Με στόχο την υποστήριξη του Οργανισμού «Make a Wish” (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος), φιλανθρωπικό Gala θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00 ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών

 

Το πρόγραμμα του Gala περιλαμβάνει την παρουσίαση του βιβλίου «Η Τέχνη της Γούνας από τη Μυκηναϊκή περίοδο μέχρι σήμερα» του Νίκου Ρίζου, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει Επίδειξη Μόδας Γούνας και cocktail party με πολλά και πλούσια δώρα!

Στην εκδήλωση, η οποία απώτερο σκοπό έχει την προβολή της ελληνικής γούνας ως ένα πραγματικά οικολογικό προϊόν και την «απενοχοποίησή» της μέσα από τη σωστή ενημέρωση, έχουν προσκληθεί και αναμένεται να παρευρεθούν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα από τον χώρο της επιχειρηματικότητας, της πολιτικής και της μόδας, προκειμένου να γίνουν κοινωνοί της μοναδικής τέχνης που υπάρχει εδώ και αιώνες στη Δυτική Μακεδονία.

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ: 20 ΕΥΡΩ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συνδέσμου 2467022353, 23116 και στο [email protected].

Λίγα λόγια για τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας”:

 

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» είναι το μητροπολιτικό και ιστορικότερο σωματείο του κλάδου της γούνας, έχοντας ιδρυθεί το 1915 και αποτελεί τον κύριο εκφραστή του κλάδου της γούνας. Σκοπός του Συνδέσμου είναι η αρωγή των μελών του και η ανάπτυξη της βιομηχανίας γούνας.

Διεθνής Έκθεση Γούνας 

Από το 1976, ο Σύνδεσμος ξεκίνησε τη διοργάνωση του θεσμού της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, η οποία επιβίωσε, παρά τις αντίξοες – πολλές φορές – συνθήκες για 43 χρόνια, με τις διοργανώσεις των τελευταίων ετών  να θεωρούνται από πολλές πλευρές οι πλέον επιτυχημένες των τελευταίων ετών, τόσο από πλευράς συμμετοχής,  όσο και από πλευράς διοργάνωσης και επισκεψιμότητας. 

ekthesilogo.jpg

Fur Shopping Festival

Από το 2016 ξεκίνησε να πραγματοποιείται, το Fur Shopping  Festival, ένα ακόμη εκθεσιακό γεγονός, το οποίο προσφέρεται τόσο για λιανικές όσο και για χονδρικές πωλήσεις και διεξάγεται στην αρχή της χειμερινής σεζόν πωλήσεων (αρχές Νοεμβρίου). 

Στόχος του τριημέρου είναι να γίνουν οι τελευταίες αγορές για τα καταστήματα γούνας εν όψει του χειμώνα, αλλά και μεμονωμένες πωλήσεις απευθείας σε καταναλωτές.  

Με την υπογραφή της

 

Συνδιοργανωτής φορέας της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας, αλλά και του Fur Shopping  Festival είναι ο εθνικός μας εκθεσιακός φορέας, HELEXPO – ΔΕΘ, η οποία με τα 90 χρόνια εμπειρίας της εγγυάται την επιτυχημένη διεξαγωγή και των δύο εκθεσιακών events.

Πιστοποίηση UFI

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» από τον Σεπτέμβριο 2017 είναι πλήρες μέλος της Global Association of the Exhibition Industry UFI,  η οποία ενέκρινε το αίτημα για ένταξη του Συνδέσμου στην κατηγορία: «Διοργανωτές Εκθέσεων».  

ufiiii.jpg

Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη για την ελληνική βιομηχανία γούνας και, κυρίως, για τη Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, η οποία, πλέον, παίρνει τον τίτλο –   πιστοποίηση «UFI Approved International Event» και καταξιώνεται και επισήμως στο παγκόσμιο στερέωμα των εμπορικών εκθεσιακών διοργανώσεων.

Λίγα λόγια για το «make a wish»:

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να  εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.  Ιδρύθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980 και είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά

 

Με παρουσία  σε περισσότερες από 50 χώρες και περισσότερους από 40.000 εθελοντές, έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 450.000 ευχές παγκοσμίως, ενώ κάθε 16 λεπτά εκπληρώνεται μία ευχή παιδιού, σε κάποιο σημείο του πλανήτη.

Στην Ελλάδα, ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 400 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 36 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει  εκπληρώσει περισσότερες από 2.386 ευχές, 245 εκ ων οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2018.

Η δυναμική CEO του «make a wish» Σάντρα Ζαφειρακοπούλου

Η αποστολή του make a wish:

Το make a wish  εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Οι αξίες του make a wish:

  • Έμφαση στο Παιδί
  • Ακεραιότητα
  • Επίδραση
  • Καινοτομία
  • Κοινότητα

Το όραμά του make a wish:

Να εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού, 3-18 ετών, που μάχεται ενάντια σε μία πολύ σοβαρή για τη ζωή του ασθένεια και πληροί τα κριτήριά του Οργανισμού!

Κορυφαία προσφορά μας στον Οργανισμό είναι η ολική ή μερική ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΕΥΧΗΣ από εταιρείες ή ιδιώτες.

Η πραγματοποίηση μιας ευχής δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω.

Είναι φως στο σκοτάδι. Είναι δύναμη. Είναι ελπίδα. Είναι ζωή.

Δίνουμε δύναμη στην ευχή.

Γιατί είναι ο λόγος να πιστέψει ένα παιδί ότι όλα μπορούν να συμβούν.

Ακόμα και το πιο σπουδαίο. Να γίνει καλά.

(www.makeawish.gr)