Με σκοπό την ενίσχυση του «make a wish»( Κάνε μια ευχή Ελλάδος)και την εκπλήρωση(υιοθεσία) της ευχής της 5χρονης Ιωάννας που πάσχει από μυστική ίνωση και εύχεται να πάει στη Disneyland, η ομάδα των wishmaker και η wishmaker partner του «Make a Wish”(Κάνε μια ευχή Ελλάδος) Νίκη Καποπούλου μας προσκαλούν σε μια φιλανθρωπική βραδιά!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 21.30 στο bar restaurant  WooWoo στη Πατριάρχου Ιωακείμ 43 στο Κολωνάκι.
Τιμή πρόσκλησης:90 Ευρώ

Η Νίκη Καποπούλου ιδιοκτήτρια της γκαλερί The Art Dose θα βοηθήσει να υιοθετηθεί η ευχή της 5χρονης Ιωάννας, δηλαδή να ταξιδέψει στη Disneyland

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του! Η εκπλήρωση των ευχών οπλίζει τα παιδιά με χαρά, δύναμη και κυρίως ελπίδα ότι όλα μπορούν να συμβούν και η ελπίδα αυτη τα φέρνει πιο κοντά στη Ζωή, τα εμψυχώνει, τους δίνει δύναμη να νικούντον φοβο, να παλέψουν για την ζωή τους και κάποιες φορές να τα καταφέρουν. Το make a wish έχει εκπληρώσει απο το 1996 που ιδρύθηκε στην Ελλάδα και μέχρι σήμερα τις Ευχές σε χιλιάδες σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά!

Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, το make a wish δημιουργεί για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύει τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του make a wish στη Ελλάδα, τους τρόπους που μπορεί να συνεισφέρει κάποιος, καθώς και το κορυφαίο προγραμμα ”ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΕΥΧΗΣ”Επικοινωνείστε  με το: Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) www.makeawish.gr Ελλάδος)Εθνικής Αντιστάσεως 47 Δάφνη,

Τηλ: 30 2109637660 εσωτ. 204,

+30 693 703 8414