Ο Γυναικείος Σύνδεσμος «Οι Φίλοι του Χιώτικου Χωριού», ένα Σωματείο φιλανθρωπικό, πραγματοποίησε πρόσφατα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, φιλανθρωπικό τσάι για να στηρίξει τα χωριά της Χίου, στο οποίο παρευρέθηκε μεγάλος αριθμός ατόμων της Χιώτικης και Αθηναϊκής κοινωνίας.

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΛΑΙΜΟΥ, ΜΑΡΙΕΛΛΑ ΒΑΡΩΝΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ”, ΝΤΑΝΑ ΣΤΑΣΙΝΟΥ

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με επίδειξη μόδας από τον σχεδιαστή Κυριάκο Παρουτιάδη που ήταν γεμάτη αρχαιοελληνικά print, τη boutiques 2803 AVE LOFT που παρουσίασαν και δημιουργίες των MI-RO, Βλάση Χολέβα, την Έλενα Κουλαζουίδου (δερμάτινα γούνες), την Μαρία Δρακοπούλου (κόσμημα), ενώ στο φινάλε η ελληνίδα σχεδιάστρια Αθηνά Τρανούλη παρουσίασε την συλλογή νυφικών υψηλής ραπτικής, όπου η φετινή miss Hellas, Έρικα Κολάνη εμφανίστηκε με βραδινό του ατελιέ Tranoulis

Η ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΡΕΝΑ ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ (« ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ», Η ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Χορηγοί της εκδήλωσης εκτός των ανωτέρω αναφερομένων ήταν «Η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Ταμπακάκη», και το Κομμωτήριο Georges, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η κ. Αlice Δικαίου.

ΑΛΕΞΙΑ ΒΡΑΚΑ ΜΑΡΙΑ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Όλα τα άτομα που παρευρέθησαν έλαβαν από την κ. Δρακοπούλου, για έκτη συνεχή χρονιά, ως δώρο καλωσορίσματος ένα χρυσό γούρι για το έτος 2020. Η ευχή όλων ήταν «Οι Φίλοι του Χιώτικου Χωριού» να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους και την χρονιά που έρχεται.


ΜΑΡΙΓΩ ΠΑΤΙΤΣΑ


  1. ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ»

ΜΑΡΙΑ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΡΑΚΑ ΕΜΥ ΤΣΟΥΝΑΚΗ


ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΛΑΙΜΟΥ, ΜΑΡΙΕΛΛΑ ΒΑΡΩΝΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ”, ΝΤΑΝΑ ΣΤΑΣΙΝΟΥ


ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΟΥ

Η ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΟΥ ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΝΥΦΙΚΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΡΑΝΟΥΛΗ

Η ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΝΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ

ΠΗΓΗ: studio panoulis