Θέλετε με κάποιο χριστουγεννιάτικο δώρο σας να διπλασιάσετε  την χαρά που θα δώσετε; Θέλετε να σκορπίσετε χαμόγελα στους αγαπημένους σας και παράλληλα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών του «Make a Wish» που νοσούν σοβαρά;

-Ένα δώρο που θα αγοράσετε από το «Make a Wish» δεν δίνει χαρά μόνο στο πρόσωπο που θα το προσφέρετε. Δίνει χαρά και σε πολλούς άλλους αφανείς ήρωες, σε παιδιά που η μοίρα δε στάθηκε τόσο γενναιόδωρη μαζί τους..

Το e shop του «Make a Wish», makeawish-eshop.gr , διαθέτει σε προσιτές τιμές πολύ καλόγουστα χριστουγεννιάτικα δώρα, όπως υπέροχα γούρια, μάσκες κ.ά., φτιαγμένα από εθελοντές με κέφι, μεράκι και κυρίως με αγάπη και με διάθεση για προσφορά.

 

Με τα χρήματα από την δική σας αγορά ο Οργανισμός θα πραγματοποιήσει ευχές παιδιών που νοσούν σοβαρά.

Και τι σημαίνει αυτό; Η εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού που νοσεί του δίνει δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία να συνεχίσει πιο δυναμικά και πιο αποτελεσματικά τον αγώνα του να κερδίσει τη ζωή του!

-Σημαία επίχρυση: by TIARA 35ευρώ

-Σημαία ασημένια: by TIARA 30ευρώ

-Wish Again: by POUC 12,5ευρώ

-Hug Again: by POUC 9,90ευρώ

-Γούρι για το σπίτι: by ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ 28ευρώ

Για να ακολουθείτε την σελίδα μας ώστε να  ενημερώνεστε για όλα τα νέα άρθρα, πατείστε εδώ Follow & Like


– Εξάλλου, αυτές τις γιορτές,
δώστε δύναμη στην ευχή με μία ηλεκτρονική δωρεά των €5 και ευχηθείτε ηλεκτρονικά στους αγαπημένους σας με ένα Αστέρι της Ευχής στο  donate.makeawish.gr

Το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής ξεκίνησε πριν 22 χρόνια και εξακολουθεί να υφίσταται, κυρίως ως εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Υλοποιείται σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας με τη θετική γνωμοδότηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων και έχει δώσει δύναμη σε εκατοντάδες παιδιά με σοβαρές ασθένειες. 22 ολόκληρα χρόνια, μαθητές από όλα τα σχολεία της χώρας προσφέρουν το χαρτζιλίκι τους για την ίαση παιδικών ψυχών.
Το Αστέρι φέτος μπορεί να πάρει χρώμα ΜΟΝΟ από εσάς. Σε μια εποχή που ο φόβος για την υγεία υπάρχει για κάθε παιδί και ενήλικα, το «Make a Wish» συνεχίζει να υποστηρίζει τα παιδιά που δοκιμάζονται. Εστιάζοντας πάντα στην ψυχική υγεία των παιδιών ευχής, είναι αναγκαία η υποστήριξή σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο και το πρόγραμμα του «Make a wish», επισκεφθείτε το www.makeawish.gr ή το www.wishstar.gr       

– Τέλος για να συνεισφέρετε στην εκπλήρωση των ευχών, ή για να υιοθετήσετε ολικά ή μερικά κάποια ευχή, μπορείτε να προβείτε σε τραπεζικές δωρεές:

Τράπεζα Πειραιώς: GR6001720210005021032403315

Εθνική Τράπεζα: GR3001107150000071547013137

(Αναγράφοντας στην αιτιολογία ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ένα τηλέφωνο ή email επικοινωνίας ΜΟΝΟ προς χρήση αποστολής της απόδειξής σας)

 

Ο Οργανισμός  Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες.
Με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και περισσότερους από 43.000 εθελοντές, έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 500.000 ευχές παγκοσμίως, ενώ κάθε 16 λεπτά εκπληρώνεται μία ευχή παιδιού, σε κάποιο σημείο του πλανήτη.

Η εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού που νοσεί του δίνει δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία να συνεχίσει πιο δυναμικά και πιο αποτελεσματικά τον αγώνα του να κερδίσει τη ζωή του!

