξάνδρα και Κατερίνα Ποταμιάνου

Μάρθα Βερνίκου, Έρρικα Οικονόμου, Πέγκυ Βουράκη, Σόφη Μυτιληναίου

Σπύρος Καπράλος, Στέφανος Τσιτσιπάς, Στέφανος Χάνδακας, Αμαλία Βαρδινογιάννη

Κρίστυ Τσολακάκη, Νίκος Χατζηνικολάου, Αννα Βίσση

Αλεξία Βερνίκου, Ιφιγένεια Πετρίδη, Μαρία Πατέρα

Σία Κολάκη, Ιωάννα Προκοπίου, Αλεξία Βερνίκου, Αγγελική Πολίτη

Αλεξάνδρα Ποταμιάνου, Μάγια Ζαφειροπούλου-Μαρτίνου, Φαίη Μπαρμπαλιά, Ελίνα Σμπώκου, Κατερίνα Ποταμιάνου

Αταλάντη Μαρτίνου, Ιφιγένεια Πετρίδη

Χάνα Μυτιληναίου, Αμαλία Πιζάντε

Θάσος Παπούης και Γιώργος Μπαρμπαλιάς

  • Μάρθα Βερνίκου, Πέγκυ Βουράκη, Άννα Ανδρεάδη
  • Αλέξανδρος Βαρβέρης, Μελίσσα Μεταξά
  • Σεμίραμις Παληού-Ζαφειρίου, Μαρία Χατζηιωάννου, Γρηγόρης Ψάλτης, Μαριάννα Ψάλτη-Γερακίτη
  • Πηγή: studio panoulis