Με την ευκαιρία της ημέρας της γυναίκας διοργανώνεται Φιλανθρωπικό δείπνο από το Lifeline Hellas την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 στην Αθηναϊκή Λέσχη.

Το δείπνο θα τελεί υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλεξάνδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης.

Τα έσοδα θα δοθούν για την υποστήριξη των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν για τον ρόλο τους στην σύγχρονη εποχή δύο υπέροχες γυναίκες που μας εμπνέουν, η Κυρία Μαρίνα Οφλούδη Γιαβρόγλου, Προέδρος του ICC Ελλάς World Women Initiative και Πρόεδρος της Soya Mills International και η Κυρία Πέγκυ Αντωνάκου, Γενική Διευθύντρια Νοτιοανατολικής Ευρώπης στην Google.

Την εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου η οποία υπήρξε Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού δικτύου Ελληνίδων δημοσιογράφων και δημιουργός των βραβείων Topwomen Awards ενώ έχει τιμηθεί με το βραβείο “Αύρα Θεοδωρόπουλου” για την κάλυψη θεμάτων που προβάλλουν την ενδυνάμωση των γυναικών.

Στο Δείπνο για την Ημέρα της Γυναίκας θα συμμετέχει η διεθνής ποπ- σοπράνο, Αναστασία Ζαννή που διακρίνεται στο εξωτερικό και εκπροσωπεί την Ελλάδα σε σημαντικά γεγονότα, στο πλαίσιο της πολιτιστικής διπλωματίας και της Ελληνοαμερικανικης φιλίας.

Δωρεά συμμετοχής : 100 ευρώ

Οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν μία υπέροχη βραδιά με ξεχωριστό μενού, μοναδική διακόσμηση από την Έμη Τρικάρδου και πλούσια δώρα.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι: AS Marine, Medical Antiaging Center, Aegean Airlines, Artemide, Vichy, Thesauri Caviar, Gancia, Evritos, Βίκος, Anassa Organics, Beat bespoke events and services.


Επίσημη ενδυμασία

20.00 Cocktail

20,30 Δείπνο

Αθηναϊκή Λέσχη: Ελευθερίου Βενιζέλου 11-Αθήνα

Για προσκλήσεις: 210- 9828002, 6943902264