Αγγελουδια μου,αγαπεs μου, ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!Σας ευχαριστω που υπαρχετε στη Ζωη μου,γιατι μέσα απο σας υπάρχω και γω,σας εύχομαι υγεία και ευτυχία τόση,όση μου χαρίσατε οταν γεννηθηκατε και μου χάριζετε καθημερινα,και σας αφιερώνω ξανά και ξανά, και για πάντα όλη μου την αγάπη,την ψυχη και την ζωή μαζι με αυτο το κείμενο :
 
 
Αγάπες μου ,ανθρωπάκια μου,αγγελουδια μου, παιδάκια μου, Που φέρατε την άνοιξη στη ζωή μου, Που πήρατε τα λουλούδια και μοσχοβολήσαν τα αισθήματά μου, Που πήρατε τα τριαντάφυλλα και ανθίσατε την αγάπη μου για σας, Που πήρατε τον ήλιο και μ αυτόν χαράξατε το χαμόγελό μου, Που πήρατε τις ακτίνες του και ζεστάνατε την ψυχή μου, Που πήρατε το αυγουστιάτικο φεγγάρι και φωτίσατε το μυαλό μου, Που φέρατε το ουράνιο τόξο στον συννεφιασμένο μου ουρανό, Που πήρατε την θαλασσινή αύρα και φρεσκάρατε την σκέψη μου, Που πήρατε τις πεταλούδες και κάνατε την καρδιά μου να φτερουγίζει, Που με τα πρώτα σας λογάκια χαιδέψατε τα αφτιά μου, Που με το χαμόγελό σας γιατρέψατε τις πληγές μου, Που με τα χάδια σας επουλώσατε τις ρωγμές της καρδιάς μου Σπλάχνα από τα σπλάχνα μου,ψυχές από την ψυχή μου. Μου δώσατε πνοή από την πνοή σας,ζωή από την ζωή σας. Εζησα στη ζωή μου τα πάντα:Καριέρες,γλέντια,ταξίδια,δυνατούς έρωτες… Ολα αυτά όμως μηδενίζονται μπροστά στη μεγαλοσύνη της μητρότητας!Εκεί όπου δεν χωρούν τα <πρέπει>,μόνο τα <θέλω>.Σαν εσάς τίποτα στον κόσμο! Σαν σήμερα σας χάρισα την ύπαρξή σας και εσείς μου χαρίσατε τον κόσμο όλο! Γιατι ο κόσμος όλος είστε εσείς! Και αν τα 100 τριαντάφυλλα που μου δώσατε όταν γεννηθήκατε μαράθηκαν,εσείς τα 2 τριαντάφυλλακια μου ανθίζετε καθε μέρα και περισσότερο. Σήμερα πρέπει να σας φέρω εγώ λουλούδια ,για να σας ευχαριστήσω για την πληροτητα και την ευτυχία που μου δίνετε,για αυτά τα μοναδικά,τα ασύγκριτα,και αδιαπραγμάτευτα συναισθήματα που μου έχετε χαρίσει Συναισθήματα άδολα,ανιδιοτελή και ανεπιτήδευτα,που δεν έχουν στόχους και δεν περιμένουν ανταπόδοση…Που μόνο με την ύπαρξή τους νιώθει κανείς ευτυχισμένος…
 
Λατρεμένα μου ,σας ευχαριστώ,σας ευγνωμονώ και παρακαλώ τον Θεό να με αξιώσει να σας προσφέρω έστω και λίγη απο την ευτυχία που μου δίνετε.. Αγάπες μου,υποκλίνομαι μπροστά σας με λατρεία,ταπεινότητα και απεριόριστο σεβασμό, και θα υποκλίνομαι ταπεινά μπροστά σας για όλη μου την ζωή,την οποία σας την αφιερώνω,μαζί με όλα μου τα συναισθήματα και με αυτά τα λόγια…. Γιατί μόνο με σας, αθώα μου ανθρωπάκια,αυτή η ζωή αποκτά νόημα….
 
Η μανούλα σας -Σίσσυ