Αγαπημένες μου μαντέψτε τι σας έχω πάλι: Γυμναστικούλα!
Τόσα ωραία ρούχα θέλετε να κάνετε δώρο λόγω Χριστουγέννων στον εαυτό σας, δεν θέλετε να του κάνετε δώρο και ένα ωραίο και γυμνασμένο κορμί που θα τα φοράει και θα προκαλεί…σεισμούς;

Γρήγορα, εύκολα και από το σπίτι σας, χωρίς όργανα! Βάλτε τη σκούπα στη πλάτη και γυμνάστε τους ραχιαίους, πλύνετε τα πιάτα και παράλληλα κάντε βαθειά καθίσματα, μιλήστε στο τηλέφωνο ξαπλωμένη,κάνοντας κοιλιακούς…

Τον νέο χρόνο πρέπει να τον υποδεχθείτε κομψές και γυμνασμένες, για να φροντίσει κι αυτός καθ όλη τη διάρκεια του να σας… «χαμογελάει»!

Η αποτελεσματική γυμνάστρια Σάντυ Κανίου Αναστασιάδη

Δεν είναι μόνο το φαγητό των εορτών που μας χαρίζει παραπανίσια κιλά, όσο το να αμελούμε να φροντίζουμε τη διατροφή και τη γυμναστική μας, τόσο πριν τις γιορτές, όσο και μετά από αυτές.

Σηκωθείτε από τους καναπέδες σας και ξεκινείστε, ώστε να υποδεχθείτε φέτος το 2020 πιο γυμνασμένες και πιο κομψές από ποτέ με ένα πολύ γρήγορο πλάνο γυμναστικής λίγων εβδομάδων!

Ήδη είχα δημοσιεύσει πριν κάποιες μέρες το πρώτο πρόγραμμα, το οποίο ελπίζω να το τηρήσατε και να κάνατε επαναλήψεις.

Μέχρι το τέλος του χρόνου θα μοιραστώ  μαζί σας και άλλα προγράμματα γυμναστικής, με εύκολες ασκήσεις για το σπίτι, χωρίς όργανα γυμναστικής.

Το μόνο που χρειάζεστε  αγαπημένες μου είναι ένα αθλητικό outfit ,ένα μπουκαλάκι νερό και η αποφασιστικότητα σας! Η μετρ του είδους Σάντυ Κανίου Αναστασίαδη( [email protected], τηλέφωνο: 6972364213 ) που έχει ήδη κάνει «φέτες» όλες τις κυρίες των βορείων προαστίων, έχει υποσχεθεί να μας κάνει και εμάς «φέτες»! Απλά, εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα!Έλατε μαζί μου για το δεύτερο μέρος!

ΖΕΣΤΑΜΑ

Επιτόπιο τρέξιμο με τις φτέρνες να χτυπούν ελαφρώς τους γλουτούς 45”(συνδυάζω το ρυθμό τη κίνησης με το ρυθμό της αναπνοής)

Ήπια αλματάκια με τα πόδια να ξεκολλούν ελαφρώς απο το έδαφος 45”

ΑΣΚΗΣΗ 1

Βαθιά Καθίσματα (με έξω τις μύτες των ποδιών)

Στέκομαι με τα πόδια ανοιχτά όσο το άνοιγμα των οστών της λεκάνης.

Επιπλέον φέρω τις μύτες των ποδιών προς τα έξω προκειμένου να ενεργοποιήσω και τους προσαγωγούς μου

Εισπνέω από τη μύτη και ξεκινάω να κατεβαίνω προς τα κάτω.

Στη συνέχεια ανεβαίνω εκπνέοντας από το στόμα.

Επαναλαμβάνω 12 φορές επί 3 σετ

ΑΣΚΗΣΗ 2

Απαγωγές ποδιών:

Ξαπλώνω στο πλάι, και τεντώνω τα πόδια.

Ελέγχοντας,το σώμα μου από τον πυρήνα(κοιλιά),ξεκινάω να ανεβάζω το πόδι μου προς τα επάνω και να κατεβάζω με αργή κίνηση(προαιρετικά μετράω μέχρι το 5 σε κάθε ανέβασμα και κατέβασμα)

Επαναλαμβάνω 12 φορές σε κάθε ποδι επί 3 σετ

ΑΣΚΗΣΗ 3

Κοιλιακοί:

Ξαπλώνω και τοποθετώ τα χέρια μου πίσω από το κεφάλι και τεντώνω τα πόδια μου ψηλα.

Στη συνέχεια,ξεκινώντας από το ύψος της λεκάνης,προσπαθώ να ανασηκώσω τον κορμό μου μέχρι τις ωμοπλάτες.

Επαναλαμβάνω 10-15 φορές (αναλόγως το επίπεδο του κάθε ασκόυμενου) επί 3 σετ

ΑΣΚΗΣΗ 4

Σανίδα:

Έρχομαι σε θέση τετραποδική.

Στη συνέχεια στηρίζω τα χέρια μου είτε στους πήχεις είτε στις παλάμες, εκτείνοντας τα πόδια μου πίσω, ούτως ώστε να φέρω το σώμα μου σε μια τέλεια ευθεία ελέγχοντας τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους μου.

Παραμένω στο σημείο 30”-1′, αναλόγως το επίπεδο του εκάστοτε ασκούμενου

Αγαπημένη άσκηση την οποία αναφέραμε και στο προηγούμενο ασκησιολόγιο καθώς αποτελεί ολιστικό τρόπο εκγύμνασης του σώματος.

Φροντίστε να βελτιώνετε (κάθε φορά που θα τη συναντάτε) το χρόνο παραμονής σας στο σημείο.

Φίλες μου, οι πιο τολμηρές από σας μπορείτε να ενώσετε και τα δυό ασκησιολόγια (αυτό και το προηγούμενο που είχα δημοσιεύσει πριν λίγες ημέρες), για πιο…  «σκληροπυρηνική» προπόνηση!

Αυτό είναι το link του πρώτου προγράμματος:https://sissysworld.com/%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%b5%cf%87%cf%84%ce%b5/

Μέσα στην εβδομάδα θα δημοσιεύσω και το τρίτο πρόγραμμα. Μέχρι τότε κάντε συχνές επαναλήψεις.

Μην ξεχνάτε πως «τα αγαθά κόποις κτώνται!»

Καλό…κουράγιο και καλή επιτυχία!