Για να μας ακολουθήσετε στο Instagram πατείστε https://instagram.com/sissysworld_com?igshid=kyn3xhob0dwcκαι στο Facebook https://www.facebook.com/sissy.papageorgiou.9

Για να καταλάβετε πόσο θετικά και πόσο σημαντικά συμβάλλετε με μια μικρή σας κίνηση, αρκούν οι πιο πρόσφατες μαρτυρίες παιδιών ευχής:

-“Είμαι η Μελίνα και η ζωή μου μπήκε σε παύση στην Γ’ Γυμνασίου. Πριν 3 χρόνια, μέσα σε λίγα λεπτά, η ζωή μου άλλαξε. Όλα φαίνονταν μπερδεμένα. Η διάγνωση έφερε ένα τρομακτικό βουητό στα αυτιά μου και ζαλάδα: λέμφωμα Hodgkin….Σε εκείνο το δωμάτιο του ογκολογικού νοσοκομείου όπου ένιωθα τόσο άτυχη για πολύ καιρό, χρειαζόμουν απεγνωσμένα ένα παράθυρο στη ζωή, ένα τρόπο να φύγω από αυτή την παύση και να επιστρέψω στην κανονικότητα των φίλων μου. Σε εκείνο το δωμάτιο συνάντησα το Κάνε-Μια-Ευχή. «Η τύχη μου χαμογέλασε λίγο», σκέφτηκα. «Εύχομαι να αποκτήσω ένα κινητό, ώστε να μπορώ να επικοινωνώ με τα αγαπημένα μου πρόσωπα», είπα σταθερά….
Την ημέρα της ευχής μου, λογική και συναίσθημα μπερδεύτηκαν. Από τα πρώτα λεπτά αισθάνθηκα ότι η ασθένεια μου ήταν ένα κακό όνειρο. Με την καλύτερή μου φίλη στο πλευρό μου, παίξαμε με τις νεράιδες επιτραπέζια, μιλήσαμε, φάγαμε, κάναμε φωτογράφιση με το νέο μου κινητό και πολλά – πολλά ακόμη! Με έκαναν να νιώσω ξεχωριστή. Δεν ήταν μόνο το κινητό, ήταν η αισιοδοξία και η αγάπη που λάμβανα από τους ανθρώπους του Κάνε-Μια-Ευχή, ήταν το φως που πήγαζε από τα πρόσωπα όλων όσοι με πλησίασαν. Όλα ξεκινούσαν ξανά από την αρχή. Όλα μπήκαν σε μια σειρά. Η λογική έλεγε ότι όλα θα πάνε καλά και ενώθηκε με το συναίσθημα. Η επανεκκίνηση έγινε.»

«Ήταν όλα πέραν πάσης προσδοκίας, δεν το περιμέναμε….Η πραγματοποίηση της ευχής μας έκανε όλους να πιστεύουμε σε νεράιδες και σε ό,τι παραμυθένιο υπάρχει, ζωντάνεψε τις παιδικές ψυχές μας, που δυστυχώς τις ξεχνάμε, μας έκανε όλους για λίγο παιδιά, βοήθησε τόσο να αφήσουμε πίσω κάθε άσχημο που πέρασε και να ελπίζουμε σε ένα μέλλον που μόνο χαμόγελα μπορεί να φέρει!», είπαν συγκινημένοι οι γονείς της 3χρονης Μελίνας που έπασχε από νεφροβλάστωμα και είχε ευχηθεί να κάνει ένα πάρτι μουσικής και χορού.(Εάν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα μπείτε στο https://bit.ly/36SWkKj)

Ο Μάριος εκμυστηρεύτηκε πως πλέον θα βάζει στόχους χωρίς να φοβάται τα εμπόδια, μια και η εκπλήρωση της ευχής του από το Make a Wish απέδειξε  ότι όλα είναι εφικτά.

Την ημέρα της ευχής του, κολυμπούσε με αστείρευτη ενέργεια και απολάμβανε κάθε στιγμή χωρίς να αισθάνεται ίχνος κούρασης. Απέδειξε σε όλους, μα πολύ περισσότερο στον εαυτό του, ότι είναι ικανός να κολυμπάει στα βαθιά.

(Εάν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα μπείτε στο https://bit.ly/2JJvlHO)